Prijava

ProizvodiRoomba 871

450 0.0
cijena 3 999,00 KN
Na zalihi
u košaricu
* Besplatna dostava
Roomba 871 banner
 

O proizvodu

     
 
 

iRobot Roomba 871 je robotski usisavač visokih performansi, s više opreme iz serije 800 nove vlasnike oduševit će s maksimalnom učinkovitošću čišćenja pomoću AeroForce tehnologije, s virtualnim zidom, daljinskim upravljačem, xLife baterijom za 2x dulji vijek trajanja, tiši i ugodniji rad s minimalnim održavanjem. Uređaj uključuje sve što je potrebno za redovno čišćenje i održavanje stana/kuće. Roomba 871 je prikladna za vlasnike stanova koji preferiraju jednostavnu upotrebu i s više opreme.
Ne znate kojeg robota odabrati? Kliknite ovdje za pomoć!

Glavne prednosti Roombe 871

 • Čišćenje svih vrsta tvrdih podova i tepiha
 • Najpametniji sustav za čišćenje i navigacija iAdapt
 • Trostupanjski sustav za čišćenje AeroForce
 • Čišćenje kutova i uz zidove
 • Prilagodljiva glava s gumenom četkom AeroForce
 • Skupljanje smeća AEROVAC spremnikom visokog kapaciteta
 • Filtracija kroz HEPA filter
 • Indikator punog spremnika
 • ANTITANGLE sustav koji sprječava zapetljavanje u žice i resice tepiha
 • Akustično i optičko otkrivanje nečistoća
 • Akustična i video detekcija nečistoća
 • Funkcija virtualni zid
 • Funkcija podešavanja vremena čišćenja
 • Profilirani branik sa sporim dodirom
 • Senzori za zaštitu od pada niz stepenice
 • Daljinski upravljač
 • Baterija XLife 2x duži život
 • Stanica za punjenje s ugrađenim adapterom

Zašto odabrati iRobot ?

iRobot kompanija je usko specijalizirana za robotiku, u svom razvoju financirana od strane vlastita profita ne pokušavajući skrenuti pozornost na druga područja , zbog boljih kvartalnih izvješća . iRobot je nastao iz uvjerenja od osnivača Presvetog Trojstva ( Colin Angle, Helen Greiner i Rodney Brooks ) koji će još jednom promijeniti svije robotike i način na koji rade , uče , tretirani su ili očišćeni . Već u prvoj godini svog postojanja , iRobot , u suradnji s NASA-om predstavio je istraživački prostor robota Genghis .

Proboj se dogodio u 1998. g. , kada je tvrtka iRobot osvojila i dobila ugovor za agencijske usluge DARPA za razvoj i proizvodnju taktičkih mobilnih robota iRobot PackBot . To je svestran robot kojeg je američka vlada 2001 g. , nakon terorističkih napada na Svjetski trgovinski centar poslala u pomoć . PackBot je studirao kontaminirana područja nakon katastrofe u japanskoj elektrani u Fukushima u 2011 . 2002. godine , iRobot je ušao u živote svakog od nas . Također, u ovoj godini došao je na svijet prvi robotski usisivač Roomba . Tri godine kasnije , iRobot je doveo do tržišne Scoobu i razvija robotske asistente još dalje . Zahvaljujući ovom iRobot portfelj danas uključuje i neke vrhunske robote koji čiste kuću ili stan i prostor oko nje kako bi više od 10 milijuna ljudi diljem svijeta bili zadovoljni .

Glavne značajke
iRobot Roomba 871

Inteligentni sustav za navigaciju - iAdapt

iRobot Roomba dolazi s provjerenim sustavima koji karakteriziraju iRobot kao pravog robota.Popis počinje s najvažnijim - iAdapt sustavom. S ovim jedinstvenim sustavom i tehnologijom Roomba preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi, koristeći niz senzora, te s 40 načina ponašanja da se prilagodi specifičnom području.

Trostupanjski sustav za čišćenje AeroForce

Predstavljamo jednu od najvažnijih inovacija od uvođenja robotskih usisavača na tržištu. Revolucionarni sustav za čišćenje AeroForce kombinira nekoliko elemenata koji pridonose povećanju učinkovitosti usisavanja i do 50%.

1. Rotirajuća bočna četkica

Zahvaljujući bočnoj četkici Roomba može učinkovito očistiti područje oko namještaja, zidova, uglova i drugim teško dostupnim mjestima, što je suština sustava Follow wall.

2. Dvije suprotno rotirajuće gumene četkice

Dvije suprotno rotirajuće gumene četkice s vodilica će pokupiti prljavštinu iz svih vrsta podova i tepiha. Zbog svog oblika nikada ne zadržava prljavštinu, pa četkice ne zahtijevaju održavanje.

3. Visoka usisna snaga

AeroForce Sustav usmjerava protok zraka u uskom grlu između rotirajućih četkica, što dovodi do njegova ubrzanja. U kombinaciji s novim motorima znatno povećava snagu usisavanja. Roomba serije 800 sustav je pet puta razvijeniji u odnosu na donjem nizu robota. Filtriranje zraka omogućava HEPA filtar.

Prilagodljiva čisteća glava AeroForce

Model Roomba 871 je opremljen s fleksibilnim glavom za čišćenje AeroForce koja dinamički prilagođava površinu za čišćenje, bilo podnih obloga, tepiha, linoleuma i pločica.

Roomba 790

Skupljanje smeća spremnikom Aerovac

Roomba 870 ima spremnik za gomilanje prljavštine AeroForce tehnologije da pomoću HEPA filter bilježi čak i najfinije prašine. Indikator punog spremnika savjetuje da je vrijeme da se isprazni.

Akustični i optički senzor za prljavštine

Dirt detect sustav 2 generacije koristi akustični i optički senzor koji detektira prekomjerne zagađene dijelove podova koje Roomba intenzivno čisti.

Programiranje vremena za čišćenje

Koristite ovu značajku za odabir dana i sata kada želite da vaš robot očisti dom. Dakle, Roomba automatski, bez vaše pomoći, a možda čak i svaki dan u različito vrijeme, očistiti vaš prostor. Primjerice, Robot je postavljen za čišćenje tri puta tjedno, što znači da svaki tjedan, u isto vrijeme kojeg ste izabrali, očisti vaš dom i podne površine iza sebe ostavi u savršenom stanju.

Karakteristike virtualnog zida

Virtualni zid se koristi kao nevidljivi zid razdvajanja u prostoru s kojim možete efikasno ograničiti kretanje Roombe te striktno usisavati samo pola sobe ili četvrt, u kombinaciji s 2 ili 3 virtualna zida možete odrediti da Roomba striktno čisti određeni dio vašeg stana ili sobe.

Za koga?

iRobot Roomba 871 će impresionirati sve vlasnike stanova i kuća, koji žele imati robota iz vrhunske serije 800. Roomba 871 s više opreme iz serije 800 nove vlasnike oduševit će s maksimalnom učinkovitošću čišćenja pomoću AeroForce tehnologije, s virtualnim zidom, daljinskim upravljačem, xLife baterijom za 2x dulji vijek trajanja, tiši i ugodniji rad s minimalnim održavanjem. Uređaj uključuje sve što je potrebno za redovno čišćenje i održavanje stana/kuće. Roomba 871 je prikladna za vlasnike stanova koji preferiraju jednostavnu upotrebu i s više opreme.

iRobot Roomba 790
871

ostale važne funkcije

ANTITANGLE
HEPA filtar
Jednostavan način upravljanja
Kompaktne dimenzije
Baza za punjenje
Indikator punog koša
Sve vrste podnih podloga
Senzori za zaštitu od pada niz stepenice
Program SPOT
Jednostavno održavanje
Profilirani branik
Dijagnosticiranje problema
Prelaženje pragova
 
 

ANTITANGLE

iRobot misli na obično kućanstvo i zato je dizajnirao tehnologiju ANTITANGLE koja sprječava zapletanje i zarobljavanje među kablove ili resice tepiha. Kada četke prepoznaju prepreku, okreću smjer okretanja. Na taj način robot se oslobađa i može nastaviti s čišćenjem.

 

HEPA filtar

Dvostruki HEPA Type filtar uhvatiti će i najmanje čestice prašine i cvjetni pelud te će time zaštiti alergičare i ostale članove kućanstva. Koristi se u robotskim usisavačima Roomba serije 700.

 

Jednostavan način upravljanja

Roombi nije potrebno odrediti načina rada ili trajanja čišćenja. Roomba se uvijek sama odlučuje s obzirom na raspored i veličinu prostora koji čisti. Pritisnite tipku CLEAN i Roomba će se pobrinuti za sve ostalo.

 

Kompaktne dimenzije

Zahvaljujući svojoj visini (9,2 cm) Roomba se može zavući ispod većine namještaja i može očistit i prostore koji su obično nedostupni. Na primjer, ispod kreveta ili kuhinjskog namještaja. Dimenzije su oblikovane tako da robot odgovara europskom namještaju na nogicama.

 

Baza za punjenje

Kada Roomba procjeni da je čišćenje dovršeno automatski će potražiti svoju bazu za punjenje gdje će se napuniti i ostati u pripremi za sljedeće čišćenje. Robot se na bazu vraća i u slučaju ako mu to naredite pritiskom na tipku DOCK.

 

Indikator punog koša

O tome da je sabirni koš pun i da ga je potrebno isprazniti Roomba će vas obavijestiti svjetlosnim signalom na zaslonu.

 

Sve vrste podnih podloga

Roomba je robot namijenjen čišćenju svih vrsta kućnih podova kao što su pločice, linoleum, tepisi ili parket.

 

Senzori za zaštitu od pada niz stepenice

Senzori za zaštitu od pada niz stepenice osiguravaju da Roomba neće pasti niz stepenice ili s ostalih podignutih površina.

 

Program SPOT

Program SPOT namijenjen je lokalnom čišćenju. Robot će očistiti prostor veličine 1 m². Poslužiti će vam kao „metla i lopatica“ nakon što ste u kuhinji po podu prosuli šećer ili će vam na primjer očistiti otirač za cipele.

 

Jednostavno održavanje

Redovito održavanje produžuje životni vijek vaše Roombe. Dovoljno je da redovito praznite sabirni koš, očistite četke i prednji kotač.

 

Profilirani branik

Roomba uz pomoć profiliranog gumiranog branika s usporenim dodirom otkriva prepreke. Zahvaljujući infracrvenim zrakama koje emitira branik robot prepoznaje prepreku, usporava ispred nje i lagano je dotiče. Branik je vrlo nježan prema namještaju. Neposredni kontakt s preprekom poboljšava učinkovitost bočne četke koja s prepreke pomete prljavštinu. Uz to Roomba zahvaljujući braniku na dodir prolazi i virtualne prepreke kao što su prekrivač za krevet ili dugačke zavjese. Robotski usisavači serije 700 opremljeni su profiliranim gumiranim branikom kako bi roboti bili još nježniji prema namještaju.

 

Dijagnosticiranje problema

Robot je sposoban sam dijagnosticirati mogući problem (npr. začepljene četke) i o njemu vas obavijestiti zvučnim signalom.

 

Prelaženje pragova

Roomba s lakoćom prelazi uzdignute prepreke, pragove ili ostale prepreke do visine od 2 cm.

 

sadržaj paketa

Automatski virtualni zid1x Automatski virtualni zid

Daljinski upravljač1x Daljinski upravljač

iRobot xLife baterija NiMH1x iRobot xLife baterija NiMH

Bazna postaja sa integriranim adapterom1x Bazna postaja sa integriranim adapterom

HEPA filter1x HEPA filter

Roomba 8711x Roomba 871

 

uz nadoplatu

3 × HEPA filteri za seriju 8003 × HEPA filteri za seriju 800

Set dodataka za seriju 800Set dodataka za seriju 800

AeroForce valjci za seriju 800AeroForce valjci za seriju 800

Bočne četke za seriju 800Bočne četke za seriju 800

 

tehnička specifikacija

Čisti parkete, linoleume, tepihe i tvrde površine
Pogodno za domove s kućnim ljubimcima
Najpametniji sustav za čišćenje i navigacija iAdapt
ARM procesor prestižne marke
42 različitih senzora
Čišćenje tehnologijom AeroForce
Bočni sustav za čišćenje ugla i uz zidove Follow wall
ANTITANGLE sustav , koji sprečava zapetljavanje žice i resica tepiha
Akustični i optički otkrivanje nečistoća Dirt Detect 2 generacije
Automatsko punjenje bazna postaja
Funkcija vremena za programiranje čišćenja
Funkcija virtualni zid - kontrolira čišćenje određenog prostora
Filtriranje - HEPA filter
Profilirani branik sa laganim dodirom
Indikator punog koša za smeće
Skupljanje smeća AeroForce spremnikom visokog kapaciteta
Sposobnost za čišćenje 3 ili više soba ( 120 m²) s jednim ciklusom punjenja
Baterija XLife velikog kapaciteta
Daljinski upravljač
Vrijeme punjenja 3 sata
Potrošnja punjenja max . 33 W
Potrošnja Stand - by max . 2 W
Dimenzije ( mm ) 350 x 92
3,85 kg težine
Buka < 60 dB

Roomba 871: Rječnik pojmova

Roomba 871 video

 
USPOREDBA MODELA  
Cijena* 3 999,00 KN *Preporučena maloprodajna cijena.
dodaj u košaricu  
 

Novi iRobot prodajno - promotivni štand u Splitu!

Poduzeće Eurorobot d. o. o., koji je generalni uvoznik robotskih usisavača iRobot® za Hrvatsku, 1.9.2017 otvara novi prodajno-prezentacijski štand u City center One u Splitu (na 1. katu).

29.08.2017
sve novosti
 
AKCIJA!
Roomba 871
cijena 3.999,00 KN
 
više o akciji
 
 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
Idu u košaricu