Već smo duboko zakoračili u jesensko razdoblje godine koje sa sobom donosi trenutke koje češće volimo provoditi u okruženju svojih najmilijih i u udobnosti naših domova. Razdoblje poznato po novim početcima, boljom organizacijom i pametnije planiranje budućnosti.

Ove jeseni donosimo Vam ponudu koju nećete moći odbiti. Kupnjom Roombe e5158, modela iz serije e5, trajno ćete se riješiti dosadne prašine i pritom uštedjeti 400 kn. Ali to nije sve, jer na akcijskoj ponudi imamo i Roomba i7+(i7558), modela iz premium i7 serije, s kojom zaboravljate na usisavanje tjednima uz popust od čak nevjerojatnih 1500 kn. Zvuči divno, zar ne?

Roomba 866

Roomba e5158

Ovaj model pruža Vam pojačanu AeroForce tehnologiju čišćenja za do 50% bolje performanse čišćenja smeća, prašine, dlaka sa podova. Osim što čisti umjesto Vas, ovom se Roombom upravlja pomoću iRobot HOME mobilne aplikacije kojom možete zakazati raspored čišćenja bez obzira gdje se nalazili. Ovakva pametna tehnologija omogućuje Vam da se fokusirate na ono što je zaista bitno i iskoristite svoje vrijeme na najbolji način, bez žrtvovanja čistoće Vašeg doma. Serija e5 donosi i mogućnost perivog spremnika, kako bi urednost i ugodnost čišćenja bila još veća.

Ima i inteligentni sustav za navigaciju iAdapt koji omogućuje robotskom usisavaču da preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi koristeći niz senzora i 40 različitih načina prilagođavanja specifičnom području, ispod i oko namještaja, stolova i stolica. Dugotrajnija baterija i poboljšani filteri, sve kako bi čišćenje bilo efikasnije.

Kupi sada
 
Besplatna dostava
za kupnju robota
 
Roomba 866

Roomba i7+ (i7558)

Premium i7 serija iRobot Roombe donijela je revoluciju među robotskim usisavačima. Za senzaciju koju je izazvala može zahvaliti nizu novih funkcija, dosad neviđenih u robotskoj industriji.

Od sada se Roomba i7+(i7558) uz pomoću svoje baze za automatsko pražnjenje spremnika u potpunosti čisti sama, i to do čak 30 pražnjenja svog spremnika za prljavštinu. Ovim nam je iRobot omogućio da se opustimo i ne razmišljamo o usisavanja tjednima. Vrhunac inovacije premium serije i7 predstavlja Imprint™ Smart Mapping tehnologija, zahvaljujući kojoj nova Roomba pamti plan Vašeg doma i prilagođava mu se, određujući najbolji način čišćenja svake prostorije. Omogučuje Vam čišćenje zadane prostorije koju želite i određivanje vremena čišćenja. Nova Roomba zna planove više katova te zna koju kartu upotrijebiti bez obzira o kojem se katu radi.

Trofazni sustav čišćenja nove Roombe uvjerit će Vas u jačinu čišćenja koju ima premiju i7 serija. Patentirani iAdapt® 3.0 s vSLAM® tehnologijom Roombi i7 omogućuju lako i efikasno navigiranje Vašim domom. Zahvaljujući njemu, Roomba i7+ stvara vizualne oznake zbog kojih pamti gdje je bila i gdje još mora usisavati.

Umjesto četka s dlačicama koje se savijaju i propuštaju puno prljavštine, dvojne gumene četke premium serije i7 prianjaju različitim površinama, ostajući u bliskom kontaktu s drvetom i tepisima, kako bi temeljito očistile pod.

Kupi sada
 
Besplatna dostava
za kupnju robota
 

Pogledajte Roombu e5158 i Roombu i7+(i7558) u akciji čišćenja:

comparison

Iskoristite priliku jer vrijeme je za nove početke. Naručite svoju Roombu e5158 po akcijskoj cijeni od 3.199 kn ili Roombu i7+(i7558) koja je sada 7.499 kn! Akcija traje od 06.11.2019 do 31.12. 2019 ili do isteka zaliha. Akcijske cijene su dostupne na iRobot Hrvatska maloprodajnim mjestima (internet trgovina www.irobot.hr, iRobot kiosk u Arena centru u Zagrebu i iRobot kiosk u City Center One u Splitu), te kod ovlaštenih prodavatelja: EMMEZETA, ELIPSO, Harvey Norman, Svijet Medija, LINKS, eKupi, Chipoteka. Požurite jer količine su ograničene!

Kupi sada
 
Besplatna dostava
za kupnju Roomba e5158
 
Kupi sada
 
Besplatna dostava
za kupnju Roomba i7+ (i7558)
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice