Roomba i7(i7158)

656 0.0
cijena 599,90 € (4 519,95 Kn) u košaricu
Na zalihi
Roomba i7(i7158) banner
 

O proizvodu

     
 
 

Nabavi robotski usisavač Roomba i7(i7158) uz 210 € popusta. Redovna maloprodajna cijena je 599,90 €, akcijska cijena je 389,90 €. Akcijska cijena vrijedi samo sa plaćanjem karticama Diners Club.

Unesi kôd ECCI7158 na irobot.hr ili posjeti iRobot Hrvatska maloprodajna mjesta u Zagrebu (iRobot kiosk Arena centar) i Splitu (iRobot kiosk City Center One). Akcija vrijedi od 12. do 17. 09. 2023 ili do isteka zaliha. Požurite, količine su ograničene!

Dugoiščekivana premium i serija iRobot Roombe napokon je stigla i na hrvatsko tržište i donijela niz inovacija u robotskoj industriji. Premium i serija se sastoji od Roomba i7 i Roomba i7+. Roomba i7 uključuje robotski usisavač dok Roomba i7+ uključuje dodatno i bazu za automatsko pražnjenje spremnika.

Roomba i7158 može se pohvaliti i Smart Mapping tehnologijom. Naime, ova vrhunska tehnologija omogućuje joj pamćenje rasporeda Vašeg doma i čišćenje po prostoriji ili katu. Bez obzira radi li se o kuhinji, dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili čak prvom, drugom ili trećem katu omogućuje Vam čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja.

Za čišćenje još većeg broja različitih površina Roomba i7158 predstavila je i poboljšane dvojne gumene četke. Uz premium trofazni sustav čišćenja, one su tajna njenog moćnog čišćenja. Ako tome dodamo kontrolu s Vašeg pametnog telefona čišćenje doista postaje prilagođeno Vama.

Pogledajte si video kako je kod okučana Ane Zibar u vrijeme čišćenja

Ne znate kojeg robota odabrati? Kliknite ovdje za pomoć!Katalog i serija Kliknite ovdje!


Letak i7 (i7158): Kliknite ovdje!

Glavne prednosti Roombe i7

 • Kompatibilno s tehnologijom povezivanja ImprintTM
  Robotski usisavač Roomba i7(i7158) sada možete povezati s robotskim peračem podova Braava jet® m6
 • Pamti plan Vašeg doma i prilagođava mu se, određujući najbolji način čišćenja svake prostorije.
 • Prepoznaje Vašu kuhinju iz dnevnog boravka - Imprint™ Smart Mapping tehnologija omogućuje Vam čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja.
 • Uživajte u hands-free upravljanju uz Alexu / Google assistanta - bez obzira na to radi li se o neredu u kuhinji ili čitavom katu Vašeg doma, Roomba® i7 rješava Vas posla
 • Naš premium AeroForce™ trofazni sustav čišćenja koristi dvojne gumene četke za različite površine i Power-Lifting usisnu funkciju s 10X većom usisnom snagom* izvlači zavučenu prljavštinu, ostatke i životinjsku dlaku gdje god se skrivala.
 • Dirt Detect™ senzori prepoznaju područja koncentrirane prašine i navode robota na detaljnije čišćenje
 • “Keep-Out-Zones“ – Riječ je o opciji koja Vama kao vlasniku Roombe “ i7 ” serije omogućuje da bez “Dual virtualnog zida“ možete označiti u aplikaciji gdje ne želite da Vam Roomba čisti stoga nema potrebe za korištenjem “Dual virtualnog zida“

  * U usporedbi s Roomba® AeroVac™ sustavom serije 600
  * Amazon, Echo, Alexa, i srodni logotipovi zaštitni su znakovi Amazon.com-a, Inc-a. i suradnika. Google Home je zaštitni znak Google LLC-a.

Ključne funkcije robotskog usisavača
iRobot Roomba i7

Promijenite način na koji čistite - zauvijek.

Roomba® i7 pamti plan Vašeg doma i prilagođava mu se koristeći Imprint™ Smart Mapping tehnologiju koja Vam omogućuje određivanje točne prostorije i vremena čišćenja. Zahvaljujući premium trofaznom sustavu čišćenja, dvojnim gumenim četkama za različite površine i 10X većoj usisnoj snazi, nova Roomba i7 čisti različite površine Vašeg doma.
* U usporedbi s Roomba® AeroVac™ sustavom serije 600

iRobot Roomba 17158

30 godina iskustva i inovacija u robotici

iRobot je osnovan 1990. godine kao jedan od prvih na polju robotike. Slijedila je vizija pretvoriti korisne i praktične robote u stvarnost. Do danas smo prodali više od 30 milijuna robota za kućanstvo širom svijeta, uključujući robotske usisavače Roomba i robotske uređaje za čišćenje iz obitelji Braava. Ali nisu samo roboti važni za našu tehnologiju. Važni ste Vi i zato pokušavamo pronaći najbolje načine kako Vam pomoći da učinite više.

25-let

Zna najbolji način čišćenja svake prostorije

Patentirani iAdapt® 3.0 navigacijski sustav s vSLAM® tehnologijom omogućuju Roomba® robotskom usisavaču lako i efikasno navigiranje Vašim domom. Robot stvara vizualne oznake kako bi obilježio gdje je bio i gdje još treba čistiti.

iAdapt 3.0

Razlikuje Vašu kuhinju od dnevnog boravka

Koristeći Imprint™ Smart Mapping tehnologiju, Roomba i7 pamti plan Vašeg doma i prilagođava mu se, određujući najbolji način čišćenja svake prostorije. Pamti čak i planove više katova, te zna koju kartu upotrijebiti bez obzira o kojem se katu radi. Pruža Vam potpun nadzor nad time koje se prostorije čiste i kada. Automatski se puni po potrebi i nastavlja s čišćenjem - sve dok ne obavi posao.

Tehnologija Imprint Smart

“Roomba®, očisti mi kuhinju”

Bez obzira na to radi li se o neredu u kuhinji ili čitavom katu Vašeg doma, Roomba® i7 robot rješava Vas posla. Kontrolirajte koja je prostorija očišćena i kada koristeći Vaš glas* ili iRobot HOME aplikaciju.
*Kompatibilno s uređajima na kojima je omogućena Alexa i Google assistant. Amazon, Echo, Alexa, i srodni logotipovi zaštitni su znakovi Amazon.com-a, Inc-a. i suradnika. Google Home je zaštitni znak Google LLC-a.

Glasovno upravljanje

Kompatibilno s tehnologijom povezivanja ImprintTM

Robotski usisavač Roomba i7(i7158) sada možete povezati s robotskim peračem podova Braava jet® m6, te ćete tako moći namjestiti automatski početak pranja čim završi usisavanje.

Glasovno upravljanje

Podiže, usisava i filtrira - s 10X većom snagom*

Prljavština i prašina ne mogu se sakriti od trofaznog sustava čišćenja. Posebno dizajnirana četka za brisanje kuteva, dvojne gumene četke za različite površine i Power-Lifting usisna funkcija napadaju sve, od malih čestica do velikih ostataka na vašim tepisima i tvrdim podovima.
* U usporedbi s AeroVac™ sustavom Roomba®serije 600

Premium AeroForce™ 3-stopenjski sistem čiščenja

Dvojne gumene četke znaju što je timski rad

Umjesto četka s dlačicama koje se savijaju i propuštaju puno prljavštine, naše jedinstvene dvojne gumene četke grle različite podne površine, ostajući u bliskom kontaktu s drvom i tepisima, kako bi temeljito očistile Vaše podove. Posebno su dizajnirane za čišćenje dlaka s Vaših podova bez zapetljana. Drugim riječima, lakše održavaju Vaše podove slobodnima od dlaka svaki dan.

Rubber Brushes

Dovodi prašinu do ruba

Četka za brisanje rubova posebno je dizajnirana pod kutem od 27 stupnjeva kako bi odvojila nečistoću od rubova i kuteva i uspješno je usisala s Vaših podova.

Side Brush

Čisti ono što vidite, filtrira ono nevidljivo

Visoko učinkovit filter hvata 99% plijesni, peludi, grinja te psećih i mačjih alergena.

Učinkovit v boju z dlakami ljubljenčkov

Detektiv za prašinu koji radi za Vas

Dirt Detect™ senzor pronalazi najprljavija područja Vašeg doma i navodi robota na njihovo detaljnije čišćenje. Prilagodljiva glava za čišćenje automatski prilagođava svoju visinu kako bi efektivno očistila tepihe i tvrde podloge.

Dirt Detect

Ispire se do čistoće

Održavanje Vašeg Roomba® robotskog usisavača nikad nije bilo lakše. Jednostavno isperite zaostalu prašinu i prljavštinu s perivog spremnika.

Pralni košek

“Keep-Out-Zones“

Brand iRobot stalno poboljšava aplikaciju, te tako i nadograđuje postavke u aplikaciji, pa je tako i uvedena opcija “keep-out-zone”. Naime, riječ je o opciji koja Vama kao vlasniku Roombe j serije omogućuje da bez “Dual virtualnog zida“ možete označiti u aplikaciji gdje ne želite da Vam Roomba čisti stoga nema potrebe za korištenjem virtalnog zida koji zauzima prostor prilikom čišćenja, a i bespotrebno je trošiti baterije na njegov rad. Sve opcije koje Vam daje “Dual virtualni zid“ sada postoje u iRobot Home aplikaciji i zato ga više nema u novom pakiranju Roomba-i .

Pralni košek

Osigurano dugo trajanje Vaše Roombe

Kako bi Vaša Roomba radila bez greške godinama, iRobot osigurava potrošni materijal, rezervne dijelove i servis godinama nakon kupnje, bez obzira radi li se o novim serijama ili serijama robotskih usisavača koje više nisu u prodaji.

Ustvarjen za rezultate

O iRobotu

iRobot®, vodeći proizvođač robota za kućnu uporabu, razvija i proizvodi robote koji omogućuju ljudima da rade više kod kuće i izvan kuće. iRobot je stvorio kategoriju robota za čišćenje doma kada je 2002. godine predstavio Roomba® robotski usisavač. Danas je iRobot globalna tvrtka s više od 25 milijuna prodanih robota diljem svijeta. Proizvodi iRobot, uključujući Roombu i obitelj robotskih perača Braava®, temelje se na tehnologijama i naprednim konceptima u području čišćenja, pranja i navigacije. Inženjeri tvrtke iRobot grade ekosustave robota i tehnologije za stvaranje pametnog doma.

Za koga?

Robotski usisavač iRobot® Roomba® i7 (i7158) robotski usisavač pamti plan Vašeg doma i prilagođava mu se. Koristeći Imprint ™ Smart Mapping tehnologiju, robotski usisavač Roomba® i7 pamti različite tlocrte i nazive prostorija, a korisnici mogu upravljati čišćenjem putem aplikacije iRobot HOME za čišćenje određenih prostorija. Premium AeroForce™ trofazni sustav čišćenja, dvojne gumene četke za različite površine i Power-Lifting usisna funkcija s 10X većom usisnom snagom izvlače zavučenu prljavštinu, ostatke i životinjsku dlaku gdje god se skrivala.

iRobot Roomba i7
i7

sadržaj paketa

Bazna postaja s integriranim adapterom1x Bazna postaja s integriranim adapterom

Filtar1x Filtar

Bočna četka1x Bočna četka

Li-Ionska baterija (u robotu)1x Li-Ionska baterija (u robotu)

Roomba i7(i7158)1x Roomba i7(i7158)

 

uz nadoplatu

Set dodataka za serije e5/e6/i3/i4/i5/i7/j7Set dodataka za serije e5/e6/i3/i4/i5/i7/j7

Bočne četke za serije e/i/jBočne četke za serije e/i/j

AeroForce valjci za serije e5/e6/i3/i4/i5/i7/j7AeroForce valjci za serije e5/e6/i3/i4/i5/i7/j7

 

tehnička specifikacija

Čisti parkete, linoleume, tepihe i tvrde površine
Pogodno za domove s kućnim ljubimcima
Najpametniji sustav za čišćenje i navigacija iAdapt 3.0
ARM procesor prestižne marke
Čišćenje tehnologijom AeroForce
Bočni sustav za čišćenje ugla i uz zidove Follow wall
ANTITANGLE sustav, koji sprečava zapetljavanje žice i resica tepiha
Akustični i optički otkrivanje nečistoća Dirt Detect 2. generacije
Automatsko punjenje bazne postaja
Funkcija vremena za programiranje čišćenja
Funkcija virtualni zid/halo s dvojnim djelovanjem
Filtriranje – visokoučinkoviti filter koji zadržava do 99% prašine veličine do 0,7 mikrona
Profilirani branik sa laganim dodirom
Indikator punog koša za smeće
Skupljanje smeća AeroForce spremnikom visokog kapaciteta
Zapremnina spremnika 0,4 litara
Čisti cijeli kat Vašeg doma
Pamti do 10 tlocrta
Li-Ionska baterija 1800 mAh
Vrijeme rada 75 min, nakon toga se puni i po potrebi nastavlja s radom
Vrijeme punjenja: 2h
Dimenzije ( mm ) 351 x 92
Vrsta spremnika: periv
Filter: nije periv
Težina: 4 Kg
Visina: 9,4 cm
Glasnoća: < 60 dB

Roomba i7(i7158): Rječnik pojmova

Roomba i7(i7158) video

 
USPOREDBA MODELA  
 
Cijena* 599,90 € *Preporučena maloprodajna cijena.
dodaj u košaricu  
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice