„Jer slobodno vrijeme je ljubimac“

Kućni ljubimci dio su naše obitelji s kojima dijelimo svoj životni prostor, vrijeme i osjećaje.

Kao dio naše obitelji, odavno je poznato da pozitivno utječu na naše zdravlje. Također, život uz njih djeluje blagotvorno na djecu i pomažu u njihovom odgoju. Zbog njihovog utjecaja na nas i naš život, ljubavi koju nam pružaju iz dana u dan i oni zaslužuju da im se ljubav uzvrati. A najsretniji su kada im pružimo vrijeme za igru, šetnju ili maženje.

Oni trebaju pažnju kao i ljudi, a zbog naših obaveza ispaštaju iako ne bi trebali. Naši četveronožni prijatelji trebaju i zaslužuju pravi angažman. Umjesto trošenja vremena na čišćenje, uključite Roombu kako bi obavila posao umjesto Vas.

Steknite naviku uživanja u krugu obitelji i kućnog ljubimca, dok iRobot Roomba riješava sve poslove u Vašem kućanstvu. Vaš ljubimac će Vam biti zahvalan.

Netko mudar jednom je rekao da se bogatstvo ne mjeri u novcu, već u slobodnom vremenu.

U današnjem svijetu mnogi od nas robuju svojim radnim obavezama, ne razmišljajući o tome koliki nam dio života zapravo otpada na suhoparne i trivijalne aktivnosti.

Kada upitate vaše stare na što su najponosniji, reći će na djecu. Iako je njihov životni tempo bio znatno drugačiji, vrijednosti se nisu mnogo promijenile. Obitelj i dalje predstavlja najveće blago, stoga je pravo vrijeme da usporite i provedete više vremena s vašim najmilijima. Ništa vam neće donijeti veću radost od zajedničke šetnje u prirodi, obiteljskog izleta ili filmske večeri.

iRobot Roomba je odan saveznik slobodnog vremena. Umjesto Vas usisava i drži Vaš doma čistim dok se vi posvećujete puno važnijim stvarima od čišćenja.

iRobot Roombom e5154 možete upravljati i izvan doma:

Zamislite se samo na tren u sljedećoj situaciji: okruženi ste najmilijima i u takvim lijepim raspoloženjima kada najviše uživamo, kako to biva, uvijek se unatoč svemu tome uspijemo dosjetiti obaveza pa često izgovaramo: „ Jako nam je lijepo, ali trebamo prije svega očistiti dom jer kasnije nemamo vremena“ . U ovakvim situacijama iRobot Roomba čini razliku jer ona to radi umjesto Vas i to čak kada niste kod kuće.

Funkcija WiFI veze omogućuje da se robotom može upravljati pomoću iRobot HOME mobilne aplikacije i kada se nalazite izvan doma. Na takav način možete započeti čišćenje ili zakažite raspored čišćenja pomoću iRobot HOME aplikacije dostupne za Android i iOS.

Naviknuti ćete se jako brzo na ovu iRobot Roomba funkciju i život će biti ne zamisliv bez nje!

Vašem tepihu vraća novi „sjaj“:

Tepih je često mjesto u boravku gdje se nogice naših članova obitelji griju od hladnih podova ili mjesto gdje se djeca igraju na mekanom i sigurnom mjestu, s toga je čistoća tepiha jako bitna iako o tome ne razmišljamo toliko često koliko bi trebali.

Robotski usisavač Roomba e5154 posjeduje revolucionarnu AeroForce tehnologiju koja očisti i do 50% više smeća, prašine i kose sa svih vrsta podova. Također, AeroForce trostupanjski sustav čišćenja koristi kombinaciju odvajanja, četkanja i usisavanja za učinkovito čišćenje.

Čista Roomba = čišći dom:

Novi perivi spremnik omogućuje najlakše održavanje. Motor se nalazi unutar robotske jezgre, a sve što je potrebno jest odvojiti spremnik, skinuti filter uložak, a spremnik isprati vodom.

POBOLJŠANJA SERIJE e5 U ODNOSU NA SERIJU ROBOTA ROOMBA® 800:

Poboljšane AeroForce gumene četke sada još dublje prodiru u podne površine što rezultira još boljim podizanjem prljavštine među četkice koje prianjaju uz različite tipove podloga i temeljito čiste sve vrste površina.

Novi perivi spremnik omogućuje najlakše održavanje. Motor se nalazi unutar robotske jezgre, a sve što je potrebno jest odvojiti spremnik, skinuti filter uložak, a spremnik isprati vodom.

 

Novi visokoučinkoviti filter s poboljšanim kapacitetom filtriranja hvata prašinu i alergene kako bi zrak održao čistim. Roomba e5154 idealna je i za kućanstva u kojima borave djeca, starije osobe, osobe s oslabljenim imunitetom i alergične osobe.

S novom litij-ionskom baterijom Roomba e5154 može usisavati do 90 min.

 
  • Funkcija virtualnog zida HALO
    sa dvostrukim djelovanjem
  • Visina prepreke (pragovi, tepisi...) do 1,5 cm
  • Indikator punog koša
  • Nova Litij-ionska baterija 1.800 mAh
  • Novi dizajn robotskog usisavača
  • iRobot Home mobilna aplikacija
    za iOS ili Android
 
Kupi sada
 
Besplatna dostava
za kupnju robota
 
 

Pogledajte Roombu e5154 u akciji!

PROVJERITE GLAVNE KARAKTERISTIKE ROOMBE e5154 U ODNOSNU NA OSTALE SERIJE:

Iskoristite priliku i naručite svoju Roombu e5154 sada po akcijskoj cijeni! Akcija traje od 08.05.2019. do 30.06.2019 ili do isteka zaliha. Količine ograničene!

iRobot asortiman osim robotskih usisavača uključuje i Braava robotske perače. Provjerite trenutnu akcijsku ponudu Braava perača:

comparison
Kupi sada
 
Besplatna dostava
za kupnju robota
 
Kupi sada
 
Besplatna dostava
za kupnju robota
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice