„Jer slobodno vrijeme je bezbrižno jutro“

Kada ste zadnji put otišli na jutarnje trčanje ili se izležavali u krevetu do kada ste htjeli? Uz pretrpan tjedni raspored, slobodno vrijeme nam najčešće služi za čišćenje.

U današnjem užurbanom vremenu, sve više postajemo svjesni koliko nam je potrebno slobodno vrijeme, koliko je ono neprocjenjivo. Započeti dan bez obaveza i stresa je nešto čemu svi težimo. Ne postoji bolji osjećaj od onog kada imate jutro za opuštanje u krugu obtelji, a uz iRobot Roombu taj osjećaj postaje stvarnost.

Bezbrižan početak dana znači opuštanje, druženje s najmilijima i radost. Ništa vam neće donijeti veću radost od ispunjavanja vlastitih želja i potreba.

Vaš je jedini zadatak posvetiti se sebi, dok Roomba odrađuje posao umjesto Vas. Neka vrijeme čišćenja postane slobodno vrijeme za vaše planove.

Netko mudar jednom je rekao da se bogatstvo ne mjeri u novcu, već u slobodnom vremenu.

U današnjem svijetu mnogi od nas robuju svojim radnim obavezama, ne razmišljajući o tome koliki nam dio života zapravo otpada na suhoparne i trivijalne aktivnosti.

Kada upitate vaše stare na što su najponosniji, reći će na djecu. Iako je njihov životni tempo bio znatno drugačiji, vrijednosti se nisu mnogo promijenile. Obitelj i dalje predstavlja najveće blago, stoga je pravo vrijeme da usporite i provedete više vremena s vašim najmilijima. Ništa vam neće donijeti veću radost od zajedničke šetnje u prirodi, obiteljskog izleta ili filmske večeri.

iRobot Roomba je odan saveznik slobodnog vremena. Umjesto Vas usisava i drži Vaš doma čistim dok se vi posvećujete puno važnijim stvarima od čišćenja.

iRobot Roombom e5154 možete upravljati i izvan doma:

Zamislite se samo na tren u sljedećoj situaciji: okruženi ste najmilijima i u takvim lijepim raspoloženjima kada najviše uživamo, kako to biva, uvijek se unatoč svemu tome uspijemo dosjetiti obaveza pa često izgovaramo: „ Jako nam je lijepo, ali trebamo prije svega očistiti dom jer kasnije nemamo vremena“ . U ovakvim situacijama iRobot Roomba čini razliku jer ona to radi umjesto Vas i to čak kada niste kod kuće.

Funkcija WiFI veze omogućuje da se robotom može upravljati pomoću iRobot HOME mobilne aplikacije i kada se nalazite izvan doma. Na takav način možete započeti čišćenje ili zakažite raspored čišćenja pomoću iRobot HOME aplikacije dostupne za Android i iOS.

Naviknuti ćete se jako brzo na ovu iRobot Roomba funkciju i život će biti ne zamisliv bez nje!

Vašem tepihu vraća novi „sjaj“:

Tepih je često mjesto u boravku gdje se nogice naših članova obitelji griju od hladnih podova ili mjesto gdje se djeca igraju na mekanom i sigurnom mjestu, s toga je čistoća tepiha jako bitna iako o tome ne razmišljamo toliko često koliko bi trebali.

Robotski usisavač Roomba e5154 posjeduje revolucionarnu AeroForce tehnologiju koja očisti i do 50% više smeća, prašine i kose sa svih vrsta podova. Također, AeroForce trostupanjski sustav čišćenja koristi kombinaciju odvajanja, četkanja i usisavanja za učinkovito čišćenje.

Čista Roomba = čišći dom:

Novi perivi spremnik omogućuje najlakše održavanje. Motor se nalazi unutar robotske jezgre, a sve što je potrebno jest odvojiti spremnik, skinuti filter uložak, a spremnik isprati vodom.

POBOLJŠANJA SERIJE e5 U ODNOSU NA SERIJU ROBOTA ROOMBA® 800:

Poboljšane AeroForce gumene četke sada još dublje prodiru u podne površine što rezultira još boljim podizanjem prljavštine među četkice koje prianjaju uz različite tipove podloga i temeljito čiste sve vrste površina.

Novi perivi spremnik omogućuje najlakše održavanje. Motor se nalazi unutar robotske jezgre, a sve što je potrebno jest odvojiti spremnik, skinuti filter uložak, a spremnik isprati vodom.

 

Novi visokoučinkoviti filter s poboljšanim kapacitetom filtriranja hvata prašinu i alergene kako bi zrak održao čistim. Roomba e5154 idealna je i za kućanstva u kojima borave djeca, starije osobe, osobe s oslabljenim imunitetom i alergične osobe.

S novom litij-ionskom baterijom Roomba e5154 može usisavati do 90 min.

 
  • Funkcija virtualnog zida HALO
    sa dvostrukim djelovanjem
  • Visina prepreke (pragovi, tepisi...) do 1,5 cm
  • Indikator punog koša
  • Nova Litij-ionska baterija 1.800 mAh
  • Novi dizajn robotskog usisavača
  • iRobot Home mobilna aplikacija
    za iOS ili Android
 
Kupi sada
 
Besplatna dostava
za kupnju robota
 
 

Pogledajte Roombu e5154 u akciji!

PROVJERITE GLAVNE KARAKTERISTIKE ROOMBE e5154 U ODNOSNU NA OSTALE SERIJE:

Iskoristite priliku i naručite svoju Roombu e5154 sada po akcijskoj cijeni! Akcija traje od 08.05.2019. do 30.06.2019 ili do isteka zaliha. Količine ograničene!

iRobot asortiman osim robotskih usisavača uključuje i Braava robotske perače. Provjerite trenutnu akcijsku ponudu Braava perača:

comparison
Kupi sada
 
Besplatna dostava
za kupnju robota
 
Kupi sada
 
Besplatna dostava
za kupnju robota
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice