Roomba i7+(i7558) & Braava jet m6138

1108 0.0
Akcija 1 199,90 € (9 040,65 Kn)
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 1 389,80 € (10471,45 Kn)
u košaricu
Na zalihi
Roomba i7+(i7558) & Braava jet m6138 banner
 

O proizvodu

     
 
 

Bolje je zajedno
Uparite naše specijalizirane robote zajedno za potpuno čišćenje i uz manje truda. Neka se iRobot pobrine za usisavanje i pranje tako da se Vi možete pobrinuti za sve ostalo.
Uz pomoć tehnologije za povezivanje Imprint® Link robotski usisavač Roomba® i robotski perač Braava jet® m6 mogu zajedničkim snagama prvo usisati, a onda automatski prati besprijekorno usklađeno tako da će Vaši podovi biti temeljito očišćeni samo uz glasovnu naredbu ili korištenje aplikacije.

Čist i siguran dom za Vas i Vašu obitelj!

Premium i serija se sastoji od Roomba i7 i Roomba i7+. Roomba i7 uključuje robotski usisavač dok Roomba i7558 odnosno Roomba i7+ uključuje dodatno i bazu za automatsko pražnjenje spremnika.

Kod Roomba-e i7558 uz robotski usisavač inovacija je i Clean Base™ baza za automatsko pražnjenje spremnika. Nakon što odradi posao Roomba i7558 vraća se do svoje baze gdje ona pomoću svoje moćne usisne funkcije prazni Roombin spremnik. Zaboravite na usisavanje tjednima.

Premium i serija može se pohvaliti i Smart Mapping tehnologijom. Naime, ova vrhunska tehnologija omogućuje joj pamćenje rasporeda Vašeg doma i čišćenje po prostoriji ili katu. Bez obzira radi li se o kuhinji, dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili čak prvom, drugom ili trećem katu omogućuje Vam čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja.

Za čišćenje još većeg broja različitih površina Roomba i7558 predstavila je i poboljšane dvojne gumene četke. Uz premium trostupanjski sustav čišćenja one su tajna njenog moćnog čišćenja. Ako tome dodamo kontrolu s Vašeg pametnog telefona čišćenje doista postaje prilagođeno Vama.

Ne znate kojeg robota odabrati? Kliknite ovdje za pomoć!


Katalog i serija Kliknite ovdje!


Letak i7+ (i7558): Kliknite ovdje!

Glavne prednosti Roombe i7+

 • Kompatibilno s tehnologijom povezivanja ImprintTM
  Robotski usisavač Roomba i7+(i7558) sada možete povezati s robotskim peračem podova Braava jet® m6.
 • Brine o čišćenju od početka do kraja - prazni se sama i omogućuje Vam da zaboravite na usisavanje tjednima.
 • Pamti plan Vašeg doma i prilagođava mu se, određujući najbolji način čišćenja svake prostorije.
 • Razlikuje Vašu kuhinju od dnevne sobe - Imprint™ Smart Mapping tehnologija omogućuje Vam čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja.
 • Uživajte u hands-free upravljanju uz Alexu / Google asistenta* - bez obzira na to radi li se o neredu u kuhinji ili čitavom katu Vašeg doma, Roomba® i7 robot rješava Vas posla.
 • Naš premium AeroForce™ trostupanjski sustav čišćenja koristi dvojne gumene četke za različite površine i Power-Lifting usisnu funkciju s 10X većom usisnom snagom* izvlači zavučenu prljavštinu, ostatke i životinjsku dlaku gdje god se skrivala.

  * U usporedbi s Roomba® AeroVac™ sustavom serije 600.
  * Amazon, Echo, Alexa, i srodni logotipovi zaštitni su znakovi Amazon.com-a, Inc-a. i suradnika. Google Home je zaštitni znak Google LLC-a.

Ključne funkcije robotskog usisavača
iRobot Roomba i7+

Pamti plan Vašeg doma. Pronalazi prašinu. Sama se prazni.

Roomba i7 + robotski usisavač automatski se prazni u jednokratnu vrećicu koja sadrži 30 spremnika za prljavštinu i prašinu - pa ne morate razmišljati o usisavanju tjednima. Premium trostupanjski sustav čišćenja i dvojne gumene četke omogućuju moćno čišćenje, vođeno Smart Mapping tehnologijom koja pamti plan Vašeg doma i prilagođava se svakoj prostoriji. Uz dodatak kontrole s Vašeg pametnog telefona, čišćenje doista postaje prilagođeno Vama.

iRobot Roomba 17158

30 godina iskustva i inovacija u robotici

iRobot je osnovan 1990. godine kao jedan od prvih na polju robotike. Slijedila je vizija pretvoriti korisne i praktične robote u stvarnost. Do danas smo prodali više od 30 milijuna robota za kućanstvo širom svijeta, uključujući robotske usisavače Roomba i robotske uređaje za čišćenje iz obitelji Braava. Ali nisu samo roboti važni za našu tehnologiju. Važni ste Vi i zato pokušavamo pronaći najbolje načine kako Vam pomoći da učinite više.

25-let

Zaboravite na usisavanje tjednima

Brine o čišćenju od početka do kraja. Sama prazni svoj spremnik, puni se i nastavlja s čišćenjem sve dok ne obavi posao. Rješava Vas brige oko usisavanja tjednima.

iAdapt 3.0

Obavlja prljavi posao usisavanja

Zatvorena, jednokratna vrećica sprema 30 spremnika prljavštine, prašine i dlaka i onemogućuje im da dospiju u zrak.

Tehnologija Imprint Smart

Zna najbolji način čišćenja svake prostorije

Patentirani iAdapt® 3.0 navigacijski sustav s vSLAM® tehnologijom omogućuju Roomba® robotskom usisavaču lako i efikasno navigiranje Vašim domom. Robot stvara vizualne oznake kako bi obilježio gdje je bio i gdje još treba čistiti.

Glasovno upravljanje

Razlikuje Vašu kuhinju od dnevnog boravka

Koristeći Imprint™ Smart Mapping tehnologiju, Roomba i7 pamti plan Vašeg doma i prilagođava mu se, određujući najbolji način čišćenja svake prostorije. Pamti čak i planove više katova, te zna koju kartu upotrijebiti bez obzira o kojem se katu radi. Pruža Vam potpun nadzor nad time koje se prostorije čiste i kada. Automatski se puni po potrebi i nastavlja s čišćenjem - sve dok ne obavi posao.

Premium AeroForce™ 3-stopenjski sistem čiščenja

“Roomba®, očisti mi kuhinju”

Bez obzira na to radi li se o neredu u kuhinji ili čitavom katu Vašeg doma, Roomba® i7 robot Vas rješava posla. Kontrolirajte koja je prostorija očišćena i kada koristeći Vaš glas* ili iRobot HOME aplikaciju.
*Kompatibilno s uređajima na kojima je omogućena Alexa i Google asistent. Amazon, Echo, Alexa, i srodni logotipovi zaštitni su znakovi Amazon.com-a, Inc-a. i suradnika. Google Home je zaštitni znak Google LLC-a.

Glasovno upravljanje

Kompatibilno s tehnologijom povezivanja ImprintTM

Robotski usisavač Roomba i7+(i7558) sada možete povezati s robotskim peračem podova Braava jet® m6, te ćete tako moći namjestiti automatski početak pranja čim završi usisavanje.

Glasovno upravljanje

Podiže, usisava i filtrira - s 10X većom snagom*

Prljavština i prašina ne mogu se sakriti od trofaznog sustava čišćenja. Posebno dizajnirana četka za brisanje kuteva, dvojne gumene četke za različite površine i Power-Lifting usisnu funkcija napadaju sve, od malih čestica do velikih ostataka na vašim tepisima i tvrdim podovima.
* U usporedbi s Roomba® AeroVac™ sustavom serije 600

Premium AeroForce™ 3-stopenjski sistem čiščenja

Dvojne gumene četke znaju što je timski rad

Umjesto četka s dlačicama koje se savijaju i propuštaju puno prljavštine, naše jedinstvene dvojne gumene četke grle različite podne površine, ostajući u bliskom kontaktu s drvom i tepisima, kako bi temeljito očistile Vaše podove. Posebno su dizajnirane za čišćenje dlaka s Vaših podova bez zapetljana. Drugim riječima, lakše održavaju Vaše podove slobodnima od dlaka svaki dan.

Rubber Brushes

Dovodi prašinu do ruba

Četka za brisanje rubova posebno je dizajnirana pod kutem od 27 stupnjeva kako bi odvojila nečistoću od rubova i kuteva i uspješno je usisala s Vaših podova.

Side Brush

Čisti ono što vidite, filtrira ono nevidljivo

Visoko učinkovit filter hvata 99% plijesni, peludi, grinja te psećih i mačjih alergena.

Učinkovit v boju z dlakami ljubljenčkov

Detektiv za prašinu koji radi za Vas

Dirt Detect™ senzor pronalazi najprljavija područja Vašeg doma i navodi robota na njihovo detaljnije čišćenje. Prilagodljiva glava za čišćenje automatski prilagođava svoju visinu kako bi efektivno očistila tepihe i tvrde podloge.

Dirt Detect

“Keep-Out-Zones“

Brand iRobot stalno poboljšava aplikaciju, te tako i nadograđuje postavke u aplikaciji, pa je tako i uvedena opcija “keep-out-zone”. Naime, riječ je o opciji koja Vama kao vlasniku Roombe j serije omogućuje da bez “Dual virtualnog zida“ možete označiti u aplikaciji gdje ne želite da Vam Roomba čisti stoga nema potrebe za korištenjem virtalnog zida koji zauzima prostor prilikom čišćenja, a i bespotrebno je trošiti baterije na njegov rad. Sve opcije koje Vam daje “Dual virtualni zid“ sada postoje u iRobot Home aplikaciji i zato ga više nema u novom pakiranju Roomba-i .

Pralni košek

Osigurano dugo trajanje Vaše Roombe

Kako bi Vaša Roomba radila bez greške godinama, iRobot osigurava potrošni materijal, rezervne dijelove i servis godinama nakon kupnje, bez obzira radi li se o novim serijama ili serijama robotskih usisavača koje više nisu u prodaji.

Ustvarjen za rezultate

O iRobotu

iRobot®, vodeći proizvođač robota za kućnu uporabu, razvija i proizvodi robote koji omogućuju ljudima da rade više kod kuće i izvan kuće. iRobot je stvorio kategoriju robota za čišćenje doma kada je 2002. godine predstavio Roomba® robotski usisavač. Danas je iRobot globalna tvrtka s više od 25 milijuna prodanih robota diljem svijeta. Proizvodi iRobot, uključujući Roombu i obitelj robotskih perača Braava®, temelje se na tehnologijama i naprednim konceptima u području čišćenja, pranja i navigacije. Inženjeri tvrtke iRobot grade ekosustave robota i tehnologije za stvaranje pametnog doma.

Za koga?

Robotski usisavač iRobot® Roomba® i7 + (i7558) s Clean Base ™ bazom za automatsko pražnjenje prljavštine donosi novu razinu udobnosti - automatsko pražnjenje spremnika omogućuje korisnicima da ne moraju razmišljati o usisavanju tjednima. Koristeći Imprint ™ Smart Mapping tehnologiju, robotski usisavač Roomba® i7 + pamti različite tlocrte i nazive prostorija te pruža Vam potpun nadzor nad time koje se prostorije čiste i kada. Automatski se puni po potrebi i nastavlja s čišćenjem - sve dok ne obavi posao.

iRobot Roomba i7+
i7+

sadržaj paketa

Filtar1x Filtar

Bočna četka1x Bočna četka

Bazna postaja Clean Base™1x Bazna postaja Clean Base™

Li-Ionska baterija (u robotu)1x Li-Ionska baterija (u robotu)

Vreće za uklanjanje prljavštine2x Vreće za uklanjanje prljavštine

Roomba i7(i7158)1x Roomba i7(i7158)

 

tehnička specifikacija

Čisti parkete, linoleume, tepihe i tvrde površine
Pogodno za domove s kućnim ljubimcima
Najpametniji sustav za čišćenje i navigacija iAdapt 3.0
ARM procesor prestižne marke
Čišćenje tehnologijom AeroForce
Bočni sustav za čišćenje ugla i uz zidove Follow wall
ANTITANGLE sustav, koji sprečava zapetljavanje žice i resica tepiha
Akustični i optički otkrivanje nečistoća Dirt Detect 2. generacije
Automatsko punjenje bazne postaja
Funkcija vremena za programiranje čišćenja
Funkcija virtualni zid/halo s dvojnim djelovanjem
Filtriranje – visokoučinkoviti filter koji zadržava do 99% prašine veličine do 0,7 mikrona
Profilirani branik sa laganim dodirom
Indikator punog koša za smeće
Skupljanje smeća AeroForce spremnikom visokog kapaciteta
Zapremnina spremnika 0,4 litara
Vrsta spremnika: perivi
Čisti cijeli kat Vašeg doma
Pamti do 10 tlocrta
Litij-ionska baterija
Vrijeme rada 75 min, nakon toga se puni i po potrebi nastavlja s radom
Vrijeme punjenja 2 sata
Dimenzije ( mm ) 351 x 92
4 kg težine

Roomba i7+(i7558) & Braava jet m6138: Rječnik pojmova

Roomba i7+(i7558) & Braava jet m6138 video

 
USPOREDBA MODELA  
 
Cijena* 1 199,90 € *Preporučena maloprodajna cijena.
dodaj u košaricu  
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice