Čist i siguran dom za vašu obitelj

Rujan
2021
 
 
    Produkti
 

Čist dom je ujedno i siguran dom za vas i vašu obitelj, a da bi ste postigli čist dom nije potrebno puno truda, potrebna je samo Roomba!

2020. i 2021. godina naglasile su važnost održavanja čistoće doma i pravilnog vođenja osobne higijene.Sve površine u kući pa tako i podovi ako se redovno ne usisavaju mogu olakšati prijenos prljavštine i  raznih čestica u zrak. Zato je čišćenje podova toliko važno. Prvi bitan korak za njegu i dezinfekciju podova je usisavanje, bilo da radite s mekim ili tvrdim podovima. Najbrži, najučinkovitiji te najsigurniji način čišćenja je usisavanje! Ne dozvolite česticama i prljavštini niti priliku da se zadrže na podu prostorije svakodnevnim usisavanjem. Usisavanjem uklanjate prljavštinu, prašinu i oku nevidljive sitne čestice s poda tako da poslije kemijska dezinfekcija pri pranju poda bude potpuno učinkovita.

Svakodnevno usisavanje može imati značajnu ulogu u smanjenju količine prljavštine te osigurava čist i siguran dom. Hvatanjem i zadržavanjem prašine te drugih ljudskom oku nevidljivih čestica na površinama prostorija potencijalno ugrožavamo svoje zdravlje.Vremenski je teško svakodnevno brinuti o čistoći svoga doma u tolikoj mjeri samostalno. iRobot robotski usisavači pojednostavljuju organizaciju čišćenja te vas čuvaju od nepotrebnog napora. Nova serija i3 Roombe s inteligentnom navigacijom, personaliziranim čišćenjem i novim izgledom savršeno se uklapa u vaš život. Prilagođava se vašem životu, sluša vaš glas.

Roomba i3(i3156) efikasno i logično čisti u pravilnim redovima i služi se senzorima za navigaciju kroz više prostorija unutar kuće, preko tvrdih podova i tepiha. Usisava tvrdoglavu nečistoću i prljavštinu s Premium trostupanjskim sustavom čišćenja i snagom usisavanja 10x. Ako se baterija robota isprazni, Roomba i3(i3156) automatski će se napuniti i nastaviti čišćenje sve dok posao ne završi. Podržava Imprint Link tehnologiju što znači da ju možete povezati s robotskim peračem podova Braava jet® m6, te ćete tako moći namjestiti automatski početak pranja čim završi usisavanje.

Roomba i3(i3156) također je opremljena filtrom visoke učinkovitosti koji zadržava 99 posto peludi, plijesni, grinja i alergena za mačke i pse. Trostupanjski sustav čišćenja robota sastoji se od dvostrukih višestrukih gumenih četki koje zajedno djeluju kako bi učinkovito očistile, posebno dizajnirane bočne četke za rubove i kutove.

Uz Roombu i3 (i3156), na popustu se trenutno nalazi i Roomba i3+ (i3558) - nova serija robotskih usisavača s mnoštvom naprednih značajki. Roomba i3+ (i3558) je opremljena bazom za automatsko pražnjenje prljavštine Clean Base® uz koju robot samostalno prazni svoj spremnik. Roomba i3+ (i3558) automatski prazni do 60 dana nečistoće i smeća u svoju bazu, koja je ujedno i stanica za punjenje robota. Otpadci se zatim zatvaraju u četveroslojnu AllergenLock™ vrećicu koja zarobljava 99 posto peludi i plijesni.

Zapamtite, čist dom je ujedno i siguran dom za vas i vašu obitelj, a da bi ste postigli čist dom nije potrebno puno truda, potrebna je samo Roomba!

Iskoristite poseban popust za kupovinu jednog od modela Roombe do 31.10.2021. ili do isteka zaliha. Pronađite Roombu i3(i3156) po odličnoj cijeni od 2.899 kn (redovna cijena 3.899 kn), te Roombu i3+(i3558), model proširen bazom za automatsko pražnjenje spremnika po cijeni od 4.499 kn (redovna cijena 5.899 kn). Roombe su dostupne po akcijskim cijenama na iRobot web trgovini, iRobot kiosk - Arena Centar Zagreb, iRobot kiosk – City Center One Split te kod ovlaštenih prodavatelja: Emmezeta, eKupi, Harvey Norman, Svijet medija, Links, Abrakadabra, Bazzar i Sancta Domenica. Ostale proizvode na akciji pronađite ovdje.

 

Tags

 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice