Roomba j7(j7158)

1050 0.0
cijena 699,90 € u košaricu
Na zalihi
Roomba j7(j7158) banner
 

O proizvodu

     
 
 

Ponosni smo i sretni jer Vas možemo upoznati s novim članom naše obitelji robotskih usisavača – novom Roomba® j7 serijom. Ova serija prilagođava se Vašim životnim navikama, te Vam tako omogućuje da svoje slobodno vrijeme provedete u šetnji, na kavi s prijateljicama ili u društvu obitelji. Uz Roombu® j7 zaboravite na usisavanje i maksimalno uživajte. Novu seriju robotskih usisavača Roomba® j7 odlikuje novi moderan dizajn i poboljšane značajke. Glavna novost serije j7 je “PrecisionVision” navigacija koja omogućuje Roombi® j7 da identificira i izbjegne prepreke u Vašem domu poput izmeta kućnih ljubimaca ili kablova za punjenje te nastavlja čistiti dalje. Kada Roomba® j7 prvi puta snimi prepreku “PrecisionVision“ navigacija šalje Vam obavijest na iRobot® Home mobilnu aplikaciju kako biste robotskom usisivaču naredili da prepreku izbjegne jednom ili da ju izbjegava i u budućnosti.

Katalog iRobot: Kliknite ovdje!

iRobot katalog

Pogledajte si video o Roomba j7

Letak Roomba j7158: Kliknite ovdje!

Ecija Ojdanić je otkrila tajnu svog uspjeha! Pogledajte.

iRobot® Roomba® j7 (j7158) odlično radi pa možete iskoristiti svaki slobodni trenutak

Robotski usisavač iRobot® Roomba® j7 s dvostrukim gumenim četkama za različite površine - Idealno za kućne ljubimce - Uči, mapira i prilagođava se Vašem domu - Otkrivanje i izbjegavanje objekata - Čišćenje po objektima - Prilagođeni predlošci - Kompatibilnost s glasovnim pomoćnikom i otiskom veze. Pripremite se za robotski usisavač na koji možete računati da će obaviti svoj posao. Roomba® j7 robotski usisavač ima 10 puta veću snagu usisavanja * i ima jedinstvenu inteligenciju za izbjegavanje kabela i otpada kućnih ljubimaca. Također razumije vrijeme kada ste kod kuće i godišnja doba kada bi moglo biti potrebno dodatno čišćenje.

* U usporedbi sa sustavom za čišćenje Roomba® serije 600.

HomeBase

Više od 30 godina znanja o robotici i stalnim inovacijama

iRobot ima više od 30 godina robotičkog znanja i inovacija s više od 30 milijuna kućnih robota prodanih diljem svijeta. Bilo da odaberete Roombu, Braavu ili oboje - Vaš pod dobiva posebnu njegu koja mu je potrebna.

CornerBrush

Ovaj robot ima samo jednu misiju: ​​savršeno raditi svoj posao

Vaš san o čistom domu u užurbanom ritmu svakodnevnog života i promjenjivim rasporedima više nije samo san. Jednim jednostavnim zahtjevom putem aplikacije iRobot® Home ili glasovnom naredbom Vašem glasovnom asistentu* omogućite Roombi® j7 da očisti spefična mjesta sa većom koncetracijom prljavštine u Vašem domu (kao naprimjer prostor oko ulaza u stan) ili ga isto tako pošaljite ispod kuhinjskog stola odmah nakon večere i smatrajte posao obavljenim.

ToeKick

Poboljšana inteligencija stvorena za čišćenje prema Vašim željama

Vaš dom dobiva potrebnu pažnju jer robotski usisavač Roomba® j7 čisti namjerno i logično urednim redom. Roomba® j7 robotski usisavač koristi PrecisionVision navigaciju za identifikaciju i izbjegavanje prepreka, poput napitaka za kućne ljubimce i kabela za punjenje, tako da se i dalje možete vratiti u čiste prostorije nakon što Roomba® j7 robotski usisavač obavi svoj posao, čak i u najtežim danima . Nemojte samo naučiti shemu svog doma; reagira na njega u stvarnom vremenu kako bi mogao u potpunosti obaviti posao.

Navigation

Kombinira snagu, točnost i performanse

Mnogi detalji Vašeg doma zaslužuju posebna svojstva čišćenja namijenjena samo njima. Možete održavati svoj dom savršeno čistim pomoću trostupanjskog sustava čišćenja koji koristi dvostruke višenamjenske gumene četke za uklanjanje prašine, prljavštine i dlake kućnih ljubimaca na različitim vrstama podova, četku za brisanje rubova i kutova te 10 puta više snage- Podizna snaga usisavanja *, koja upija tvrdokornu prljavštinu i mrlje. A za dodatnu razinu čistoće, tehnologija Imprint® Link dostupna je samo na iRobotu, koja govori robotu Braava jet® m6 da počne s čišćenjem nakon što je robotski usisavač Roomba® j7 završio s usisavanjem.

Smart Map

On čisti, Vi nastavljate svoj posao

Koliko ste puta ujutro protrčali kroz vrata kad ste ugledali prljavštinu poput mrvica ispod kuhinjskog stola? Ne želite se kasnije vratiti kući u to stanje? Jednostavno upotrijebite aplikaciju iRobot Home ili svoj glasovni asistent * kako biste naručili svoj robotski usisavač Roomba® j7 da odmah očisti ovo mjesto i doista to učini.

* Radi s uređajima koji podržavaju Google Home i Alexa. Alexa i svi povezani logotipi zaštitni su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili njegovih podružnica. Google je zaštitni znak tvrtke Google LLC.

Recharge

Ne dopustite da Vam nered komplicira raspored

Čišćenje neće ometati Vaš život jer robotski usisavač Roomba® j7 uči vaše navike nudeći vam prilagođene rasporede jer čak predlaže dodatno čišćenje kada je u Vašem području velika koncentracija peludi ili tijekom sezone opadanja dlake kućnih ljubimaca. No, integrirani glasovni pomoćnik omogućuje vam pokretanje zadatka samo uz pomoć glasa. *

* Radi s uređajima koji podržavaju Google Home i Alexa. Alexa i svi povezani logotipi zaštitni su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili njegovih podružnica. Google je zaštitni znak tvrtke Google LLC

Tank

Dođi kući u čisti dom

Uživajte u uređenijem domu uz čišćenje iza kulisa pomoću robotskog usisavača Roomba® j7 sa pogonom iRobot Genius. Ova tehnologija koristi usluge geolokacije na Vašem telefonu kako bi razumjela kada ste izvan kuće i obavila čišćenje kada ste odsutni.

Tank

Ide tamo gdje je potrebno i izbjegava mjesta na kojima čišćenje nije potrebno

Roomba® j7 Robot Vacuum otkriti će prašinu i očistiti je. Roomba® reaktivna senzorska tehnologija govori usisavaču gdje ne treba ići što znači da se manje zaglavi na namještaju i bolje zna kamo. I samo iRobot nudi Dirt Detect ™ tehnologiju koja se fokusira na prljavija mjesta poput najprljavijih područja u Vašem domu.

Tank

Pita Vas što učiniti i sjeća se što ste mu rekli

Podignite svoje iskustvo čišćenja na novu razinu pomoću robota koji se poboljšava dok ga koristite. Roomba® j7 robotski usisavač pokreće iRobot Genius, pa svog robota možete postaviti za čišćenje kada niste kod kuće. Tijekom čišćenja šalje slike prepreka poput kabela za punjenje na koje naiđe izravno u Vašu aplikaciju. Time se osigurava da ste svjesni bilo kakvih prepreka ili opasnosti poput otpada od kućnih ljubimaca u vašem domu, a možete i dati povratne informacije o tome kako bi robotski usisavač Roomba® j7 u budućnosti trebao prevladati te prepreke. Možete biti sigurni i sigurni da na svim razinama koristimo samo najviše sigurnosne standarde s enkripcijom i dajemo vam potpunu kontrolu nad čišćenjem i podacima.

Tank

Kvaliteta koja traje. Rastuća inteligencija.

Vaš robot nikada ne prestaje postajati pametniji jer zahvaljujući iRobot Geniusu stalno prima inovacije u svom softveru s najnovijom tehnologijom i revolucionarnim značajkama.

Tank

Tim za čišćenje iz snova

Izbrišite usisavanje i brisanje s popisa obaveza - oboje odjednom. S Imprint® Link tehnologijom robotski usisavač Roomba® j7 i robotska podna perilica Braava jet® m6 kombiniraju snagu usisavača i perilice poda u savršenom redu tako da je Vaš pod potpuno čist bez Vašeg napora.

Tank

“Keep-Out-Zones“

Brand iRobot stalno poboljšava aplikaciju, te tako i nadograđuje postavke u aplikaciji, pa je tako i uvedena opcija “keep-out-zone”. Naime, riječ je o opciji koja Vama kao vlasniku Roombe j serije omogućuje da bez “Dual virtualnog zida“ možete označiti u aplikaciji gdje ne želite da Vam Roomba čisti stoga nema potrebe za korištenjem virtalnog zida koji zauzima prostor prilikom čišćenja, a i bespotrebno je trošiti baterije na njegov rad. Sve opcije koje Vam daje “Dual virtualni zid“ sada postoje u iRobot Home aplikaciji i zato ga više nema u novom pakiranju Roomba-i .

Pralni košek

Neka Vaš dom bude čist, a Vaši podaci sigurni

Više od 30 godina korisnici iRobota primaju naše robote u svoje domove kako bi osigurali sigurno i učinkovito čišćenje. Naše poštovanje prema Vašem osobnom prostoru kreće se od fizičkog do virtualnog koristeći najviše standarde sigurnosti podataka: iRobot uvijek koristi najviše standarde šifriranja podataka, potkrijepljen našim obećanjem da će Vaši podaci biti sigurni - upotreba podataka pruža Vam bolje iskustvo i Vašem robotu pomaže da radi najbolje što može. *

* Naša predanost sigurnosti vaših podataka stekla je iRobotu pouzdan TUV certifikat. **

Tank

Osigurano dugo trajanje Vaše Roombe

Kako bi Vaša Roomba radila bez greške godinama, iRobot osigurava potrošni materijal, rezervne dijelove i servis godinama nakon kupnje, bez obzira radi li se o novim serijama ili serijama robotskih usisavača koje više nisu u prodaji.

Ustvarjen za rezultate

sadržaj paketa

Bazna postaja s integriranim adapterom1x Bazna postaja s integriranim adapterom

Filtar1x Filtar

Bočna četka1x Bočna četka

Li-Ionska baterija (u robotu)1x Li-Ionska baterija (u robotu)

Roomba j7(j7158)1x Roomba j7(j7158)

 

uz nadoplatu

Set dodataka za serije e5/e6/i3/i4/i5/i6/i7/i8/j7/j9Set dodataka za serije e5/e6/i3/i4/i5/i6/i7/i8/j7/j9

Bočne četke za serije e/i/jBočne četke za serije e/i/j

AeroForce valjci za serije e5/e6/i3/i4/i5/i7/i8/j7AeroForce valjci za serije e5/e6/i3/i4/i5/i7/i8/j7

 

tehnička specifikacija

Sadržaj paketa:
1 Roomba® j7158
1 stanica za punjenje Home Base®
1 kabel za napajanje
1 dodatni filter
1 dodatna bočna četka
Tehničke informacije:
WiFi: Može se povezati s aplikacijom iRobot Home
Trostupanjski sustav čišćenja: Premium
Bočna četka: Postavljena pod kutom od 27 °
Glava za čišćenje: Automatske i Dvostruke četke za čišćenje
Dirt Detect®: Da
Vrsta spremnika: periv
Filter: nije periv
Spremnik: AeroForce spremnik koji se može oprati
Navigacija: Pametni otisak
Ručka za nošenje: Ne
Gumbi na upravljačkoj ploči robota: CLEAN I DOCK I SPOT
Led zaslon: Indikatori za DirtDetect I greške I WiFi I baterija
Pragovi: Do 1,5 cm
Visina: 8,7 cm
Vrijeme punjenja: 2h
Li-Ionska baterija 2220 mAh
Težina: 3,4 Kg
Visina: 8,6 cm
Glasnoća < 60 dB

Roomba j7(j7158): Rječnik pojmova

Roomba j7(j7158) video

 
USPOREDBA MODELA  
 
Cijena* 699,90 € *Preporučena maloprodajna cijena.
dodaj u košaricu  
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice