Roomba 895

456 0.0
cijena 4 499,00 KN u košaricu
Na zalihi
Roomba 895 banner
 

O proizvodu

     
 
 

Nova Roomba iz serije 800 s AeroForce četkicama i WiFi vezom. Roombom 895 možete upravljati putem mobilne aplikacije iRobot HOME za vaš pametni telefon. Ugrađena baterija ima novu litij-ionsku bateriju koja se inače nalazi samo u seriji 900. Također ima funkciju postavljanja rasporeda čišćenja. Pored samog uređaja Roombe, u paketu dobivate i novu integriranu stanicu za punjenje, virtualni zid s dvostupanjskim djelovanjem i zamjenski filtar.

Ne znate kojeg robota odabrati? Kliknite ovdje za pomoć!


Glavne prednosti Roombe 895

 • Čišćenje svih vrsta tvrdih podova i tepiha
 • Najpametniji sustav za čišćenje i navigacija iAdapt
 • Aplikacija iRobot Home za vaš pametni telefon
 • Trostupanjski sustav za čišćenje AeroForce
 • Čišćenje kutova i uz zidove
 • Prilagodljiva glava s gumenom četkom AeroForce
 • Skupljanje smeća AeroForce spremnikom visokog kapaciteta
 • Filtracija kroz HEPA filter
 • Indikator punog spremnika
 • ANTITANGLE sustav koji sprječava zapetljavanje u žice i resice tepiha
 • Akustično i optičko otkrivanje nečistoća
 • Funkcija podešavanja vremena čišćenja
 • Funkcija virtualnog zida s dvostrukim djelovanjem
 • Profilirani branik sa sporim dodirom
 • Senzori za zaštitu od pada niz stepenice
 • Nova, 1800 mAh litij-ionska baterija
 • Stanica za punjenje s ugrađenim adapterom

Zašto odabrati iRobot?

iRobot usko je specijaliziran za robotiku u čiji razvoj ulaže većinu dobiti i nije podlegao iskušenju da svoju pozornost skrene na ostala područja zbog boljih kvartalnih izvješća. iRobot je nastao iz uvjerenja trojice osnivača (Colin Angle, Helen Greiner i Rodney Brooks) da će robotika jednom promijeniti svijet i način na koji radimo, učimo, liječimo se ili čistimo. iRobot je već u prvoj godini svojeg postojanja u suradnji s NASA-om predstavio robota Genghis namijenjenog istraživanju svemira. Do proboja je došlo 1998. godine kada je poduzeće iRobot pobijedilo i dobilo ugovor agenture DARPA za razvoj i proizvodnju taktičnih mobilnih robota iRobot PackBot.

Upravo tog svestranog robota američka vlada je 2001. godine nakon terorističkih napada na svjetski trgovački centar poslala na akciju spašavanja. PackBot je proučavao i kontaminirana područja nakon nesreće japanske elektrane u Fukušimi 2011. godine, a u 2002. godini iRobot ulazi u život svakoga od nas. Upravo je te godine na svijet došao prvi robotski usisavač Roomba. Tri godine kasnije iRobot je na tržištu predstavio Scoobu i nastavio s razvojem robotskih pomoćnika. Zahvaljujući tomu portfelj iRobota danas uključuje nekoliko vrhunskih robota koji čišćenjem kuće, stana ili okolice pomažu više od 10 milijuna ljudi u čitavom svijetu.

Glavne značajke
iRobot Roomba 895

Inteligentni sustav za navigaciju - iAdapt

iRobot Roomba dolazi s provjerenim sustavima koji karakteriziraju iRobot kao pravog robota. Popis počinje s najvažnijim - iAdapt sustavom. Ovim jedinstvenim sustavom i tehnologijom Roomba preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi, koristeći niz senzora i 40 različitih načina prilagođavanja specifičnom području.

Trostupanjski sustav za čišćenje AeroForce

Predstavljamo jednu od najvažnijih inovacija od uvođenja robotskih usisavača na tržištu: revolucionarni sustav za čišćenje AeroForce koji kombinira nekoliko elemenata koji pridonose povećanju učinkovitosti usisavanja i do 50%.

1. Rotirajuća bočna četkica

Zahvaljujujući bočnoj četkici Roomba može učinkovito očistiti područje oko namještaja, zidova, uglova i drugih teško dostupnih mjesta što je suština sustava Follow wall.

2. Dvije suprotno rotirajuće gumene četkice

Dvije suprotno rotirajuće gumene četkice s vodilicama pokupiti će prljavštinu sa svih vrsta podova i tepiha, a zbog svog oblika ne zahtijevaju održavanje jer ne zadržavaju prljavštinu.

3. Visoka usisna snaga

AeroForce sustav usmjerava protok zraka u uskom grlu između rotirajućih četkica, što dovodi do njegova ubrzanja. U kombinaciji s novim motorima znatno povećava snagu usisavanja. Roomba serije 800 sustav je pet puta razvijeniji u odnosu na donji niz robota. Filtriranje zraka omogućuje HEPA filtar.

Prilagodljiva čisteća glava AeroForce

Model Roomba 895 je opremljen s fleksibilnim glavom za čišćenje AeroForce koja dinamički prilagođava površinu za čišćenje bilo podnih obloga, tepiha, linoleuma i pločica.

Roomba 790

Skupljanje smeća spremnikom Aerovac

Roomba 895 ima spremnik za gomilanje prljavštine AeroForce tehnologije koja pomoću HEPA filtera bilježi čak i najfinije prašine. Indikator punog spremnika savjetuje kada je vrijeme da se isprazni.

Akustični i optički senzor za prljavštine

Upotrebom akustičnih i optičkih senzora Dirt Detect, sustav tehnologije druge generacije, fokusira se na čišćenje mjesta gdje je to najpotrebnije.

Programiranje vremena za čišćenje

Ovom funkcijom birate dan i sat početka čišćenja robota. Na taj način Roomba može automatski bez vaše pomoći i svaki dan u različito vrijeme očistiti vaš prostor. Npr. robot je podešen za čišćenje tri puta tjedno, što znači da će svaki tjedan u vrijeme koje ste vi odabrali očistiti vaš dom i podne površine iza sebe ostaviti u besprijekornom stanju.

Karakteristike virtualnog zida

Virtualni zid koristi se kao nevidljivi zid razdvajanja u prostoru, njime možete efikasno ograničiti kretanje Roombe te odrediti usisavanje samo pola ili četvrt sobe, u kombinaciji s 2 ili 3 virtualna zida možete odrediti da Roomba striktno čisti određeni dio vašeg stana ili sobe.

Za koga?

iRobot Roomba 895 impresionirat će vlasnike stanova i kuća koji žele imati naprednog robota iz serije 800. Roomba 896 kao predstavnik serije 800 od iRobota oduševit će nove vlasnike maksimalnom učinkovitošću čišćenja pomoću AeroForce tehnologije i do 2x duljeg vijeka trajanja baterije Xlife, tišeg i ugodnijeg rada s minimalnim održavanjem. Uređaj uključuje sve što je potrebno, uključujući i virtualni zid HALO.

iRobot Roomba 790
895

ostale važne funkcije

ANTITANGLE
HEPA filtar
Jednostavan način upravljanja
Kompaktne dimenzije
Baza za punjenje
Indikator punog koša
Sve vrste podnih podloga
Senzori za zaštitu od pada niz stepenice
Program SPOT
Jednostavno održavanje
Profilirani branik
Dijagnosticiranje problema
Prelaženje pragova
Virtualni zid dvostrukog djelovanja
 
 

ANTITANGLE

iRobot misli na obično kućanstvo i zato je dizajnirao tehnologiju ANTITANGLE koja sprječava zapletanje i zarobljavanje među kablove ili resice tepiha. Kada četke prepoznaju prepreku, okreću smjer okretanja. Na taj način robot se oslobađa i može nastaviti s čišćenjem.

 

HEPA filtar

Dvostruki HEPA Type filtar uhvatiti će i najmanje čestice prašine i cvjetni pelud te će time zaštiti alergičare i ostale članove kućanstva. Koristi se u robotskim usisavačima Roomba serije 700.

 

Jednostavan način upravljanja

Roombi nije potrebno odrediti načina rada ili trajanja čišćenja. Roomba se uvijek sama odlučuje s obzirom na raspored i veličinu prostora koji čisti. Pritisnite tipku CLEAN i Roomba će se pobrinuti za sve ostalo.

 

Kompaktne dimenzije

Zahvaljujući svojoj visini (9,2 cm) Roomba se može zavući ispod većine namještaja i može očistit i prostore koji su obično nedostupni. Na primjer, ispod kreveta ili kuhinjskog namještaja. Dimenzije su oblikovane tako da robot odgovara europskom namještaju na nogicama.

 

Baza za punjenje

Kada Roomba procjeni da je čišćenje dovršeno automatski će potražiti svoju bazu za punjenje gdje će se napuniti i ostati u pripremi za sljedeće čišćenje. Robot se na bazu vraća i u slučaju ako mu to naredite pritiskom na tipku DOCK.

 

Indikator punog koša

O tome da je sabirni koš pun i da ga je potrebno isprazniti Roomba će vas obavijestiti svjetlosnim signalom na zaslonu.

 

Sve vrste podnih podloga

Roomba je robot namijenjen čišćenju svih vrsta kućnih podova kao što su pločice, linoleum, tepisi ili parket.

 

Senzori za zaštitu od pada niz stepenice

Senzori za zaštitu od pada niz stepenice osiguravaju da Roomba neće pasti niz stepenice ili s ostalih podignutih površina.

 

Program SPOT

Program SPOT namijenjen je lokalnom čišćenju. Robot će očistiti prostor veličine 1 m². Poslužiti će vam kao „metla i lopatica“ nakon što ste u kuhinji po podu prosuli šećer ili će vam na primjer očistiti otirač za cipele.

 

Jednostavno održavanje

Redovito održavanje produžuje životni vijek vaše Roombe. Dovoljno je da redovito praznite sabirni koš, očistite četke i prednji kotač.

 

Profilirani branik

Roomba uz pomoć profiliranog gumiranog branika s usporenim dodirom otkriva prepreke. Zahvaljujući infracrvenim zrakama koje emitira branik robot prepoznaje prepreku, usporava ispred nje i lagano je dotiče. Branik je vrlo nježan prema namještaju. Neposredni kontakt s preprekom poboljšava učinkovitost bočne četke koja s prepreke pomete prljavštinu. Uz to Roomba zahvaljujući braniku na dodir prolazi i virtualne prepreke kao što su prekrivač za krevet ili dugačke zavjese. Robotski usisavači serije 700 opremljeni su profiliranim gumiranim branikom kako bi roboti bili još nježniji prema namještaju.

 

Dijagnosticiranje problema

Robot je sposoban sam dijagnosticirati mogući problem (npr. začepljene četke) i o njemu vas obavijestiti zvučnim signalom.

 

Prelaženje pragova

Roomba s lakoćom prelazi uzdignute prepreke, pragove ili ostale prepreke do visine od 2 cm.

 

Virtualni zid dvostrukog djelovanja

sadržaj paketa

Bazna postaja s integriranim adapterom1x Bazna postaja s integriranim adapterom

Virtualni zid/halo Wirtual Wall® sa dvojnim djelovanjem1x Virtualni zid/halo Wirtual Wall® sa dvojnim djelovanjem

HEPA filter1x HEPA filter

Litij-ionska baterija 1800mAh (u robotu)1x Litij-ionska baterija 1800mAh (u robotu)

Roomba 8951x Roomba 895

 

uz nadoplatu

AeroForce valjci za seriju 800 & 900AeroForce valjci za seriju 800 & 900

Bočne četke za seriju 800 & 900Bočne četke za seriju 800 & 900

3 x HEPA filteri za seriju 800 & 9003 x HEPA filteri za seriju 800 & 900

Daljinski upravljačDaljinski upravljač

 

tehnička specifikacija

Čisti parkete, linoleume, tepihe i tvrde površine
Pogodan za domove s kućnim ljubimcima
Najpametniji sustav za čišćenje i navigacija iAdapt
ARM procesor prestižne marke
42 različitih senzora
Čišćenje tehnologijom AeroForce
Bočni sustav za čišćenje ugla i uz zidove Follow wall
ANTITANGLE sustav koji sprečava zapetljavanje žice i resica tepiha
Akustični i optički otkrivanje nečistoća Dirt Detect 2. generacije
Automatsko punjenje bazna postaja
Funkcija vremena za programiranje čišćenja
Funkcija virtualni zid/halo
Filtriranje - HEPA filter
Profilirani branik sa laganim dodirom
Indikator punog koša za smeće
Skupljanje smeća AeroForce spremnikom visokog kapaciteta
Nova, 1800 mAh Litij-Ionska baterija
Vrijeme punjenja 3 sata
Vrijeme rada: do 90 min
Potrošnja punjenja max. 33 W
Potrošnja Stand - by max. 2 W
Dimenzije (mm) 350 x 92
3,85 kg težine
Buka < 60 dB

Roomba 895: Rječnik pojmova

Roomba 895 video

 
USPOREDBA MODELA  
Cijena* 4 499,00 KN *Preporučena maloprodajna cijena.
dodaj u košaricu  
 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice