Jak, jači. Roomba za svakoga! iRobot je tvrtka s više od 25 godina iskutva u robotici, te u svojem prodajnom asortimanu robotskih usisavača ima robota koji po svojim karakteristikama odgovara za svakoga.

Roomba 606

Roomba 606 - tvoj ulazak u svijet robotike

Roomba 606

Roomba 606 predstavlja osnovni model iRobot robotskih usisavača. Koristi navigaciju iAdapt za snalaženje u prostoru s novom 1.800 mAh litij-ionskom baterijom. Ima ugrađen 3-stupanjski sustav čišćenja i sustav bočnog čišćenja uzduž uglova i zidova Wall Follow. Uz uporabu zvučnih senzora i tehnologije Dirt Detect fokusira se na čišćenje mjesta gdje je to najpotrebnije, a sve to odlaže u AeroVac Koš za smeće s velikim kapacitetom. Jednostavnost je drugo ime za Roombu 616 – jedan pritisak na tipku CLEAN i Roomba je spremna za usisavanje.

Iskoristite priliku i priuštite si dugo željeni robotski usisavač i održite Vaš dom čistim. Požurite s kupnjom i iskoristite ponudu već danas jer akcija traje do 31.03.2020.

Kupi sada
 
Besplatna dostava
za kupnju robota
 

Pogledajte rad Roombe iz 600 serije:

 

Roomba e5154 - mogućnost WiFi konekcije

Roomba modeli e5 serije predstavljaju napredniju tehnologiju robotskih usisavača.

Roomba e5154 pruža pojačanu AeroForce tehnologiju čišćenja za do 50% bolje performanse čišćenja smeća, prašine, dlaka sa podova.

Osim što čisti umjesto Vas, ovom se Roombom upravlja pomoću iRobot HOME mobilne aplikacije kojom možete zakazati raspored čišćenja bez obzira gdje se nalazili.

Ovakva pametna tehnologija omogućuje Vam da se fokusirate na ono što je zaista bitno i iskoristite svoje vrijeme na najbolji način, bez žrtvovanja čistoće Vašeg doma. Serija e5 donosi i mogućnost perivog spremnika, kako bi urednost i ugodnost čišćenja bila još veća.

Ima i inteligentni sustav za navigaciju iAdapt koji omogućuje robotskom usisavaču da preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi koristeći niz senzora i 40 različitih načina prilagođavanja specifičnom području, ispod i oko namještaja, stolova i stolica. Dugotrajnija baterija i poboljšani filteri, sve kako bi čišćenje bilo efikasnije.

Kupi sada
 
Besplatna dostava
za kupnju robota
 
 
Roomba 976

Roomba 976 - nova Roomba na hrvatskom tržištu

Roomba® 976 ima navigaciju iAdapt 2.0 s vizualnim prepoznavanjem prostora. Nova navigacija i nova 1.800 mAh litij-ionska baterija omogućuju joj da se u slučaju većih površina može sama napuniti i nastaviti sa čišćenjem u preostalim prostorima. Za navigaciju po prostoru i iz sobe u sobu ne treba svjetionik ni druga pomagala. Za ograničavanje područja možete koristiti novi virtualni zid s dvostrukim djelovanjem (kao zid s dometom do 3 m ili kao krug s promjerom 60 cm).

Za razliku od prethodnih serija, ne čisti više po spiralnim i dijagonalnim uzorcima, već se kreće kvadrat po kvadrat po ravnoj crti. Novom Roombom se upravlja preko mobilne aplikacije za pametne telefone i tablete. Za njeno funkcioniranje potrebna je bežična mreža. Preko pametne aplikacije cijelo vrijeme ste upućeni u rad Roombe i njene potrebe, npr. ili treba isprazniti koš, zamijeniti filtar, koliko sati je radila. Tijekom čišćenja znate u kojoj je fazi usisavanja je, uređivati raspored ili pristupiti drugim korisnim informacijama videopodrškom. Ima ugrađen 3-stupanjski sustav čišćenja AeroForce. U paketu osim Roombe i postaje za punjenje dobit ćete 1x virtualni zid s dvostrukim djelovanjem, 1x dodatni HEPA filtar i 1x dodatnu bočnu četku.

Roomba 976

Roomba 976 za razliku od ostalih modela serije 900 jedina je spojiva s novom Braavom jet m6, što pruža mogućnost cjelokupnog iskustva čišćenja. Od sada, odmah nakon što Roomba iz 900 serije usisa Vaš dom na posao se baca Braava jet m6 perač podova, za još temeljitije čišćenje Vašeg doma.

 
Kupi sada
 
Besplatna dostava
za kupnju robota
 
 

Iskoristite priliku i zgrabite ove akcijske ponude u iRobotu. Vaš ulazak u svijet robotike Roomba 606 je sada po akcijskoj cijeni od samo 1.699 kn, Roombu e5154 možete naručiti po akcijskoj cijeni od 2.999 kn ili pak ako poželite savim novu Roombu serije 900, Roomba 976 je po akcijskoj cijeni od 3.999 kn! Akcija traje od 10.02.2020. do 31.03. 2020. ili do isteka zaliha.

Akcijske cijene su dostupne na iRobot Hrvatska maloprodajnim mjestima (internet trgovina www.irobot.hr, iRobot kiosk u Arena centru u Zagrebu i iRobot kiosk u City Center One u Splitu), te kod ovlaštenih prodavatelja: EMMEZETA, ELIPSO, Harvey Norman, Svijet Medija, LINKS, eKupi, Chipoteka. Požurite jer količine su ograničene!

comparison
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice