Zašto bih vi usisavali ako robotski usisavač može umjesto vas. iRobot Roomba će sa zadovoljstvom usisati vaš stan, a vi možete uživati u slobodnom vremenu s obitelji, prijateljima ili ga namijeniti za sebe.

Roomba 866

iRobot Roomba serija 800 postavlja nove standarde za kvalitetno čišćenje. Ukupnu učinkovitost usisavanja povećava revolucionarna tehnologija čišćenja AeroForce za 50%. Do 5x više snage usisavanja nadopunjava nova gumena četka s vodilicama koje učinkovito skupljaju prašinu, dlake kućnih ljubimaca, grubu i jako finu prljavštinu sa svih vrsta podova i tepiha. Osim toga, Roomba 866 ima više nego udvostručen vijek trajanja baterije XLife, udvostručava kapacitet za rasute nečistoće ili prašinu i tiši i ugodniji rad s minimalnim održavanjem. iRobot Roomba 866 će impresionirati sve vlasnike većih stanova i kuća, koji žele imati vrhunskog robota. Uređaj uključuje sve što je potrebno za redovno čišćenje i održavanje stana/kuće.

Sada očisti sve podove vašeg doma

AeroForce

Trostupanjski sustav za čišćenje AeroForce

Predstavljamo jednu od najvažnijih inovacija od uvođenja robotskih usisavača na tržištu. Revolucionarni sustav za čišćenje AeroForce kombinira nekoliko elemenata koji pridonose povećanju učinkovitosti usisavanja i do 50%.

AeroForce

Inteligentni sustav za navigaciju – iAdapt

iRobot Roomba dolazi s provjerenim sustavima koji karakteriziraju iRobot kao pravog robota. Popis počinje s najvažnijim iAdapt sustavom. S ovim jedinstvenim sustavom i tehnologijom Roomba preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi, koristeći niz senzora s 40 načina ponašanja kako bi se prilagodila specifičnom području.

AeroForce

Spremnik za smeće Aerovac visokog kapaciteta

Roomba 866 ima spremnik za gomilanje prljavštine AeroForce tehnologije, visokog kapaciteta, koji pomoću HEPA filtera bilježi čak i najfinije prašine. Indikator punog spremnika savjetuje kada je vrijeme da ga se isprazni.

iRobot Roomba 866

Pogledajte video o 800 seriji

iRobot Roomba 866 od 17.01. do 14.02.2017 možete pronaći po akcijskoj maloprodajnoj cijeni od 4.199,00 kn kod slijedećih ovlaštenih prodavatelja:

 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice