O tvrtkiVaš vjerni pomagač
 

Kao vodeći svjetski proizvođač robota za kućnu uporabu, iRobot je posvećen dizajniranju i proizvodnji robota koji pomažu ljudima da rade više, kako u zemlji tako i inozemstvu.

iRobot proizvodi (uključujući nagrađivane robotske usisivače Roomba® i robotske uređaje Braava®) povoljno su primljeni u mnogim domovima širom svijeta gdje se naporno trude da nam povećaju produktivnost svakodnevnim napornim radom.

Saznaj više

Tehnološka učinkovitost

Slijedeći viziju praktičnih i nezamjenjivih robota za vaš dom, posvećeni smo inovacijama, otkrivanju i istraživanju različitih tehnologija.

iRobot je lider u razvoju kartiranja i navigacijskih tehnologija, interakciji čovjeka i robota i nudi fizička rješenja. Nastojimo izgraditi ekosustav robota i tehnologija kako bismo pomogli pametnim kućama, kako kroz naše interne inicijative tako i kroz uspostavljanje vanjskih strateških partnerstava.


Trgovačko društvo EUROROBOT d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, osnovano je 2009. godine. Poduzeće je ekskluzivni uvoznik i distributer robotskih usisivača iRobot za hrvatsko tržište. Prodajni asortiman neprestano se proširuje kako bi zadovoljio potrebe tržišta.


Dokazali smo se kao uspješan veletrgovac u području robe široke potrošnje te surađujemo s nizom renomiranih hrvatskih maloprodajnih lanaca, koji su nam ukazali svoje povjerenje.

Naša primarna djelatnost je veleprodaja, ali posjedujemo i maloprodajne trgovine. Naša iRobot prodajna mjesta su u Zagrebu (ARENA centar), Splitu (Mall of Split) i web prodaja na adresi www.irobot.hr.

Posjedujemo skladište koje je locirano na samom ulazu na zagrebačku obilaznicu, što je idealna lokacija za brz i jednostavan transport robe nadolazeće iz okolnih zemalja te za transport u sve dijelove Hrvatske. To nam omogućuje brzo i efikasno izvršenje zahtjeva naših poslovnih partnera.

U narednom periodu EUROROBOT d.o.o. će nastojati pratiti svjetske trendove i zadovoljavati visoka očekivanja i potrebe potrošača na hrvatskom tržištu.

 

Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice