Roomba 696

503 0.0
cijena 3 799,00 KN u košaricu
Na zalihi
Roomba 696 banner
 

O proizvodu

     
 
 

Roomba 696 s ugrađenim Wi-Fi® je robotski usisavač koji koristi patentirani trostupanjski sustav čišćenja s dvostrukim višeslojnim četkama, posebno dizajniranom Edge-Sweeping četkicom koja čisti uz rubove zidova i kuteve i vakuumskim usisavanjem kako biste očistili sve od malih čestica do velikih otpadaka s vašeg poda. Tehnologija Dirt Detect ™ prepoznaje koncentrirana područja prljavštine i pruža dodatno čišćenje u tim mjestima, a iRobot HOME mobilna aplikacija vam omogućuje čišćenje i raspored s bilo kojeg mjesta i u bilo kojem trenutku. Sada kompatibilan na uređajima s Amazon Alexom i Google pomoćnikom. iRobot Roomba 696 s WiFi-em izgrađen je na dokazanoj robotskoj platformi Roomba 650; sada s iRobot HOME App kompatibilnošću i elegantnim novim dizajnom.

Ne znate kojeg robota odabrati? Kliknite ovdje za pomoć!


Glavne prednosti Roombe 696

 • Čišćenje svih vrsta podova i tepiha
 • Sustav za čišćenje i navigaciju iAdapt 1.0
 • Aplikacija iRobot Home za vaš pametni telefon
 • 3-stupanjski sustav čišćenja AeroVac
 • Sustav bočnog čišćenja uzduž uglova i zidova Wall Follow
 • Adaptivna glava za čišćenje 2. generacije
 • Sabirni koš AeroVac s velikim kapacitetom
 • ANTITANGLE sustav koji sprječava zapetljavanje s kablovima i resicama tepiha
 • Akustična detekcija nečistoća
 • Funkcija podešavanja vremena čišćenja
 • Funkcija virtualnog zida sa dvostrukim djelovanjem
 • Branik s usporenim dodirom
 • Senzori za zaštitu od pada niz stepenice
 • Nova, 1800 mAh Litij-Ionska baterija
 • Bazna stanica sa integriranim adapterom

Zašto odabrati robota od iRobota?

iRobot usko je specijaliziran za robotiku u čiji razvoj ulaže većinu dobiti i nije podlegao iskušenju da svoju pozornost skrene na ostala područja zbog boljih kvartalnih izvješća. iRobot je nastao iz uvjerenja trojice osnivača (Colin Angle, Helen Greiner i Rodney Brooks) da će robotika jednom promijeniti svijet i način na koji radimo, učimo, liječimo se ili čistimo. iRobot je već u prvoj godini svojeg postojanja u suradnji s NASA-om predstavio robota Genghis namijenjenog istraživanju svemira. Do proboja je došlo 1998. godine kada je poduzeće iRobot pobijedilo i dobilo ugovor agenture DARPA za razvoj i proizvodnju taktičnih mobilnih robota iRobot PackBot.

Upravo tog svestranog robota američka vlada je 2001. godine nakon terorističkih napada na svjetski trgovački centar poslala na akciju spašavanja. PackBot je proučavao i kontaminirana područja nakon nesreće japanske elektrane u Fukušimi 2011. godine, a u 2002. godini iRobot ulazi u život svakoga od nas. Upravo je te godine na svijet došao prvi robotski usisavač Roomba. Tri godine kasnije iRobot je na tržištu predstavio Scoobu i nastavio s razvojem robotskih pomoćnika. Zahvaljujući tomu portfelj iRobota danas uključuje nekoliko vrhunskih robota koji čišćenjem kuće, stana ili okolice pomažu više od 10 milijuna ljudi u čitavom svijetu.

Ključne funkcije
iRobot Roomba 696

Inteligentni navigacijski sustav - iAdapt

iRobot Roomba dolazi s provjerenim sustavima koji iRobot svrstavaju među prave robote. Popis započinje s najvažnijim – sustav iAdapt. Tim unikatnim sustavom i tehnologijom Roomba provjerava svoje okruženje 60 puta u sekundi, a upotrebom brojnih senzora i s 40 načina ponašanja prilagođava se specifičnom prostoru.

3-stupanjski sustav čišćenja

3-stupanjski sustav čišćenja omogućuje učinkovito i kvalitetno sakupljanje smeća, prljavštine i većih čestica. Istovremeno se odvijaju sva tri procesa:

1. Rotirajuća bočna četka

Rotirajuća bočna četka očisti dijelove uzduž zidova, uglova i teško pristupačnih mjesta.

2. Dvije suprotno rotirajuće četke

Roomba za učinkovitije čišćenje koristi dvije suprotno rotirajuće četke koje zajedno djeluju kao lopatica za smeće i metla koje s podova pokupe veće smeće, mrvice i kosu.

3. Vakuumsko usisavanje

Vakuumsko usisavanje još intenzivnije usisava smeće i sakuplja ga u košu.

Prilagodljiva glava za čišćenje 2. generacije

Podesiva glava za čišćenje druga je generacija prilagodljivih sustava za čišćenje koja se automatski prilagođava različitim podnim površinama (laminat, tepih, linoleum, pločice).

>
Roomba 790

Koš za smeće s velikim kapacitetom

Koš za smeće s velikim kapacitetom AeroVac idealno je rješenje za kućanstva s kućnim ljubimcima; sakuplja i najfiniju prašinu.

Zvučno prepoznavanje prašine

Upotrebom zvučnih senzora i tehnologije Dirt Detect fokusira se na čišćenje mjesta gdje je to najpotrebnije.

Vremensko programiranje čišćenja

Ovom funkcijom birate dan i sat početka čišćenja robota. Na taj način Roomba može automatski bez vaše pomoći i svaki dan u različito vrijeme očistiti vaš prostor. Npr. robot je podešen za čišćenje tri puta tjedno, što znači da će svaki tjedan u vrijeme koje ste vi odabrali očistiti vaš dom i podne površine iza sebe ostaviti u besprijekornom stanju.

Značenje virtualnog zida – Dvostruko djelovanje

Zbog dva načina usisavanja imate bolji nadzor čišćenja prostora.

• Način virtualnog zida VirtualWall usmjerava vašeg robota da čisti ondje gdje vi to želite i da zaobiđe prostore koje ne želite čistiti.
• Način HALO zadržava robota na distanci od predmeta koje želite zaštititi.

Za koga?

Robotski usisavač iRobot Roomba 696 idealan je za stanove i kuće srednje površine. Funkcija podešavanja vremena čišćenja ili iRobot HOME aplikacija pruža vam apsolutnu slobodu i oslobađa vas i od najmanjih obaveza usisavanja. Podesite samo vrijeme čišćenja, a ostalo će robot obaviti sam. U organizaciji čišćenja više prostorija pomaže i priloženi dual virtualni zid. S modelom ROOMBA 696 dolazi visoko izdržljiva Litij-ionska baterija sa kapacitetom do 90 min rada. Adapter za punjenje je integriran u baznoj stanici.

iRobot Roomba 790
696

ostale važne funkcije

ANTITANGLE
Jednostavan način upravljanja
Kompaktne dimenzije
Filtar od mikrovlakana
Baza za punjenje
Sve vrste podnih podloga
Senzori za zaštitu od pada niz stepenice
Program SPOT
Jednostavno održavanje
Dijagnosticiranje problema
Prelaženje pragova
Virtualni zid dvostrukog djelovanja
Branik s usporenim dodirom
 
 

ANTITANGLE

iRobot misli na obično kućanstvo i zato je dizajnirao tehnologiju ANTITANGLE koja sprječava zapletanje i zarobljavanje među kablove ili resice tepiha. Kada četke prepoznaju prepreku, okreću smjer okretanja. Na taj način robot se oslobađa i može nastaviti s čišćenjem.

 

Jednostavan način upravljanja

Roombi nije potrebno odrediti načina rada ili trajanja čišćenja. Roomba se uvijek sama odlučuje s obzirom na raspored i veličinu prostora koji čisti. Pritisnite tipku CLEAN i Roomba će se pobrinuti za sve ostalo.

 

Kompaktne dimenzije

Zahvaljujući svojoj visini (9,2 cm) Roomba se može zavući ispod većine namještaja i može očistit i prostore koji su obično nedostupni. Na primjer, ispod kreveta ili kuhinjskog namještaja. Dimenzije su oblikovane tako da robot odgovara europskom namještaju na nogicama.

 

Filtar od mikrovlakana

Filtar od mikrovlakana će uhvatiti i najmanje čestice prašine. Njegova izvrsna svojstva koriste se u Roombi serije 600.

 

Baza za punjenje

Kada Roomba procjeni da je čišćenje dovršeno automatski će potražiti svoju bazu za punjenje gdje će se napuniti i ostati u pripremi za sljedeće čišćenje. Robot se na bazu vraća i u slučaju ako mu to naredite pritiskom na tipku DOCK.

 

Sve vrste podnih podloga

Roomba je robot namijenjen čišćenju svih vrsta kućnih podova kao što su pločice, linoleum, tepisi ili parket.

 

Senzori za zaštitu od pada niz stepenice

Senzori za zaštitu od pada niz stepenice osiguravaju da Roomba neće pasti niz stepenice ili s ostalih podignutih površina.

 

Program SPOT

Program SPOT namijenjen je lokalnom čišćenju. Robot će očistiti prostor veličine 1 m². Poslužiti će vam kao „metla i lopatica“ nakon što ste u kuhinji po podu prosuli šećer ili će vam na primjer očistiti otirač za cipele.

 

Jednostavno održavanje

Redovito održavanje produžuje životni vijek vaše Roombe. Dovoljno je da redovito praznite sabirni koš, očistite četke i prednji kotač.

 

Dijagnosticiranje problema

Robot je sposoban sam dijagnosticirati mogući problem (npr. začepljene četke) i o njemu vas obavijestiti zvučnim signalom.

 

Prelaženje pragova

Roomba s lakoćom prelazi uzdignute prepreke, pragove ili ostale prepreke do visine od 2 cm.

 

Virtualni zid dvostrukog djelovanja

 

Branik s usporenim dodirom

Roomba otkriva prepreke uz pomoć branika s usporenim dodirom. Zahvaljujući infracrvenim zrakama koje emitira branik robot prepoznaje prepreku, uspori ispred nje i lagano je dodirne. Branik je vrlo nježan prema namještaju. Neposredni kontakt s preprekom poboljšava učinkovitost bočne četke koja s prepreka očisti prljavštinu. Roomba zahvaljujući braniku na dodir jednostavno prelazi virtualne prepreke kao što su prekrivač za krevet ili dugačke zavjese.

sadržaj paketa

Zamjenski filtar AeroVac1x Zamjenski filtar AeroVac

Bazna postaja sa integriranim adapterom1x Bazna postaja sa integriranim adapterom

Virtualni zid/halo Wirtual Wall® sa dvojnim djelovanjem1x Virtualni zid/halo Wirtual Wall® sa dvojnim djelovanjem

Litij-ionska baterija 1800mAh (u robotu)1x Litij-ionska baterija 1800mAh (u robotu)

Roomba 6961x Roomba 696

 

uz nadoplatu

Set dodataka za seriju 600Set dodataka za seriju 600

Set AeroVac filtera i četkiSet AeroVac filtera i četki

 

tehnička specifikacija

Čišćenje parketa, linoleuma, tepiha i čvrstih površina
Odgovarajuće za kućanstva s kućnim ljubimcima
Novi moderan dizajn
Sustav za čišćenje i navigaciju iAdapt 1.0
Procesor prestižne robne marke ARM
Adaptivna glava za čišćenje 2. generacije
Sustav bočnog čišćenja uzduž zidova i kutova Wall Follow
Sustav ANTITANGLE
Akustična detekcija nečistoća
Automatsko punjenje na postaji za punjenje
Funkcija podešavanja vremena čišćenja
Funkcija dual virtualnog zida
Sustav za filtriranje– filtar od mikrovlakana
Branik s usporenim dodirom
Sabirni koš AeroVac s velikim kapacitetom
Sklopiva ručka za jednostavno rukovanje
Nova , 1800 mAh Litij-ionska baterija (u aparatu)
Vrijeme punjenja 2 sata
Vrijeme rada: do 90 min
Potrošnja energije prilikom punjenja max. 33 W
Potrošnja Stand-By max. 2 W
Dimenzije (mm) 335 x 93 (80 tijelo robota)
Težina 3,56 Kg
Glasnoća < 60 dB

Roomba 696: Rječnik pojmova

 

Roomba 696 video

 
USPOREDBA MODELA  
Cijena* 3 799,00 KN *Preporučena maloprodajna cijena.
dodaj u košaricu  
 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice