iRobot Roomba s9+ i Braava jet m6

Srpanj
2019
 
 
    Produkti
 

Sasvim nova serija robota koji se brinu o Vašim podovima baš kao i vi.

Jeste li spremni na sasvim novo iskustvo usisavanja? Ovo je trenutak koji ste čekali, jer iRobot obitelj u početku kolovoza postati će bogatija za dva izuzetna člana. Poželite dobrodošlicu na hrvatsko tržište senzacionalnoj Roombi s9+ i Braava jet m6, najboljem robotskom usisavaču i peraču podova današnjice.

Mislili ste da Vaši roboti ne mogu postati još bolji i pametniji? Cijeli paket revolucionarne tehnologije ugrađen je u posve novi dizajn Roombe s9+ koja temeljito čisti kutove i rubove zahvaljujući tehnologiji PerfectEdge. Osim toga, Roomba s9+ pojačano usisava nečistoće i ostatke. Ona se sama prazni kada treba te vam pruža tjedne ne razmišljanja o usisavanju. Uz pomoć protualergijskog sustava, robot hvata i zadržava 99% alergena koji potječu od peludi i plijesni te ih prebacuje u baznu jedinicu Clean Base kakoo se ne bi ponovo vratile u zrak.

Za razliku od prijašnjih modela Roombi, Roomba s9+ posjeduje funkciju Power Boost s kojom obavlja dubinsko čišćenje sagova. Sustav čisti sagove i tvrde površine u tri faze, a snaga usisa je 40x snažnija u usporedbi s modelima serije 600.


Roomba s9+


Posebna novost na hrvatskom tržištu je i robotski perač podova Braava jet m6 koja ima jednostavno korištenje samo jednim pritiskom na gumb CLEAN. Posebno oblikovana pravokutna konstrukcija lako dopire do kutova i teško dostupnih mjesta – ona briše baš poput Vas! Uz cijeli paket mogućnosti posebno namijenjenih vlažnom brisanju, ovaj je robotski uređaj posvećen temeljitom čišćenju.  Bilo da je riječ o nečistoći na drvenome podu, pločicama ili kamenu, robotski brisač Braava® jet m6 čisti više vrsta glatkih podova i različitih prostorija te Vam svakodnevno osiguravaju svježe i čiste podove.

Braava jet m6 Vam omogućuje čišćenje gdje god se nalazilli pomoću mobilne aplikacije, prilagodbu načina čišćenja prema vlastitim željama i mogućnost čišćenja ili programiranja čišćenja po pojedinim prostorijama. Uz pomoć tehnologije Imprint™, robotski brisač Braava jet m6, baš poput robotskih usisavača, upoznaje i prilagođava se vašem domu, te određuje najbolji način čišćenja. Aplikacija iRobot HOME omogućuje vam potpuni nadzor u određivanju rasporeda, prilagođavanju.

Najbolje od svega je to što komunicira sa robotskim usisavačima iz serije i7 i s9 te nakon što robotski usisavač obavi svoj posao, Braava započinje sa svojim.

Robotski brisač Braava jet® m6 promijenit će način na koji razmišljate o vlažnome brisanju. Precizni raspršivač odvaja prljavštinu i ljepljivu nečistoću a da pritom ne prska pokućstvo, sagove i zidove. Navlake za vlažno brisanje imaju isprepletena vlakna koja lakše razgrađuju ljepljivu nečistoću, tvrdokornu prljavštinu* i kuhinjsku masnoću. Navlake za suho brisanje uz pomoć mikrovlakana skuplja nečistoću, prašinu i životinjske dlake.

Pripremite se na još više slobodnog vremena. Zauvijek promijenite način na koji čistite, počevši od danas.


Braava jet m6
 

Tags

 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice