Nakon velikog iščekivanja konačno je izašla nova i još bolja serija Roomba e5! Radi se o seriji robotskih usisavača koji posjeduju sve karakteristike serije 800, ali s još naprednijim i poboljšanim karakteristikama. Robotski usisavač Roomba e5154 posjeduje revolucionarnu AeroForce tehnologiju čišćenja koja očisti i do 50% više smeća, prašine i kose sa svih vrsta podova.* Roombom možete upravljati i putem iRobot HOME mobilne aplikacije pomoću koje se može čistiti ili zakazati raspored čišćenja bez obzira gdje se nalazili. Inteligentni sustav za navigaciju iAdapt omogućuje robotskom usisavaču da preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi koristeći niz senzora i 40 različitih načina prilagođavanja specifičnom području, ispod i oko namještaja, stolova i stolica.

*U usporedbi sa sustavom serije robota Roomba® 600 AeroVac

Poboljšanja serije e5 u odnosu na seriju robota Roomba® 800:

Poboljšane AeroForce gumene četke sada još dublje prodiru u podne površine što rezultira još boljim podizanjem prljavštine među četkice koje prianjaju uz različite tipove podloga i temeljito čiste sve vrste površina.

Novi visokoučinkoviti filter s poboljšanim kapacitetom filtriranja hvata prašinu i alergene kako bi zrak održao čistim. Roomba e5154 idealna je i za kućanstva u kojima borave djeca, starije osobe, osobe s oslabljenim imunitetom i alergične osobe.

 • Sposobnost za čišćenje do 120m2
 • Funkcija virtualnog zida HALO
  sa dvostrukim djelovanjem
 • Visina prepreke (pragovi, tepisi...) do 1,5 cm

Novi perivi spremnik omogućuje najlakše održavanje. Motor se nalazi unutar robotske jezgre, a sve što je potrebno jest odvojiti spremnik, skinuti filter uložak, a spremnik isprati vodom.

S novom litij-ionskom baterijom Roomba e5154 može usisavati do 90 min. • Indikator punog koša
 • Nova Litij-ionska baterija 1.800 mAh
 • Novi dizajn robotskog usisavača
 • iRobot Home mobilna aplikacija
  za iOS ili Android
Kupi sada
 
Besplatna dostava
za kupnju robota
 
 

Pogledajte novu Roombu e5 u akciji!

iRobot Roomba 980

Provjerite glavne karakteristike različitih serija Roomba robotskih usisavača, i saznajte koja bi Vašem domu najbolje odgovarala.

Iskoristite priliku i naručite svoju Roombu e5154 sada po promocijskoj cijeni!
Promocija traje od 10.9.2018 do 31.10. 2018 ili do isteka zaliha. Količine ograničene!

Kupi sada
 
Besplatna dostava
za kupnju robota
 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice