Prijava

Čišćenje uz pomoć vašeg pametnog telefona!

 
    Produkti
 

U današnje vrijeme naša svakodnevica nezamisliva je bez pametnog telefona. No možete li zamisliti da čistite svoj dom putem pametnog telefona ili tableta? Da, moguće je...

Nova Roomba 696 iz serije 600 obogaćena je funkcijom iRobot HOME pomoću koje možete uključiti  svojom Roombom i kada niste doma. Osim toga nova Roomba 696 ima ugrađenu novu Litij-Ionsku bateriju, koju ste do sada mogli pronaći samo u seriji 900. Možete vremenski programirati vrijeme usisavanja. U paketu zajedno s Roombom dolazi i bazna stanica s ugrađenim punjačem te Dual virtualni zid i zamjenski AeroVac filter.
Robotski usisavač iRobot Roomba 696 idealan je za stanove i kuće s površinom podova do 90 m². Roomba 696 čisti sve vrste podova, te nema problema s prelaženjem s tepiha na ravne površine. Funkcija podešavanja vremena čišćenja pruža vam apsolutnu slobodu i oslobađa vas i od najmanjih obaveza usisavanja. Kada poželite očistiti svoj dom, dovoljno je da na svom pametnom telefonu ili tabletu pritisnete tipku CLEAN. Podesite samo vrijeme čišćenja, a ostalo će robot obaviti sam. U organizaciji čišćenja više prostorija pomaže i priloženi dual virtualni zid.
Čist i uredan dom kada se vratite s posla više nije san, Roomba 696 ispunjava sve vaše želje.
 

Tags

 
 
 

Najlakši način čišćenja bazena – MIRRA 530

Konačno, nakon promjenjivih proljetnih dana, dolazi nam divno, toplo ljeto. A tko se u tim ljetnim mjesecim ne voli okupati, ne samo u vlastitom znoju, kadi, ispod tuša, već se i malo brčkati u moru ili bazenu.

04.05.2018
sve novosti


Roomba 671

Roomba 671Nova Roomba iz serije 600 sa WiFi vezom za vaš pametni telefon.


3499,00 Kn
AKCIJA!

svi proizvodi
 
AKCIJA!
Roomba 895
cijena 3.999,00 KN
 
više o akciji
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice