iRobot aplikacija

Znamo da čišćenje nije primjereno za svakoga. Aplikacija iRobot Home obnovljena je i sada pruža intuitivno iskustvo za intuitivno čišćenje.

Pokreće je iRobot Genius.™
Trgovina Roomba® Trgovina Braava®

Doživite iskustvo čišćenja, oblikovano prema vašim potrebama.

Svaki aspekt nove iRobot Home App vrti se oko vas. Mapirajte svoj dom prilagođenim područjima za čišćenje da bi svoje robote mogli poslati točno nad prljavštinu. Prilagođene preporuke omogućuju vam da prilagodite čišćenje i budete korak ispred prljavštine, svaki dan.

Ciljno čišćenje na zahtjev.

Aplikacija iRobot Home omogućuje vam „ciljanje“ određenih područja u sobi – na primjer ispred kauča ili ispod stola blagovaonice – i šalje vašeg robota točno na ta mjesta da ih očisti, a vi možete nastaviti s onim što radite i pustiti svog robota da se pobrine za nered.
Customized cleaning control

Prilagođeni nadzor čišćenja.1

Od posuda za kućne ljubimce do dvoraca od kockica, kreirajte i nadzirite područja kamo ne želite da vaš robot ide, pomoću prilagodljivih izuzetih područja.

Čišćenje povežite sa svojom rutinom.

Nova aplikacija iRobot Home omogućuje vam pristup vašim odabranim rasporedima čišćenja, automatskim prijedlozima s obzirom na potrebe vas i vaše obitelji, sezonskim upozorenjima na čišćenje, integracije pametnog doma i još puno više.

A clean designed for you.A clean designed for you.

Čišćenje stvoreno za vas.

Čišćenje je osobno. Nova aplikacija iRobot Home u obzir uzima cjelokupni kontekst vašeg jedinstvenog doma te time pruža potpuno prilagođene preporuke.

Dizajnirana je tako da vas vodi korak dalje.

Dobit ćete personalizirane prijedloge rasporeda na temelju vaših navika čišćenja i razdoblja najveće gužve. Nova aplikacija iRobot Home App čišćenje od nečega što radite pretvara u nešto što se događa u vašem životu.

Favorites saved and ready to go.

Omiljene postavke su pohranjene i spremne za uporabu.

Čim otvorite iRobot Home App možete pristupiti do svojih odabranih rutina čišćenja te time željeno čišćenje učinite još jednostavnijim.
You and your home are unique and so are your cleaning needs  .

Vi i vaš dom ste jedinstveni, a isto tako i vaše potrebe čišćenja.

Nova aplikacija iRobot Home pomaže Vam otkriti nove mogućnosti tako da rutine čišćenja postaju sve prilagođenije Vama. Ostaje Vam vrijeme koje možete iskoristiti za sebe i svoje slobodne aktivnosti.
IFTTT

Čisti kad vi napustite kuću.

Rutine čišćenja su oblikovane na način da odgovaraju vašem promjenjivom rasporedu. Vaš robot može komunicirati s pametnim bravama, termostatima i drugim uređajima1, pa čišćenje može započeti čim vi napustite kuću.

Vaša privatnost je naš prioritet.

Naši kupci već 30 godina proizvodima iRobot prepuštaju brigu za njihove domove. Danas je to povjerenje važnije nego ikad prije, jer za čuvanje vaših podataka koristimo najviše standarde šifriranja podataka.

 

Preuzmite iRobot Home App

Get it on Google Play  Download on the App store

 

 

1 Samo za robote Roomba in Braava serij s, i in m.
Alexa i svi srodni logotipi zaštitni su znaci Amazon.com ili njegovih podružnica. Google je zaštitni znak tvrtke Google, LLC.
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice