Zašto čistiti za vrijeme ljetnih vrućina ako ne morate?!

Lipanj
2021
 
 
    Produkti
 

U ljetnom razdoblju visokih temperatura potrebno se kvalitetno zaštiti od vrućina. Osim hidratiziranja organizma, glavna preporuka lokalnih zdravstvenih ustanova je izbjegavati fizički rad. Ideja i raznih aktivnosti za provesti vrijeme ne nedostaje: brčkanje u vodi, pecanje, puštanje zmaja s mališanima, šetnja parkom, posjeta zoološkom vrtu, planinarenje, boravak u prirodi, ispijanje osvježavajućeg napitka u hladu...Sve prethodno nabrojane aktivnosti zvuče zabavno te ne spadaju pod nijedan oblik fizičkog rada, dok čišćenje predstavlja tjelesni napor. Nemojte svoje tijelo izlagati naporu čišćenjem za vrijeme vrućina, neka to odradi vaš vjerni pomoćnik – iRobot Roomba! Nova serija i3 Roombe s inteligentnom navigacijom, personaliziranim čišćenjem i novim izgledom savršeno se uklapa u vaš život.

SKINITE USISAVANJE S DNEVNOG REDA

Roomba i3(i3156) efikasno i logično čisti u pravilnim redovima i služi se senzorima za navigaciju kroz više prostorija unutar kuće, preko tvrdih podova i tepiha. Usisava tvrdoglavu nečistoću i prljavštinu s Premium trostupanjskim sustavom čišćenja i snagom usisavanja 10x. Ako se baterija robota isprazni, Roomba i3(i3156) automatski će se napuniti i nastaviti čišćenje sve dok posao ne završi. Roomba i3(i3156) također je opremljena filtrom visoke učinkovitosti koji zadržava 99 posto peludi, plijesni, grinja i alergena za mačke i pse. Trostupanjski sustav čišćenja robota sastoji se od dvostrukih višestrukih gumenih četki koje zajedno djeluju kako bi učinkovito očistile, posebno dizajnirane bočne četke za rubove i kutove.
 
PRILAGOĐAVA SE VAŠEM ŽIVOTU, SLUŠA VAŠ GLAS

Roomba i3(i3156) donosi promišljeni novi dizajn koji se dobro uklapa u domove potrošača, s izdržljivom teksturom tkanine koja umanjuje otiske prstiju i skuplja manje prašine. Svjetlosni prsten je ugašen dok ne radi i pomaže robotu da se uklopi u vaš prostor, osvjetljavajući se samo kako bi komunicirao ponašanje robota ili obavijesti kada robot aktivno čisti. Korisnici također mogu dobiti više od svoje Roombe i3(i3156) s redizajniranom aplikacijom iRobot Home, koju pokreće iRobot Genius™, a koja korisnicima izvan standardne kontrole aplikacije daje dodatno personalizirano iskustvo čišćenja.


Dostupna za iOS i Android uređaje, iRobotova vrhunska umjetna inteligencija i mogućnost razumijevanja kuće omogućuju Roombi i3(i3156) da nauči kako želite čistiti. Roomba i3 ponudit će personalizirane prijedloge putem iRobot Home aplikacije, poput preporučenih rasporeda čišćenja na temelju prošlih poslova čišćenja i korisnih prijedloga za čišćenje tijekom sezona linjanja kućnih ljubimaca ili sezona alergija. Automatizacije temeljene na događajima mogu se postaviti izravno u aplikaciji iRobot Home, ekskluzivnoj mogućnosti za iRobotove kupce. Bez obzira idete li na posao ili u planinarenje, Roomba i3(i3156) može započeti čišćenje kad to za vas zatraže pametni kućni uređaji. Kada se povežu s uređajima s omogućenom Alexa ili Google asistentom, korisnici mogu kontrolirati Roombu i3(i3156) samo zvukom svog glasa. Uređaj također podržava tehnologiju Imprint Link ™ kako bi se mogao povezati i s robotom za pranje podova iRobot Braava jet® m6 kako bi pružio dodatnu razinu čišćenja.
 
Nova i3 serija Roombe, Roomba i3(i3156) trenutno je na popustu te je imate priliku nabaviti po vrlo pristupačnoj i do sada najnižoj cijeni! Roombu i3 (i3156) trenutno možete kupiti za cijenu od 2.999 kuna!
 
 
 
ROOMBA COMBO

Ako ste praktičan tip koji voli multifunkcionalne uređaje, za vas je iRobot Roomba Combo, 2 u 1 robotski usisavač i perač podova. Umjesto vas usisava prašinu, prljavštinu i ostatke s glatkih podova i sagova služeći se četkom u obliku slova V i snažnim usisom. Četke za brisanje rubova skupljaju ostatke uza zidove i iz kutova. Sustav pranja vlažnom krpom služi se tkaninom od mikrovlakana posebne rebraste teksture. Postoje 3 načina pranja pa čišćenje možete prilagoditi svojim potrebama. Elektronička pumpa kontrolira protok vode i tijekom čišćenja ravnomjerno vlaži krpu za čišćenje. Roomba Combo je WiFi vezom poveziv s vašim mobitelom te uči vaše navike čišćenja i predlaže raspored prilagođen vašim potrebama.  Vodi računa o učinkovitom usisavanju i brisanju u jednom potezu, tako da vaš dom može svakodnevno imati čisti, svježi osjećaj koji želite. Također preporučuje stvari na koje sami možda ne biste ni pomislili, na primjer dodatno čišćenje tijekom sezone alergija – davanje prijedloga koji vam koriste. Možete zakazati i čišćenje u trenucima koji vam najviše odgovaraju.
 
Ne izlažite svoje tijelo naporu čišćenjem za vrijeme vrućina, neka to odradi vaš vjerni pomoćnik – Roomba. Iskoristite poseban ljetni popust za kupovinu jednog od modela Roombe. Pronađite Roombu i3(i3156) po odličnoj cijeni od 2.999 kn (redovna cijena 3.899 kn), Roombu 694 po cijeni od 1.799 kn (redovna cijena 2.799 kn), Roombu i7(i7158) po cijeni od 4.299kn (redovna cijena 6.999 kn), Roombu i3+(i3558) po cijeni od 4.699 kn (redovna cijena 5.899 kn), te Roombu Combo po cijeni od 2.599 kn (redovna cijena 2.899 kn). Roombe su dostupne po akcijskim cijenama na iRobot web trgovini, iRobot kiosk - Arena Centar Zagreb, iRobot kiosk – City Center One Split, te kod ovlaštenih prodavatelja Sancta Domenica, Emmezeta, Links, Svijet medija, eKupi, Harvey Norman, Abrakadabra, Bazzar. Akcija traje do 22.8.2021 ili do isteka zalihe.
 

Tags

 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice