Roomba i7+ (i7558) & Braava jet m6

952 0.0
cijena 9 699,00 KN u košaricu
Na zalihi
Roomba i7+ (i7558) & Braava jet m6 banner
 

O proizvodu

     
 
 

IDEALAN DVOJAC ZA ČISTE PODOVE

Naši najnapredniji roboti rade zajedno na usisavanju i brisanju i sada dolaze u elegantnom novom paru. Zahvaljujući s Imprint tehnologijom povezivanja možete se bez problema povezati s Braavom jet m6. Jednostavnim rječnikom to znači ovako - kada Roomba i7+(i7558) završi svoj dio i očisti dom on šalje signal Braava-i jet m6 kako bi ona mogla potom oprati podove.
Ovaj tim brine se o trenutnim neredima, kupi za sobom i briše ljepljive nerede i prljavštinu.

Roomba i7+(i7558) odnosno Roomba i7+ uključuje dodatno i bazu za automatsko pražnjenje spremnika.

Roomba i7 + robotski usisavač automatski se prazni u jednokratnu vrećicu koja sadrži 30 spremnika za prljavštinu i prašinu - pa ne morate razmišljati o usisavanju tjednima. Premium trofazni sustav čišćenja i dvojne gumene četke omogućuju moćno čišćenje, vođeno Smart Mapping tehnologijom koja pamti plan Vašeg doma i prilagođava se svakoj prostoriji. Uz dodatak kontrole s Vašeg pametnog telefona, čišćenje doista postaje prilagođeno Vama.
Robotski usisavač Roomba i7+(i7558) sada možete povezati s robotskim peračem podova Braava jet® m6, te ćete tako moći namjestiti automatski početak pranja čim završi usisavanje.

Naši najnapredniji roboti zajedno rade na usisavanju zatim brišu za dublje čišćenje i potom se sami prazne.

Bilo da odaberete Roomba® robotski usisavač ili robotski perač Braava® - Vaši podovi svakodnevno dobivaju potrebnu specijaliziranu njegu kako bi ostali bez napora čisti.Ne znate kojeg robota odabrati? Kliknite ovdje za pomoć!


Katalog i serija Kliknite ovdje!


Letak i7+ (i7558): Kliknite ovdje!

Glavne prednosti uređaja:

 • Ekipa iz snova čisti uz tehnologiju Imprint®, robotski usisavač Roomba® i7558 i robotski perač Braava jet® m6 udružuju se, a zatim automatski brišu u savršenom slijedu dajući Vašim podovima sveobuhvatno čišćenje samo naredbom Vašem glasovnom asistentu ili u aplikaciji
 • Tehnologijom povezivanja Imprint® robotski usisavač Roomba® i7558 i robotski perač Braava jet® m6 koriste tehnologiju Imprint® Link kako bi zajedno radili na dodatnoj razini čišćenja
 • Kada Roomba i7558 završi svoj dio i očisti dom on šalje signal Braava-i jet M6 kako bi ona mogla potom oprati podove
 • Kompatibilno s tehnologijom povezivanja ImprintTM
  Robotski usisavač Roomba i7+(i7558) sada možete povezati s robotskim peračem podova Braava jet® m6
 • Pamti plan Vašeg doma i prilagođava mu se, određujući najbolji način čišćenja svake prostorije
 • Razlikuje Vašu kuhinju od dnevne sobe - Imprint™ Smart Mapping tehnologija omogućuje Vam čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja
 • Najpametniji sustav čišćenja i navigacije iAdapt® 2.0
 • Upravljanje putem pametnog telefona
  Aplikacija iRobot HOME omogućuje vam izradu rasporeda, prilagođavanje i odabir soba koje želite očistiti
 • Nezahtjevno održavanje

Ključne funkcije robotskog usisavača
iRobot Roomba i7+

Pamti plan Vašeg doma. Pronalazi prašinu. Sama se prazni.

Roomba i7 + robotski usisavač automatski se prazni u jednokratnu vrećicu koja sadrži 30 spremnika za prljavštinu i prašinu - pa ne morate razmišljati o usisavanju tjednima. Premium trofazni sustav čišćenja i dvojne gumene četke omogućuju moćno čišćenje, vođeno Smart Mapping tehnologijom koja pamti plan Vašeg doma i prilagođava se svakoj prostoriji. Uz dodatak kontrole s Vašeg pametnog telefona, čišćenje doista postaje prilagođeno Vama.

iRobot Roomba 17158

30 godina iskustva i inovacija u robotici

iRobot je osnovan 1990. godine kao jedan od prvih na polju robotike. Slijedila je vizija pretvoriti korisne i praktične robote u stvarnost. Do danas smo prodali više od 30 milijuna robota za kućanstvo širom svijeta, uključujući robotske usisavače Roomba i robotske uređaje za čišćenje iz obitelji Braava. Ali nisu samo roboti važni za našu tehnologiju. Važni ste Vi i zato pokušavamo pronaći najbolje načine kako Vam pomoći da učinite više.

25-let

Zaboravite na usisavanje tjednima

Brine o čišćenju od početka do kraja. Sama prazni svoj spremnik, puni se i nastavlja s čišćenjem sve dok ne obavi posao. Rješava Vas brige oko usisavanja tjednima.

iAdapt 3.0

Obavlja prljavi posao usisavanja

Zatvorena, jednokratna vrećica sprema 30 spremnika prljavštine, prašine i dlaka i onemogućuje im da dospiju u zrak.

Tehnologija Imprint Smart

Zna najbolji način čišćenja svake prostorije

Patentirani iAdapt® 3.0 navigacijski sustav s vSLAM® tehnologijom omogućuju Roomba® robotskom usisavaču lako i efikasno navigiranje Vašim domom. Robot stvara vizualne oznake kako bi obilježio gdje je bio i gdje još treba čistiti.

Glasovno upravljanje

Razlikuje Vašu kuhinju od dnevnog boravka

Koristeći Imprint™ Smart Mapping tehnologiju, Roomba i7 pamti plan Vašeg doma i prilagođava mu se, određujući najbolji način čišćenja svake prostorije. Pamti čak i planove više katova, te zna koju kartu upotrijebiti bez obzira o kojem se katu radi. Pruža Vam potpun nadzor nad time koje se prostorije čiste i kada. Automatski se puni po potrebi i nastavlja s čišćenjem - sve dok ne obavi posao.

Premium AeroForce™ 3-stopenjski sistem čiščenja

“Roomba®, očisti mi kuhinju”

Bez obzira na to radi li se o neredu u kuhinji ili čitavom katu Vašeg doma, Roomba® i7 robot Vas rješava posla. Kontrolirajte koja je prostorija očišćena i kada koristeći Vaš glas* ili iRobot HOME aplikaciju.
*Kompatibilno s uređajima na kojima je omogućena Alexa i Google asistent. Amazon, Echo, Alexa, i srodni logotipovi zaštitni su znakovi Amazon.com-a, Inc-a. i suradnika. Google Home je zaštitni znak Google LLC-a.

Glasovno upravljanje

Kompatibilno s tehnologijom povezivanja ImprintTM

Robotski usisavač Roomba i7+(i7558) sada možete povezati s robotskim peračem podova Braava jet® m6, te ćete tako moći namjestiti automatski početak pranja čim završi usisavanje.

Glasovno upravljanje

Podiže, usisava i filtrira - s 10X većom snagom*

Prljavština i prašina ne mogu se sakriti od trofaznog sustava čišćenja. Posebno dizajnirana četka za brisanje kuteva, dvojne gumene četke za različite površine i Power-Lifting usisnu funkcija napadaju sve, od malih čestica do velikih ostataka na vašim tepisima i tvrdim podovima.
* U usporedbi s Roomba® AeroVac™ sustavom serije 600

Premium AeroForce™ 3-stopenjski sistem čiščenja

Dvojne gumene četke znaju što je timski rad

Umjesto četka s dlačicama koje se savijaju i propuštaju puno prljavštine, naše jedinstvene dvojne gumene četke grle različite podne površine, ostajući u bliskom kontaktu s drvom i tepisima, kako bi temeljito očistile Vaše podove. Posebno su dizajnirane za čišćenje dlaka s Vaših podova bez zapetljana. Drugim riječima, lakše održavaju Vaše podove slobodnima od dlaka svaki dan.

Rubber Brushes

Dovodi prašinu do ruba

Četka za brisanje rubova posebno je dizajnirana pod kutem od 27 stupnjeva kako bi odvojila nečistoću od rubova i kuteva i uspješno je usisala s Vaših podova.

Side Brush

Čisti ono što vidite, filtrira ono nevidljivo

Visoko učinkovit filter hvata 99% plijesni, peludi, grinja te psećih i mačjih alergena.

Učinkovit v boju z dlakami ljubljenčkov

Detektiv za prašinu koji radi za Vas

Dirt Detect™ senzor pronalazi najprljavija područja Vašeg doma i navodi robota na njihovo detaljnije čišćenje. Prilagodljiva glava za čišćenje automatski prilagođava svoju visinu kako bi efektivno očistila tepihe i tvrde podloge.

Dirt Detect

O iRobotu

iRobot®, vodeći proizvođač robota za kućnu uporabu, razvija i proizvodi robote koji omogućuju ljudima da rade više kod kuće i izvan kuće. iRobot je stvorio kategoriju robota za čišćenje doma kada je 2002. godine predstavio Roomba® robotski usisavač. Danas je iRobot globalna tvrtka s više od 25 milijuna prodanih robota diljem svijeta. Proizvodi iRobot, uključujući Roombu i obitelj robotskih perača Braava®, temelje se na tehnologijama i naprednim konceptima u području čišćenja, pranja i navigacije. Inženjeri tvrtke iRobot grade ekosustave robota i tehnologije za stvaranje pametnog doma.

Za koga?

Robotski usisavač iRobot® Roomba® i7 + (i7558) s Clean Base ™ bazom za automatsko pražnjenje prljavštine donosi novu razinu udobnosti - automatsko pražnjenje spremnika omogućuje korisnicima da ne moraju razmišljati o usisavanju tjednima. Koristeći Imprint ™ Smart Mapping tehnologiju, robotski usisavač Roomba® i7 + pamti različite tlocrte i nazive prostorija te pruža Vam potpun nadzor nad time koje se prostorije čiste i kada. Automatski se puni po potrebi i nastavlja s čišćenjem - sve dok ne obavi posao.

iRobot Roomba i7+
i7+

sadržaj paketa

Virtualni zid/halo Wirtual Wall® sa dvojnim djelovanjem1x Virtualni zid/halo Wirtual Wall® sa dvojnim djelovanjem

perivi vlažni i suhi jastučić za čišćenje2x perivi vlažni i suhi jastučić za čišćenje

Suha jastučića za brisanja1x Suha jastučića za brisanja

Vlažna jastučića za pranje2x Vlažna jastučića za pranje

Uzorak otopine za Braava jet™1x Uzorak otopine za Braava jet™

Stanica za punjenje1x Stanica za punjenje

Braava jet® m61x Braava jet® m6

Vreće za uklanjanje prljavštine2x Vreće za uklanjanje prljavštine

Li-Ionska baterija (u robotu)1x Li-Ionska baterija (u robotu)

Bazna postaja Clean Base™1x Bazna postaja Clean Base™

Bočna četka1x Bočna četka

Filtar1x Filtar

i7 (i7150)1x i7 (i7150)

 

tehnička specifikacija

Čisti parkete, linoleume, tepihe i tvrde površine
Pogodno za domove s kućnim ljubimcima
Najpametniji sustav za čišćenje i navigacija iAdapt 3.0
ARM procesor prestižne marke
Čišćenje tehnologijom AeroForce
Bočni sustav za čišćenje ugla i uz zidove Follow wall
ANTITANGLE sustav, koji sprečava zapetljavanje žice i resica tepiha
Akustični i optički otkrivanje nečistoća Dirt Detect 2. generacije
Automatsko punjenje bazne postaja
Funkcija vremena za programiranje čišćenja
Funkcija virtualni zid/halo s dvojnim djelovanjem
Filtriranje – visokoučinkoviti filter koji zadržava do 99% prašine veličine do 0,7 mikrona
Profilirani branik sa laganim dodirom
Indikator punog koša za smeće
Skupljanje smeća AeroForce spremnikom visokog kapaciteta
Zapremnina spremnika 0,4 litara
Vrsta spremnika: perivi
Čisti cijeli kat Vašeg doma
Pamti do 10 tlocrta
Litij-ionska baterija
Vrijeme rada 75 min, nakon toga se puni i po potrebi nastavlja s radom
Vrijeme punjenja 3 sata
Dimenzije ( mm ) 351 x 92
4 kg težine

Roomba i7+ (i7558) & Braava jet m6: Rječnik pojmova

Roomba i7+ (i7558) & Braava jet m6 video

 
USPOREDBA MODELA  
 
Cijena* 9 699,00 KN *Preporučena maloprodajna cijena.
dodaj u košaricu  
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice