Ove jeseni osigurajte maksimalnu čistoću i higijenu svog doma!

Svakodnevna prašina, dosadne mrvice koje padaju sa stola, proliveni sok ili pak nečistoća koju unesemo na potplatima cipela iz vana poprilično onečišćuje dom. Stoga je jednako tako potrebno svakodnevno usisavati i oprati podove kako bi se naši najmiliji bili sigurni i zaštićeni u vlastitom domu. Sada je prava prilika da tu dosadnu svakodnevnu prljavštinu podova prepustite iRobotu. Robotski usisavači i perači podova samostalno će usisati i oprati svaki kutak vaših podnih površina bilo da se radi o pločicama, parketu, laminatu ili tepisima, a vas će dočekati samo čisti podovi, svaki dan.

iRobot je tvrtka s više od 30 godina iskustva u robotici, te u svojem prodajnom asortimanu ima robotskih usisavača i robotskih perača podova koji po svojim karakteristikama odgovaraju za svakoga.

Robotski usisavač iRobot Roomba 675 – mogućnost WiFi spajanja s Vašim pametnim telefonom

Nova Roomba serije 600 koja dolazi sa novim modernim dizajnom. Ima ugrađenu novu Litij-ionsku bateriju koju možemo pronaći u novoj seriji 900. Možete ju vremenski programirati kada da radi. U paketu dolazi i bazna stanica sa ugrađenim punjačem.

Inteligentni navigacijski sustav - iAdapt

iRobot Roomba dolazi s provjerenim sustavima koji iRobot svrstavaju među prave robote. Popis započinje s najvažnijim – sustav iAdapt. Tim unikatnim sustavom i tehnologijom Roomba provjerava svoje okruženje 60 puta u sekundi, a upotrebom brojnih senzora i s 40 načina ponašanja prilagođava se specifičnom prostoru.

3-stupanjski sustav čišćenja omogućuje učinkovito i kvalitetno sakupljanje smeća, prljavštine i većih čestica. Istovremeno se odvijaju sva tri procesa:

1. Rotirajuća bočna četka očisti dijelove uzduž zidova, uglova i teško pristupačnih mjesta.
2. Dvije suprotno rotirajuće četke - Roomba za učinkovitije čišćenje koristi dvije suprotno rotirajuće četke koje zajedno djeluju kao lopatica za smeće i metla koje s podova pokupe veće smeće, mrvice i kosu.
3. Vakuumsko usisavanje još intenzivnije usisava smeće i sakuplja ga u košu.

Prilagodljiva glava za čišćenje 2. generacije

Podesiva glava za čišćenje druga je generacija prilagodljivih sustava za čišćenje koja se automatski prilagođava različitim podnim površinama (laminat, tepih, linoleum, pločice).

Kupi sada
 
Besplatna dostava
za kupnju robota
 
 

iRobot u svom asortimanu pored robotskih usisavača ima i robotske perače podova. Vaši podovi odsad mogu biti blistavo čisti pritiskom samo na jedan gumb. Odaberite jednu od dvoje funkcije čišćenja podova, mokro ili suho čišćenje. Neki od robotskih usisavača i perača podova imaju čak i funkciju da mogu komunicirati međusobno putem Imprint Link tehnologije, tako da robotski perači podova mogu automatski početi s radom kad robotski usisavači završe s poslom.

iRobot Braava 390t – robotski perač podova

Robotski uređaj za čišćenje podova iRobot Braava 390t je vrlo koristan za svaki dom koji ima parket, a prije svega za veća kućanstva ili kuće. S jednim punjenjem Braava390t može suho očistiti površinu do 92m2 ili s mokrim čišćenjem do 32m2. Velika prednost je Sustav Pro-Clean koji omogućuje potpuno čišćenje vaših podova. Braava 390t se može i vrlo brzo napuniti (4 sata ili 2 sata s turbo punjačom), što znači da vrlo brzo može nastaviti s radom.

NorthStar navigacija

NorthStar navigacijska kocka Braavi šalje signal kojim utvrđuje njezin trenutni položaj u prostoru. Zahvaljujući njemu Braava zna što je već očistila i koja mjesta je još potrebno očistiti. Kada Braava završi s čišćenjem vraća se na mjesto gdje je započela s čišćenjem i isključuje se.

Učinkovite krpe od mikrovlakana

iRobot Braavu možete koristiti za suho i/ili mokro čišćenje. Možete koristiti posebne krpe od mikrovlakana ili krpe za jednokratnu upotrebu. Bijela krpa sakuplja prašinu, kosu, životinjsku dlaku i koristi se za suho čišćenje. Plava krpa je namijenjena mokrom čišćenju. Krpe se jednostavno umetnu u glavu za čišćenje koja je magnetom pričvršćena za robota, a nakon završenog čišćenja jednostavno se skinu i operu u perilici za rublje.

Nečujno čišćenje

Braava je tokom svog rada iznimno tiha. Bez teškoće može čistiti i noću ili u zoru i zasigurno neće probuditi niti jednog ukućana. Braava nije usisavač i zato može imati ugrađen motor s tihim radom, ali unatoč tomu temeljito sakuplja prašinu, dlake, mrvice i kosu.

 
Kupi sada
 
Besplatna dostava
za kupnju robota
 

Na određenim prodajnim mjestima možete pronaći i modele Roomba e5158 i Roomba 976 po odličnim akcijskim cijenama.

iRobot Roomba e5158 – mogućnost WiFi spajanja s Vašim pametnim telefonom

Robotski usisavač Roomba e5158 posjeduje revolucionarnu AeroForce tehnologiju koja očisti i do 50% više smeća, prašine i kose sa svih vrsta podova. Također, AeroForce trostupanjski sustav čišćenja koristi kombinaciju odvajanja, četkanja i usisavanja za učinkovito čišćenje. Wifi veza omogućuje da se robotom može upravljati pomoću iRobot HOME mobilne aplikacije i kada se nalazite izvan doma. Započnite čišćenje ili zakažite raspored čišćenja pomoću iRobot HOME aplikacije dostupne za Android i iOS. Inteligentni sustav za navigaciju iAdapt omogućuje robotskom usisavaču da preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi koristeći niz senzora i 40 različitih načina prilagođavanja specifičnom području, ispod i oko namještaja, stolova, stolica ili posudica za hranu Vaših ljubimaca bez oštećenja ili prevrtanja. Također, Roomba e5158 nema problema s prelaženjem na različite podloge jer uspješno savladava prepreke do 1.5cm, a pomoću bočnog sustava bez problema usisava i uz zidove i kutove. Ugrađena je i nova 1800 mAh litij-ionska baterija s kojom Roomba e5158 može raditi do 90 minuta nakon čega se sama vraća na punjenje.


Redovna maloprodajna cijena: 3.599,00 Kn

Akcijska maloprodajna cijena: 2.999,00 Kn

saznaj više o proizvodu Kupi sada

iRobot Roomba 976 – novi robot iz napredne serije 900

Nova navigacija i nova 1.800 mAh litij-ionska baterija omogućuju joj da se u slučaju većih površina može sama napuniti i nastaviti sa čišćenjem u preostalim prostorima zbog čega je pogodna za veće prostorije.

Roombom se upravlja preko mobilne aplikacije za pametne telefone i tablete. Preko pametne aplikacije cijelo vrijeme ste upućeni u rad Roombe i njene potrebe, npr. Prikaz mape očišćenog prostora, treba li isprazniti koš, zamijeniti filtar ili koliko sati je radila.

Ima ugrađen 3-stupanjski sustav čišćenja AeroForce.

No, ni to nije sve kada je riječ o robotu iz serije 900 koju zahvaljujući s Imprint tehnologijom povezivanja možete bez problema povezati s Braavom jet M6. Jednostavnim rječnikom to znači ovako - kada Roomba 976 završi svoj dio i očisti dom on šalje signal Braava-i jet M6 kako bi ona mogla potom oprati podove. Samim time zaokružena je cijela priča, te će Vaš dom biti čist i besprijekoran i kada niste kod kuće, pritiskom na samo jednu tipku na pametnoj aplikaciji.


Redovna maloprodajna cijena: 4.499,00 Kn

Akcijska maloprodajna cijena: 3.799,00 Kn

saznaj više o proizvodu Kupi sada

Ove jeseni osigurajte maksimalnu čistoću i higijenu svog doma! Naručite svoju Roombu 675 po nevjerojatnoj cijeni od 1.799kn, Braavu 390t po akcijskoj cijeni od samo 1.699 kn, Roombu e5158 po akcijskoj cijeni od 2.999 kn ili pak novu Roombu serije 900, Roomba 976 po akcijskoj cijeni od 3.799 kn! Akcija traje od 1.9.2020. do 31.10.2020. ili do isteka zaliha.

Akcijske cijene su dostupne na iRobot Hrvatska maloprodajnim mjestima (internet trgovina www.irobot.hr, iRobot kiosk u Arena centru u Zagrebu i iRobot kiosk u City Center One u Splitu), te kod ovlaštenih prodavatelja: EMMEZETA, ELIPSO, Harvey Norman, Svijet Medija, LINKS, eKupi, Chipoteka. Požurite jer količine su ograničene!

 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice