Braava 390t

443 0.0
cijena 2 299,00 KN u košaricu
Na zalihi
Braava 390t banner
 

O proizvodu

     
 
 

Tamna noć kroz prozor ulazi u dnevnu sobu. Da nema upaljenog televizora noć bi nadzirala svaki kutak prostora. Otac umoran drijema u fotelji, a majka je konačno uspavala djecu. Po čitavoj kući rasprostire se smirena tišina, ali unatoč tomu u kuhinji se radi punom parom. Robotski uređaj za čišćenje podova Braava 390t u noćnoj smjeni uspješno čisti tragove prljavštine s linoleuma i pločicama. Svoj rad obavlja tako tiho da to nitko ni ne primjećuje. To modelu 390t omogućuju četiri krpe od mikrovlakana, Pro-Clean sistem čisteće glave, brzo punjenje i NASA tehnologija.


Glavne prednosti Braave 390t

  • Vrlo tihi rad
  • Učinkovita krpa od mikrovlakana
  • Jednostavno upravljanje
  • Za sve vrste čvrstih podova
  • NorthStar navigacija
  • Sustav Pro-Clean: s rezervoarom za vodu za čišćenje
  • Dva načina čišćenja: suho i mokro
  • Čišćenje uza zid i ispod namještaja
  • Funkcija Pauza/Uključivanje
  • Turbo punjač

Zašto odabrati robota od iRobota?

iRobot usko je specijaliziran za robotiku u čiji razvoj ulaže većinu dobiti i nije podlegao iskušenju da svoju pozornost skrene na ostala područja zbog boljih kvartalnih izvješća. iRobot je nastao iz uvjerenja trojice osnivača (Colin Angle, Helen Greiner i Rodney Brooks) da će robotika jednom promijeniti svijet i način na koji radimo, učimo, liječimo se ili čistimo. iRobot je već u prvoj godini svojeg postojanja u suradnji s NASA-om predstavio robota Genghis namijenjenog istraživanju svemira. Do proboja je došlo 1998. godine kada je poduzeće iRobot pobijedilo i dobilo ugovor agenture DARPA za razvoj i proizvodnju taktičnih mobilnih robota iRobot PackBot.

Upravo tog svestranog robota američka vlada je 2001. godine nakon terorističkih napada na svjetski trgovački centar poslala na akciju spašavanja. PackBot je proučavao i kontaminirana područja nakon nesreće japanske elektrane u Fukušimi 2011. godine, a u 2002. godini iRobot ulazi u život svakoga od nas. Upravo je te godine na svijet došao prvi robotski usisavač Roomba. Tri godine kasnije iRobot je na tržištu predstavio Scoobu i nastavio s razvojem robotskih pomoćnika. Zahvaljujući tomu portfelj iRobota danas uključuje nekoliko vrhunskih robota koji čišćenjem kuće, stana ili okolice pomažu više od 10 milijuna ljudi u čitavom svijetu.

Ključne funkcije
iRobot Braava 390t

NorthStar navigacija

Tehnologija je razvijena u suradnji s američkom svemirskom agencijom NASA i djeluje kao kućni GPS. NorthStar navigacijska kocka Braavi šalje signal kojim utvrđuje njezin trenutni položaj u prostoru. Zahvaljujući njemu Braava zna što je već očistila i koja mjesta je još potrebno očistiti. Kada Braava završi s čišćenjem vraća se na mjesto gdje je započela s čišćenjem i isključuje se.

Učinkovite krpe od mikrovlakana

iRobot Braavu možete koristiti za suho i/ili mokro čišćenje. Možete koristiti posebne krpe od mikrovlakana ili krpe za jednokratnu upotrebu. Bijela krpa sakuplja prašinu, kosu, životinjsku dlaku i koristi se za suho čišćenje. Plava krpa je namijenjena mokrom čišćenju. Krpe se jednostavno umetnu u glavu za čišćenje koja je magnetom pričvršćena za robota, a nakon završenog čišćenja jednostavno se skinu i operu u perilici za rublje.

Nečujno čišćenje

Braava je tokom svog rada iznimno tiha. Bez teškoće može čistiti i noću ili u zoru i zasigurno neće probuditi niti jednog ukućana. Braava nije usisavač i zato može imati ugrađen motor s tihim radom, ali unatoč tomu temeljito sakuplja prašinu, dlake, mrvice i kosu.

Roomba 790

Dva načina čišćenja

Braava 380 omogućuje dva načina čišćenja: suho i mokro čišćenje. Kod suhog načina Braava uklanja prašinu, dlake životinja, mrvice, kosu sa svih vrsta podnih površina; ne može obaviti čišćenje tvrdokornih mrlja koje su se prilijepe za podove. Nečistoća se nakuplja na krpi od mikrovlakana koju nakon čišćenja možete samo istresti ili oprati. U mokrom načinu čišćenja Braava uz pomoć posebnih kretnji (gore, dolje, lijevo, desno) i vlažne krpe sakuplja prljavštinu i polira podove.

Čišćenje uza zid i ispod namještaja

Braava čisti inteligentno i dosljedno - bez teškoće se kreće ispod namještaja, kreveta, kuhinjskih elemenata, stolica, stolova i to bez oštećivanja predmeta. Izbjegava stepenice i tepihe, a kada na njih naiđe okrene se i očisti prostor oko njih. I vaša Braava zna da nije moguće čišćenje tepiha krpom od mikrovlakana.

Pro-Clean sustav

Pro-Clean sustav je dio mokrog čišćenja robota Braava 380. Pro-Clean posuda u velikoj mjeri povećava učinkovitost čišćenja. Djeluje kao rezervoar kod kojeg posudu glave za čišćenje napunimo vodom ili sredstvom za poliranje podova koje se zatim prilikom mokrog čišćenja postupno izlučuje u krpu za čišćenje te istu vlaži. Zato nije potrebno neprestano prekidati čišćenje i vlažiti krpu.

Funkcija Pauza/Uključivanje - Pause/Resume

Morate prekinuti Braavu da biste vidjeli što i kako je napravila i zatim nastaviti? Nema problema. Funkcija Pauza/Uključivanje omogućuje da Braava nastavi s čišćenjem na mjestu gdje ste je zaustavili. Braava pamti mapu područja koje čisti. Tako možete usred čišćenja zamijeniti krpu i robot će nakon zamjene nastaviti s čišćenjem.

Za koga?

Robotski uređaj za čišćenje podova iRobot Braava 390t je vrlo koristan za svaki dom koji ima parket, a prije svega za veća kućanstva ili kuće. S jednim punjenjem Braava može suho očistiti površinu do 200m2 ili s mokrim čišćenjem do 60m2. Velika prednost je Sustav Pro-Clean koji omogućuje potpuno čišćenje vaših podova. Braava 390t se može i vrlo brzo napuniti (4 sata ili 2 sata s turbo punjačom), što znači da vrlo brzo može nastaviti s radom.

iRobot Braava 380
390t

ostale važne funkcije

Senzori za zaštitu od pada niz stepenice
Krpa od mikrovlakana
NorthStar navigacija
NorthStar navigacijska kocka
Sustav PRO-CLEAN
Način suho čišćenje (SWEEP)
Način mokro čišćenje (MOP)
Vrlo tiho čišćenje
Funkcija Pause/Resume
 
 

Senzori za zaštitu od pada niz stepenice

Senzori za zaštitu od pada niz stepenice osiguravaju da Roomba neće pasti niz stepenice ili s ostalih podignutih površina.

 

Krpa od mikrovlakana

iRobot Braava za suho i mokro čišćenje koristi posebne krpe od mikrovlakana koje imaju odlična svojstva za čišćenje. Bijela krpa je namijenjena suhom čišćenju odnosno metenju, a plava krpa je posebno dizajnirana za mokro čišćenje odnosno čišćenje s čistaćem podova. Krpe se jednostavno uz pomoć pločice s magnetnim zatvaranjem i gumenima trakama za pričvršćivanje pričvrste na robota. Nakon završenog čišćenja krpe možete oprati ručno, a povremeno i u perilici veša.

 

NorthStar navigacija

Navigacija NorthStar je navigacijski sustav koji koristi robotski uređaj za čišćenje podova iRobot Braava. Tehnologija koja je razvijena u suradnji s američkom svemirskom agencijom NASA djeluje kao kućni GPS. Navigacijska kocka Northstar šilje signal uz pomoć kojeg Braava prepoznaje svoju trenutnu poziciju u prostoru i mjesta koja još treba očistiti. Na kraju čišćenja Braava se uvijek vrati na mjesto gdje je započela čišćenje.

 

NorthStar navigacijska kocka

Je dio navigacijskog sustava robotskog uređaja za čišćenje podova iRobot Braava. Navigacijska kocka djeluje kao nadzorna jedinica koja vodi Braavu po svim kutcima vaše sobe. Zahvaljujući njoj Braava prepoznaje svoju trenutnu lokaciju i mjesta koja još treba očistiti.

 

Sustav PRO-CLEAN

Sustav PRO-CLEAN je dio robotskog uređaja za čišćenje podova Braava 380. Nakon uključivanja sustava PRO-CEAN u velikoj se mjeri povećava učinkovitost čišćenja podova. PRO-CLEAN djeluje kao posuda za tekućinu za čišćenje i ugrađen je u pločicu robota koja za vrijeme čišćenja stalno vlaži krpu od mikrovlakana. Zahvaljujući tomu Braava 380 s podova će ukloniti i tvrdokornije mrlje.

 

Način suho čišćenje (SWEEP)

Braava 380 nudi dva načina čišćenja. Suho i mokro čišćenje. Suho čišćenje, odnosno metenje, uklanja prašinu, kosu, dlake i sitne nečistoće sa svih vrsta i veličina čvrstih površina. Prljavština se nakuplja na bijeloj krpi od mikrovlakana koju na kraju čišćenja jednostavno istresete. Za vrijeme metenja Braava se po prostoru kreće u ravnoj liniji, uvijek naprijed i nazad, naprijed i nazad itd.

 

Način mokro čišćenje (MOP)

Braava 380 nudi dva načina čišćenja. Suho i mokro čišćenje. Mokro čišćenje je namijenjeno učinkovitom čišćenju čvrstih površina. Brava se kreće u kratkim linijama, uvijek desno, naprijed i nazad, lijevo, naprijed i nazad, pa naprijed i opet ispočetka. Zahvaljujući tomu sa podova može učinkovito ukloniti masnoću, prašinu i različite vrste tvrdokornih mrlja. Mokro čišćenje možete poboljšati dodavanjem posude PRO-CLEAN koja je dio modela Braava 380.

 

Vrlo tiho čišćenje

Velika dodana vrijednost robotskog uređaja za čišćenje Braava je njegov tihi rad. Braavu pokreće vrlo tih elektromotor koji za vrijeme čišćenja uopće nećete čuti tako da možete čitati knjigu ili spavati i budite sigurni da vas Braava pritom neće ometati.

 

Funkcija Pause/Resume

Ovu funkciju ima robotski uređaj za čišćenje podova iRobot Braava. Braavu morate na trenutak isključiti, spasiti, bilo što što je potrebno i zatim ponovno započeti s čišćenjem? Sa Braavom je to moguće bez problema. Funkcija pauze i ponovnog pokretanja (Pause/Resume) osigurava da Braava nastavlja s čišćenjem tamo gdje se je zaustavila.

sadržaj paketa

Braava čisteća ploča Pro-Clean1x Braava čisteća ploča Pro-Clean

Braava čisteća ploča1x Braava čisteća ploča

Navigacija NorthStar1x Navigacija NorthStar

Krpa od mikrovlakana za suho čišćenje2x Krpa od mikrovlakana za suho čišćenje

Krpa od mikrovlakana za mokro čišćenje2x Krpa od mikrovlakana za mokro čišćenje

Turbo punjiva postaja1x Turbo punjiva postaja

Baterija za Braava 38X / 39X1x Baterija za Braava 38X / 39X

Adapter1x Adapter

Braava 390t1x Braava 390t

 

uz nadoplatu

Navigacijska kocka – kanal 2Navigacijska kocka – kanal 2

Čep za vlaženje krpeČep za vlaženje krpe

Krpice za čišćenje od mikrovlakana MIXKrpice za čišćenje od mikrovlakana MIX

Navigacijska kocka – kanal 1Navigacijska kocka – kanal 1

Krpice za mokro čišćenje od mikrovlakanaKrpice za mokro čišćenje od mikrovlakana

 

tehnička specifikacija

U potpunosti tihi rad
Učinkovita krpa od mikrovlakana
Jednostavno upravljanje
Za sve vrste čvrstih podova
NorthStar navigacija
Dva načina čišćenja: suho i mokro
Pro-Clean rezervoar
Čišćenje uza zid i ispod namještaja
Senzor protiv pada niz stepenice
Funkcija Pauza/Uključivanje
Funkcija brzog punjenja
Poklopna ručka za lakše prenošenje
NiMH baterija 2000 mAh
Suho čišćenje – baterija: do 4 sata / 200 m²
Mokro čišćenje – baterija: do 2,5 sata / 60 m²
Vrijeme punjenja: 2 sata s turbo punjačom (u pakiranju)
Težina: 1,8 kg
Dimenzije: 244 x 216 x 79 mm

Braava 390t: Rječnik pojmova

Braava 390t video

 
USPOREDBA MODELA  
Cijena* 2 299,00 KN *Preporučena maloprodajna cijena.
dodaj u košaricu  
 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice