Roomba 974

898 0.0
cijena 4 499,00 KN u košaricu
Na zalihi
Roomba 974 banner
 

O proizvodu

     
 
 

Roomba® 974 za razliku od drugih robota ima već novu navigaciju iAdapt 2.0 s vizualnim prepoznavanjem prostora. Nova navigacija i nova 1.800 mAh litij-ionska baterija omogućuju joj da se u slučaju većih površina može sama napuniti i nastaviti sa čišćenjem u preostalim prostorima. Za navigaciju po prostoru i iz sobe u sobu ne treba svjetionik ni druga pomagala. Za ograničavanje područja možete koristiti novi virtualni zid s dvostrukim djelovanjem (kao zid s dometom do 3 m ili kao krug s promjerom 60 cm). Za razliku od prethodnih serija, ne čisti više po spiralnim i dijagonalnim uzorcima, već se kreće kvadrat po kvadrat po ravnoj crti. Roombom se upravlja preko mobilne aplikacije za pametne telefone i tablete. Za njeno funkcioniranje potrebna je bežična mreža. Preko pametne aplikacije cijelo vrijeme ste upućeni u rad Roombe i njene potrebe, npr. treba li isprazniti koš, zamijeniti filtar ili koliko sati je radila. Tijekom čišćenja znate u kojoj je fazi usisavanja, podešavati raspored ili pristupiti drugim korisnim informacijama videopodrškom. Ima ugrađen 3-stupanjski sustav čišćenja AeroForce. No, ni to nije sve kada je riječ o robotu iz serije 900 koju zahvaljujući s Imprint tehnologijom povezivanja možete bez problema povezati s Braavom jet M6. Jednostavnim rječnikom to znači ovako - kada Roomba 974 završi svoj dio i očisti dom on šalje signal Braava-i jet M6 kako bi ona mogla potom oprati podove. Samim time zaokružena je cijela priča, te će Vaš dom biti čist i besprijekoran i kada niste kod kuće, pritiskom na samo jednu tipku na pametnoj aplikaciji.


Ne znate kojeg robota odabrati? Kliknite ovdje za pomoć!


Letak Roomba 974: Kliknite ovdje!

Glavne prednosti Roombe 974

 • Čišćenje tvrdih podloga i tepiha
 • Kompatibilno s tehnologijom povezivanja ImprintTM
  Robotski usisavač Roomba 974 sada možete povezati s robotskim peračem podova Braava jet® m6
 • Kod većih površina se u vrijeme čišćenja, prema potrebi, vraća na punjenje i zatim nastavi sa nezavršenim poslom
 • Najpametniji sustav čišćenja i navigacije iAdapt® 2.0
 • Aplikacija iRobot Home za vaš pametni telefon
 • Trostupanjski sustav čišćenja AeroForce™
 • Sustav bočnog čišćenja u kutovima i uza zidove WallFollow
 • Podesiva glava za čišćenje s gumenim četkama AeroForce™
 • Filtracija kroz HEPA filtra
 • Indikator punog koša
 • ANTITANGLE sustav koji sprječava zapetljavanje u kablove i resice tepiha
 • Akustična i optička detekcija prljavštine
 • Funkcija postavljanja vremena čišćenja
 • Funkcija novog virtualnog zida WirtualWall® s dvostrukim djelovanjem
 • Profilirani branik s usporenim dodirom
 • Senzori za zaštitu od pada po stepenicama
 • AeroForce™ četke sa zaštitom od zapetljavanja
 • Nova, 1.800 mAh Litij-ionska baterija
 • Baza za punjenje s integriranim adapterom
 • Nezahtjevno održavanje

Zašto odabrati iRobot ?

Roomba® 974 za razliku od drugih robota ima već novu navigaciju iAdapt 2.0 s vizualnim prepoznavanjem prostora. Nova navigacija i nova 1.800mAh litij-ionska baterija omogućuje joj da se u slučaju većih površina može sama napuniti i nastaviti s čišćenjem u preostalim prostorima. Za razliku od prethodnih serija, ne čisti više po spiralnim i dijagonalnim uzorcima, već se kreće kvadrat po kvadrat po ravnoj crti. Novom Roombom se upravlja preko mobilne aplikacije za pametne telefone i tablete. Za njeno funkcioniranje potrebna je bežična mreža. Preko pametne aplikacije cijelo vrijeme ste upućeni u rad Roombe i njene potrebe, npr. ili treba isprazniti koš, zamijeniti filtar, koliko sati je radila, može se vidjeti mapa očišćenog prostora. Tijekom čišćenja znate u kojoj je fazi usisavanja je, uređivati raspored ili pristupiti drugim korisnim informacijama videopodrškom. Ima ugrađen 3-stupanjski sustav čišćenja AeroForce. No, ni to nije sve kada je riječ o robotu iz serije 900 koju, zahvaljujući s Imprint tehnologijom povezivanja, možete bez problema povezati s Braavom jet M6. Jednostavnim rječnikom to znači ovako - kada Roomba 974 završi svoj dio i očisti dom, on šalje signal Braava jet M6 kako bi on mogao potom oprati podove. Samim time zaokružena je cijela priča, te će vaš dom biti čist i besprijekoran i kada niste kod kuće, pritiskom na samo jednu tipku na pametnoj aplikaciji.

Upravo tog svestranog robota američka vlada je 2001. godine nakon terorističkih napada na svjetski trgovački centar poslala na akciju spašavanja. PackBot je proučavao i kontaminirana područja nakon nesreće japanske elektrane u Fukušimi 2011. godine, a u 2002. godini iRobot ulazi u život svakoga od nas. Upravo je te godine na svijet došao prvi robotski usisavač Roomba. Tri godine kasnije iRobot je na tržištu predstavio Scoobu i nastavio s razvojem robotskih pomoćnika. Zahvaljujući tomu portfelj iRobota danas uključuje nekoliko vrhunskih robota koji čišćenjem kuće, stana ili okolice pomažu više od 10 milijuna ljudi u čitavom svijetu.

Ključne funkcije
iRobot Roomba 974

Kompatibilno s tehnologijom povezivanja ImprintTM

Robotski usisavač Roomba 974 sada možete povezati s robotskim peračem podova Braava jet® m6, te ćete tako moći namjestiti automatski početak pranja čim završi usisavanje.

Roomba 790

Inteligentni navigacijski sustav - iAdapt 2.0

Čišćenje cijele površine. Navigacija iAdapt® 2.0 s vizualnom lokalizacijom pomaže Roombi da se neprimjetno i učinkovito pomiče po cijeloj površini vašeg doma, prati svoj položaj i prema potrebi se puni sve dok čišćenje ne bude obavljeno.

Punjenje i nastavak rada

Neprekidno radi 75 min*, zatim se automatski puni i nastavlja s radom, sve dok čišćenje ne obavi do kraja.
*Testirano u testnom laboratoriju poduzeća iRobot na tvrdim podovima. Duljine vremena djelovanja mogu se razlikovati.

Roomba 790

Aplikacija iRobot HOME

Aplikacija iRobot HOME omogućuje vam ugodno planiranje i čišćenje – u bilo koje vrijeme ili bilo koje mjesto, ili jednostavno pritisnite CLEAN na robotu.

Trostupanjski sustav čišćenja AeroForce™

Trostupanjski sustav čišćenja AeroForce™ je više od usisavanja: za učinkovito čišćenje koristi kombinaciju odvajanja, četkanja i usisavanja.

1. Odvajanje

prljavštinu odvaja od vlakana tepiha

2. Četkanje

dva ekstraktora koji se vrte u suprotnom smjeru podižu nečistoću i prljavštinu sa svih vrsta podova

3. Usisavanje

novi motor 3. generacije omogućuje do 10 puta veću usisnu snagu*

*U usporedbi sa sustavima modela Roomba® 600 i 700 serije AeroVac™.

Podesiva glava za čišćenje AeroForce™

Model Roomba 974 opremljen je podesivom glavom za čišćenje AeroForce™ koja se dinamično prilagođava površini za čišćenje, bilo da je riječ o podnim oblogama, tepisima, linoleumu ili pločicama.

Sabirni koš AeroForce s velikim kapacitetom

Roomba 974 raspolaže sa sabirnim košem za otpad AeroForce, koji uz HEPA filtra hvata čak i najmanje čestice prašine. A indikator punog koša javlja da je vrijeme za pražnjenje.

Akustični i optički senzor za prljavštinu

Sustav DirtDetect 2. generacije putem akustičnih i optičkih senzora prepoznaje jače onečišćena mjesta koja Roomba onda intenzivnije čisti.

Vremensko programiranje čišćenja

Ovom funkcijom možete izabrati dan i sat početka čišćenja robota. Roomba može automatski i bez Vaše pomoći ako želite svaki dan u različito vrijeme očistiti Vaš prostor. Recimo, robot možete postaviti da čisti triput tjedno što znači da će svakog tjedna u vrijeme koje ste Vi izabrali očistiti Vaš prostor.

Značenje virtualnog zida – Dvostruko djelovanje

Zbog dva načina usisavanja imate bolji nadzor čišćenja prostora.

• Način virtualnog zida VirtualWall usmjerava Vašeg robota da čisti ondje gdje Vi to želite i zaobilazi one prostorije koje ne želite čistiti.
• Način HALO zadržava robota na distanci od predmeta koje želite zaštititi, npr. posude s vodom i hranom Vašeg kućnog ljubimca.

Za koga?

Roomba 974 primjerena je za vlasnike većih ili manjih stanova, kuća, poslovnih prostora, te ljudima koji ne pristaju na kompromise. Odlični AeroForce™ sustav čišćenja istjerat će svu prašinu iz prostora, a navigacija iAdapt® u kombinaciji s funkcijom vSlam® za vizualizaciju prostora pobrinut će se da ni najmanji kutak vašeg stana ne ostane neočišćen. Nova funkcija omogućuje da se robot tijekom čišćenja napuni te se onda vraća dovršiti svoj zadatak čišćenja. Uređajem možete upravljati ili putem aplikacije na svom pametnom telefonu iRobot HOME ili ručno. Riječ je o robotu koji se jednostavno koristi i lako održava. Zahvaljujući s Imprint tehnologijom povezivanja, možete bez problema povezati s Braavom jet M6. Jednostavnim rječnikom to znači ovako - kada Roomba 974 završi svoj dio i očisti dom, on šalje signal Braava jet M6 kako bi on mogao potom oprati podove. Samim time zaokružena je cijela priča, te će vaš dom biti čist i besprijekoran i kada niste kod kuće, pritiskom na samo jednu tipku na pametnoj aplikaciji.

iRobot Roomba 790
974

sadržaj paketa

Bazna postaja s integriranim adapterom1x Bazna postaja s integriranim adapterom

Litij-ionska baterija (u robotu)1x Litij-ionska baterija (u robotu)

Roomba 9741x Roomba 974

 

tehnička specifikacija

Čisti parkete, linoleume, tepihe i tvrde površine
Pogodno za domove s kućnim ljubimcima
Najpametniji sustav za čišćenje i navigacija iAdapt
ARM procesor prestižne marke
42 različitih senzora
Čišćenje tehnologijom AeroForce
Bočni sustav za čišćenje ugla i uz zidove Follow wall
ANTITANGLE sustav, koji sprečava zapetljavanje žice i resica tepiha
Akustični i optički otkrivanje nečistoća Dirt Detect 2. generacije
Automatsko punjenje na baznoj stanici tijekom svakog čišćenja
Funkcija vremena za programiranje čišćenja
Funkcija virtualni zid/halo
Filtriranje - HEPA filter
Profilirani branik sa laganim dodirom
Indikator punog koša za smeće
Skupljanje smeća AeroForce spremnikom visokog kapaciteta
Zapremnina spremnika 0,6 litara
Sposobnost za čišćenje i večih prostora
Nova, 1.800 mAh Litij-ionska baterija
Vrijeme punjenja 3h
Vrijeme rada do 75 min
Potrošnja punjenja max. 33 W
Potrošnja Stand - by max. 2 W
Dimenzije ( mm ) 351 x 92
3,85 kg težine
Buka < 58 dB

Roomba 974: Rječnik pojmova

Roomba 974 video

 
USPOREDBA MODELA  
 
Cijena* 4 499,00 KN *Preporučena maloprodajna cijena.
dodaj u košaricu  
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice