iRobot tehnologija

Ulaganjem u robotsku tehnologiju i proizvode za bolje robote

Napredni roboti u našem svijetu doslovno žive - oni se kreću i inteligentnije djeluju u okruženjus ljudima čiji su pomagači. S njima je lakše komunicirati, a njihova interakcija s okolinom je učinkovitija. Kao vodeći svjetski proizvođač robota za kućnu uporabu, iRobot razvija najbolje tehnologije na području mapiranja i navigacije, interakcije čovjek-robot i fizičkih rješenja u stvarnom svijetu.


Digital MapKartiranje i navigacija

iRobot je ozbiljno opredijeljen za razvoj kartografskih i navigacijskih tehnologija, sa ciljem da robote učini pametnijim, jednostavnijim za upotrebu i pruži vrijedan prostorni kontekst u širem ekosustavu drugih uređaja u Vašem domu.

Karte koje su roboti stvorili i održavali u središtu su naše dugoročne strategije jer oni uvlače nezamjenjivi prostorni kontekst i položaj hvatajući oblike fizičkog ili taktilnog prostora Vašeg doma. Karte pružaju informacije koje omogućuju robotima da pažljivo razmišljaju i kreću se u svom okruženju i izvršavaju važne zadatke. 
iRobot App phone screenKorisničko iskustvo i digitalne značajke
 
Između ostalog, iRobot ulaže u razvoj komunikacijskih sučelja za naše robote kako bi kupcima pružio bogatu i praktičnu interakciju s našim proizvodima.
 
Nastavit ćemo obogaćivati različite načine interakcije s kupcima i njihovo iskustvo s našim proizvodima kroz integraciju i integraciju robota sa spojenim uređajima unutar kuće, kao i s drugim oblacima i uslugama u oblaku.

 
irobot roomba bottomFizička rješenja
 
Misija iRobota je razviti i isporučiti rješenja u području robotike koja su tržišni lideri u učinkovitosti i učinkovitosti svojih zadataka, te pružaju veliku vrijednost našim kupcima.
 
Sa stajališta kupaca, temeljna vrijednost naših robota je njihova sposobnost da kvalitetno i učinkovito obavljaju zadatke. S obzirom na posljednje performanse, iRobot nudi najbolja rješenja na tržištu, bilo da je usisavanje, pranje ili neki drugi oblik čišćenja.


 
 
 
Smart HomePametni dom - ekosustav robota sa zajedničkim ciljem
 
Zamislite samoodrživi dom koji radi upravo ono što treba i čudom predviđa potrebe stanara. Takav će se pametan dom temeljiti na ekosustavu povezanih i koordiniranih robota, senzora i uređaja koji će osigurati visoku kvalitetu življenja - od udobnosti i praktičnosti do sigurnosti i učinkovitosti - prilagođavanjem potrebama svakodnevnih životnih ritmova. iRobot ima za cilj izgraditi ekosustav robota i informacija za pametne domove.

 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice