Prijava

ProizvodiRoomba 866

448 0.0
cijena 3 699,00 KN
Na zalihi
u košaricu
* Besplatna dostava
Roomba 866 banner
 

O proizvodu

     
 
 

iRobot Roomba 866 će impresionirati sve vlasnike stanova i kuća, koji žele imati robota iz vrhunske serije 800. Roomba 866 kao osnovni model serije 800 nove vlasnike oduševiti će s maksimalnom učinkovitošću čišćenja pomoću AeroForce tehnologije, do 2x dulji vijek trajanja baterije XLife, tiši i ugodniji rad s minimalnim održavanjem. Uređaj uključuje sve što je potrebno za redovno čišćenje i održavanje stana/kuće. Roomba 866 je prikladna za vlasnike stanova koji preferiraju jednostavnu upotrebu i ne trebaju virtualne zidove ili svjetionike.
Ne znate kojeg robota odabrati? Kliknite ovdje za pomoć!

Glavne prednosti Roombe 866

 • Čišćenje svih vrsta tvrdih podova i tepiha
 • Najpametniji sustav za čišćenje i navigacija iAdapt
 • Trostupanjski sustav za čišćenje AeroForce
 • Čišćenje kutova i uz zidove
 • Prilagodljiva glava s gumenom četkom AeroForce
 • Skupljanje smeća AEROVAC spremnikom visokog kapaciteta
 • Filtracija kroz HEPA filter
 • Indikator punog spremnika
 • ANTITANGLE sustav koji sprječava zapetljavanje u žice i resice tepiha
 • Akustično i optičko otkrivanje nečistoća
 • Aeroforce četke
 • Profilirani branik sa sporim dodirom
 • Senzori za zaštitu od pada niz stepenice
 • Baterija XLife 2x duži život
 • Stanica za punjenje s ugrađenim adapterom

Zašto odabrati iRobot ?

iRobot usko je specijaliziran za robotiku u čiji razvoj ulaže većinu dobiti i nije podlegao iskušenju da svoju pozornost skrene na ostala područja zbog boljih kvartalnih izvješća. iRobot je nastao iz uvjerenja trojice osnivača (Colin Angle, Helen Greiner i Rodney Brooks) da će robotika jednom promijeniti svijet i način na koji radimo, učimo, liječimo se ili čistimo. iRobot je već u prvoj godini svojeg postojanja u suradnji s NASA-om predstavio robota Genghis namijenjenog istraživanju svemira. Do proboja je došlo 1998. godine kada je poduzeće iRobot pobijedilo i dobilo ugovor agenture DARPA za razvoj i proizvodnju taktičnih mobilnih robota iRobot PackBot.

Upravo tog svestranog robota američka vlada je 2001. godine nakon terorističkih napada na svjetski trgovački centar poslala na akciju spašavanja. PackBot je proučavao i kontaminirana područja nakon nesreće japanske elektrane u Fukušimi 2011. godine, a u 2002. godini iRobot ulazi u život svakoga od nas. Upravo je te godine na svijet došao prvi robotski usisavač Roomba. Tri godine kasnije iRobot je na tržištu predstavio Scoobu i nastavio s razvojem robotskih pomoćnika. Zahvaljujući tomu portfelj iRobota danas uključuje nekoliko vrhunskih robota koji čišćenjem kuće, stana ili okolice pomažu više od 10 milijuna ljudi u čitavom svijetu.

Glavne značajke
iRobot Roomba 866

Inteligentni sustav za navigaciju - iAdapt

iRobot Roomba dolazi s provjerenim sustavima koji karakteriziraju iRobot kao pravog robota.Popis počinje s najvažnijim - iAdapt sustavom. S ovim jedinstvenim sustavom i tehnologijom Roomba preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi, koristeći niz senzora s 40 načina ponašanja kako bi se prilagodila specifičnom području.

Trostupanjski sustav za čišćenje AeroForce

Predstavljamo jednu od najvažnijih inovacija od uvođenja robotskih usisavača na tržištu. Revolucionarni sustav za čišćenje AeroForce kombinira nekoliko elemenata koji pridonose povećanju učinkovitosti usisavanja i do 50%.

1. Rotirajuća bočna četkica

Zahvaljujujući bočnoj četkici Roomba može učinkovito očistiti područje oko namještaja, zidova, uglova i drugih teško dostupnih mjesta, što je suština sustava Follow wall.

2. Dvije suprotno rotirajuće gumene četkice

Dvije suprotno rotirajuće gumene četkice s vodilica će pokupiti prljavštinu iz svih vrsta podova i tepiha. Zbog svog oblika nikada ne zadržava prljavštinu, pa četkice ne zahtijevaju održavanje.

3. Visoka usisna snaga

AeroForce Sustav usmjerava protok zraka u uskom grlu između rotirajućih četkica, što dovodi do njegova ubrzanja. U kombinaciji s novim motorima znatno povećava snagu usisavanja. Roomba serije 800 sustav je pet puta razvijeniji u odnosu na donjem nizu robota. Filtriranje zraka omogućava HEPA filtar.

Prilagodljiva čisteća glava AeroForce

Model Roomba 866 je opremljen s fleksibilnim glavom za čišćenje AeroForce koja dinamički prilagođava površinu za čišćenje, bilo podnih obloga, tepiha, linoleuma i pločica.

Roomba 866

Spremnik za smeće Aerovac visokog kapaciteta

Roomba 866 ima spremnik za gomilanje prljavštine AeroForce tehnologije, visokog kapaciteta, koji pomoću HEPA filter bilježi čak i najfinije prašine. Indikator punog spremnika savjetuje kada je vrijeme da ga se isprazni.

Akustični i optički senzor za prljavštine

Dirt detect sustav 2. generacije koristi akustični i optički senzor koji detektira prekomjerne zagađene dijelove podova koje Roomba onda intenzivnije čisti.

Programiranje vremena za čišćenje

Koristite ovu značajku za odabir dana i sata kada želite da vaš robot očisti dom. Dakle, Roomba automatski, bez vaše pomoći, a možda čak i svaki dan u različito vrijeme, očistiti vaš ​​prostor. Primjerice, Robot je postavljen za čišćenje tri puta tjedno, što znači da svaki tjedan, u isto vrijeme kojeg ste izabrali, očisti vaš ​​dom i podne površine iza sebe ostavi u savršenom stanju.

Karakteristike virtualnog zida

Virtualni zid se koristi kao nevidljivi zid razdvajanja prostora s kojim možete efikasno ograničiti kretanje Roombe te striktno usisati samo pola sobe ili četvrt, u kombinaciji s 2 ili 3 virtualna zida možete odrediti da Roomba čisti samo određeni dio vašeg stana ili sobe.

Za koga?

iRobot Roomba 866 će impresionirati sve vlasnike stanova i kuća, koji žele imati robota iz vrhunske serije 800. Roomba 866 kao osnovni model serije 800 nove vlasnike oduševiti će s maksimalnom učinkovitošću čišćenja pomoću AeroForce tehnologije, do 2x dulji vijek trajanja baterije XLife, tiši i ugodniji rad s minimalnim održavanjem. Uređaj uključuje sve što je potrebno za redovno čišćenje i održavanje stana/kuće.

iRobot Roomba 866
866

ostale važne funkcije

ANTITANGLE
HEPA filtar
Jednostavan način upravljanja
Kompaktne dimenzije
Baza za punjenje
Indikator punog koša
Sve vrste podnih podloga
Senzori za zaštitu od pada niz stepenice
Program SPOT
Jednostavno održavanje
Profilirani branik
Dijagnosticiranje problema
Prelaženje pragova
 
 

ANTITANGLE

iRobot misli na obično kućanstvo i zato je dizajnirao tehnologiju ANTITANGLE koja sprječava zapletanje i zarobljavanje među kablove ili resice tepiha. Kada četke prepoznaju prepreku, okreću smjer okretanja. Na taj način robot se oslobađa i može nastaviti s čišćenjem.

 

HEPA filtar

Dvostruki HEPA Type filtar uhvatiti će i najmanje čestice prašine i cvjetni pelud te će time zaštiti alergičare i ostale članove kućanstva. Koristi se u robotskim usisavačima Roomba serije 700.

 

Jednostavan način upravljanja

Roombi nije potrebno odrediti načina rada ili trajanja čišćenja. Roomba se uvijek sama odlučuje s obzirom na raspored i veličinu prostora koji čisti. Pritisnite tipku CLEAN i Roomba će se pobrinuti za sve ostalo.

 

Kompaktne dimenzije

Zahvaljujući svojoj visini (9,2 cm) Roomba se može zavući ispod većine namještaja i može očistit i prostore koji su obično nedostupni. Na primjer, ispod kreveta ili kuhinjskog namještaja. Dimenzije su oblikovane tako da robot odgovara europskom namještaju na nogicama.

 

Baza za punjenje

Kada Roomba procjeni da je čišćenje dovršeno automatski će potražiti svoju bazu za punjenje gdje će se napuniti i ostati u pripremi za sljedeće čišćenje. Robot se na bazu vraća i u slučaju ako mu to naredite pritiskom na tipku DOCK.

 

Indikator punog koša

O tome da je sabirni koš pun i da ga je potrebno isprazniti Roomba će vas obavijestiti svjetlosnim signalom na zaslonu.

 

Sve vrste podnih podloga

Roomba je robot namijenjen čišćenju svih vrsta kućnih podova kao što su pločice, linoleum, tepisi ili parket.

 

Senzori za zaštitu od pada niz stepenice

Senzori za zaštitu od pada niz stepenice osiguravaju da Roomba neće pasti niz stepenice ili s ostalih podignutih površina.

 

Program SPOT

Program SPOT namijenjen je lokalnom čišćenju. Robot će očistiti prostor veličine 1 m². Poslužiti će vam kao „metla i lopatica“ nakon što ste u kuhinji po podu prosuli šećer ili će vam na primjer očistiti otirač za cipele.

 

Jednostavno održavanje

Redovito održavanje produžuje životni vijek vaše Roombe. Dovoljno je da redovito praznite sabirni koš, očistite četke i prednji kotač.

 

Profilirani branik

Roomba uz pomoć profiliranog gumiranog branika s usporenim dodirom otkriva prepreke. Zahvaljujući infracrvenim zrakama koje emitira branik robot prepoznaje prepreku, usporava ispred nje i lagano je dotiče. Branik je vrlo nježan prema namještaju. Neposredni kontakt s preprekom poboljšava učinkovitost bočne četke koja s prepreke pomete prljavštinu. Uz to Roomba zahvaljujući braniku na dodir prolazi i virtualne prepreke kao što su prekrivač za krevet ili dugačke zavjese. Robotski usisavači serije 700 opremljeni su profiliranim gumiranim branikom kako bi roboti bili još nježniji prema namještaju.

 

Dijagnosticiranje problema

Robot je sposoban sam dijagnosticirati mogući problem (npr. začepljene četke) i o njemu vas obavijestiti zvučnim signalom.

 

Prelaženje pragova

Roomba s lakoćom prelazi uzdignute prepreke, pragove ili ostale prepreke do visine od 2 cm.

 

sadržaj paketa

iRobot xLife baterija NiMH1x iRobot xLife baterija NiMH

Bazna postaja sa integriranim adapterom1x Bazna postaja sa integriranim adapterom

Roomba 8661x Roomba 866

 

uz nadoplatu

AeroForce valjci za seriju 800AeroForce valjci za seriju 800

Bočne četke za seriju 800Bočne četke za seriju 800

3 × HEPA filteri za seriju 8003 × HEPA filteri za seriju 800

Daljinski upravljačDaljinski upravljač

Set dodataka za seriju 800Set dodataka za seriju 800

 

tehnička specifikacija

Čisti parkete, linoleume, tepihe i tvrde površine
Pogodno za domove s kućnim ljubimcima
Najpametniji sustav za čišćenje i navigacija iAdapt
ARM procesor prestižne marke
42 različitih senzora
Čišćenje tehnologijom AeroForce
Bočni sustav za čišćenje ugla i uz zidove Follow wall
ANTITANGLE sustav , koji sprečava zapetljavanje žice i resica tepiha
Akustični i optički otkrivanje nečistoća Dirt Detect 2 generacije
Automatsko punjenje bazna postaja
Funkcija vremena za programiranje čišćenja
Funkcija virtualni zid - kontrolira čišćenje određenog prostora
Filtriranje - HEPA filter
Profilirani branik sa laganim dodirom
Indikator punog koša za smeće
Skupljanje smeća AeroForce spremnikom visokog kapaciteta
Sposobnost za čišćenje 3 ili više soba ( 120 m²) s jednim ciklusom punjenja
Baterija XLife velikog kapaciteta
Vrijeme punjenja 3 sata
Potrošnja punjenja max . 33 W
Potrošnja Stand - by max . 2 W
Dimenzije ( mm ) 350 x 92
3,85 kg težine
Buka < 58 dB

Roomba 866: Rječnik pojmova

Roomba 866 video

 
USPOREDBA MODELA  
Cijena* 3 699,00 KN *Preporučena maloprodajna cijena.
dodaj u košaricu  
 

Novi iRobot prodajno - promotivni štand u Splitu!

Poduzeće Eurorobot d. o. o., koji je generalni uvoznik robotskih usisavača iRobot® za Hrvatsku, 1.9.2017 otvara novi prodajno-prezentacijski štand u City center One u Splitu (na 1. katu).

29.08.2017
sve novosti


Roomba 896

Roomba 896Nova Roomba iz serije 800 s AeroForce tehnologijom i WiFi vezom

+ POKLON
Habibi igračka

svi proizvodi
 
AKCIJA!
Roomba 891
cijena 4.499,00 KN
 
više o akciji
 
 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
Idu u košaricu