Ove jeseni osigurajte maksimalnu čistoću i higijenu svog doma!

Svakodnevna prašina, dosadne mrvice koje padaju sa stola, proliveni sok ili pak nečistoća koju unesemo na potplatima cipela iz vana poprilično onečišćuje dom. Stoga je jednako tako potrebno svakodnevno usisavati i oprati podove kako bi se naši najmiliji bili sigurni i zaštićeni u vlastitom domu. Sada je prava prilika da tu dosadnu svakodnevnu prljavštinu podova prepustite iRobotu. Robotski usisavači i perači podova samostalno će usisati i oprati svaki kutak vaših podnih površina bilo da se radi o pločicama, parketu, laminatu ili tepisima, a vas će dočekati samo čisti podovi, svaki dan.

iRobot je tvrtka s više od 30 godina iskustva u robotici, te u svojem prodajnom asortimanu ima robotskih usisavača i robotskih perača podova koji po svojim karakteristikama odgovaraju za svakoga.

Robotski usisavač iRobot Roomba e5158 – mogućnost WiFi spajanja s Vašim pametnim telefonom

Vrijeme je da zauvijek zaboravite na borbe koje svakodnevno imate s klasičnim usisavačima. Izvlačenje usisavača, nedovoljno dugi kablovi i vaš umor mogu nestati zauvijek. Ovaj robotski usisavač postat će vaša desna ruka i apsolutno će promijeniti vaš pogled na čišćenje. Roomba e5 prilagođena je vama i u potpunosti prati vaš životni stil.

Roomba e5158 posjeduje revolucionarnu AeroForce tehnologiju koja očisti i do 50% više smeća, prašine i kose sa svih vrsta podova.

Aplikacija iRobot Home App

Roombom možete upravljati i putem iRobot HOME mobilne aplikacije pomoću koje se može čistiti ili zakazati raspored čišćenja bez obzira gdje se nalazili.

Poboljšane četkice

Poboljšane AeroForce gumene četke prodiru dublje u podne površine. To rezultira boljim podizanjem prljavštine među četkica koje prianjanju uz različite tipove podloga i temeljitije čiste sve vrste površina.

Novi perivi spremnik

Novi perivi spremnik omogućuje najlakše održavanje. Motor se nalazi unutar robotske jezgre, a sve što je potrebno jest odvojiti spremnik, skinuti filter uložak, a spremnik isprati vodom.

Poboljšani filter

Novi visokoučinkoviti filter s poboljšanim kapacitetom filtriranja hvata prašinu i alergene kako bi zrak vašeg doma održao čistim, idealno za domove s alergičarima i malom djecom.

Dugotrajnija baterija

Roomba e5 obogaćena je i novom litij-ionskom baterijom koja omogućuje veće dohvaćanje, što rezultira temeljitijim čišćenjem do 90min.

Kupi sada
 
Besplatna dostava
za kupnju robota
 
 

U nastavku pogledajte video o seriji e5

iRobot u svom asortimanu pored robotskih usisavača ima i robotske perače podova. Vaši podovi odsad mogu biti blistavo čisti pritiskom samo na jedan gumb. Odaberite jednu od dvoje funkcije čišćenja podova, mokro ili suho čišćenje. Neki od robotskih usisavača i perača podova imaju čak i funkciju da mogu komunicirati međusobno putem Imprint Link tehnologije, tako da robotski perači podova mogu automatski početi s radom kad robotski usisavači završe s poslom.

iRobot Braava 390t – robotski perač podova

Robotski uređaj za čišćenje podova iRobot Braava 390t je vrlo koristan za svaki dom koji ima parket, a prije svega za veća kućanstva ili kuće. S jednim punjenjem Braava390t može suho očistiti površinu do 92m2 ili s mokrim čišćenjem do 32m2. Velika prednost je Sustav Pro-Clean koji omogućuje potpuno čišćenje vaših podova. Braava 390t se može i vrlo brzo napuniti (4 sata ili 2 sata s turbo punjačom), što znači da vrlo brzo može nastaviti s radom.

NorthStar navigacija

NorthStar navigacijska kocka Braavi šalje signal kojim utvrđuje njezin trenutni položaj u prostoru. Zahvaljujući njemu Braava zna što je već očistila i koja mjesta je još potrebno očistiti. Kada Braava završi s čišćenjem vraća se na mjesto gdje je započela s čišćenjem i isključuje se.

Učinkovite krpe od mikrovlakana

iRobot Braavu možete koristiti za suho i/ili mokro čišćenje. Možete koristiti posebne krpe od mikrovlakana ili krpe za jednokratnu upotrebu. Bijela krpa sakuplja prašinu, kosu, životinjsku dlaku i koristi se za suho čišćenje. Plava krpa je namijenjena mokrom čišćenju. Krpe se jednostavno umetnu u glavu za čišćenje koja je magnetom pričvršćena za robota, a nakon završenog čišćenja jednostavno se skinu i operu u perilici za rublje.

Nečujno čišćenje

Braava je tokom svog rada iznimno tiha. Bez teškoće može čistiti i noću ili u zoru i zasigurno neće probuditi niti jednog ukućana. Braava nije usisavač i zato može imati ugrađen motor s tihim radom, ali unatoč tomu temeljito sakuplja prašinu, dlake, mrvice i kosu.

 
Kupi sada
 
Besplatna dostava
za kupnju robota
 

Na određenim prodajnim mjestima možete pronaći i modele Roomba 604 i Roomba 976 po odličnim akcijskim cijenama.

iRobot Roomba 604 – jednostavno usisavanje pritiskom na tipku

Zamislite Roombu 604 kao ulazak kroz vrata u svijet najinteligentnijih robotskih usisavača iRobot i nemojte se bojati otvoriti ta vrata. Čeka vas svijet gdje robot za vas usisava i to čini vrlo efektivno. Prilikom kupovine dobiti ćete vrhunskog robota s naprednom tehnologijom glave za čišćenje, sustavom čišćenja iAdapt, moderniziranim sabirnim košem AeroVac, sustavima DirtDetect i ANTITANGLE, programom SPOT i drugima. Ne kupujte loše kopije, ako možete imati original.


Redovna maloprodajna cijena: 2.399,00 Kn

Akcijska maloprodajna cijena: 1.599,00 Kn

saznaj više o proizvodu Kupi sada

iRobot Roomba 976 – novi robot iz napredne serije 900

Nova navigacija i nova 1.800 mAh litij-ionska baterija omogućuju joj da se u slučaju većih površina može sama napuniti i nastaviti sa čišćenjem u preostalim prostorima zbog čega je pogodna za veće prostorije.

Roombom se upravlja preko mobilne aplikacije za pametne telefone i tablete. Preko pametne aplikacije cijelo vrijeme ste upućeni u rad Roombe i njene potrebe, npr. Prikaz mape očišćenog prostora, treba li isprazniti koš, zamijeniti filtar ili koliko sati je radila.

Ima ugrađen 3-stupanjski sustav čišćenja AeroForce.

No, ni to nije sve kada je riječ o robotu iz serije 900 koju zahvaljujući s Imprint tehnologijom povezivanja možete bez problema povezati s Braavom jet M6. Jednostavnim rječnikom to znači ovako - kada Roomba 976 završi svoj dio i očisti dom on šalje signal Braava-i jet M6 kako bi ona mogla potom oprati podove. Samim time zaokružena je cijela priča, te će Vaš dom biti čist i besprijekoran i kada niste kod kuće, pritiskom na samo jednu tipku na pametnoj aplikaciji.


Redovna maloprodajna cijena: 4.499,00 Kn

Akcijska maloprodajna cijena: 3.799,00 Kn

saznaj više o proizvodu Kupi sada

Ove jeseni osigurajte maksimalnu čistoću i higijenu svog doma! Naručite svoju Roombu 604 po nevjerojatnoj cijeni od 1.599kn, Braavu 390t po akcijskoj cijeni od samo 1.699 kn, Roombu e5158 po akcijskoj cijeni od 2.999 kn ili pak novu Roombu serije 900, Roomba 976 po akcijskoj cijeni od 3.799 kn! Akcija traje od 1.9.2020. do 31.10.2020. ili do isteka zaliha.

Akcijske cijene su dostupne na iRobot Hrvatska maloprodajnim mjestima (internet trgovina www.irobot.hr, iRobot kiosk u Arena centru u Zagrebu i iRobot kiosk u City Center One u Splitu), te kod ovlaštenih prodavatelja: Elipso, Svijet Medija, Emmezeta, Harvey Norman, Links, eKupi, Bazzar. Požurite jer količine su ograničene!

 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice