IDEALAN USISAVAČ...

Lipanj
2016
 
 
    Produkti
 

IDEALAN USISAVAČ I ZA DOMOVE S KUĆNIM LJUBIMCIMA!

Idealno rješenje bi bilo kada bi vas dom dočekao uredan i očišćen, spreman da u njemu uživate i odmarate. Takav način čišćenja više nije san. Inovatori iz tvrtke iRobot dosjetili su se kako poboljšati kvalitetu života putem revolucionarne tehnologije čišćenja.

Koliko je Roomba 876 idealna za vlasnike kućnih ljubimaca uvjerila se i Suzy Josipović Redžepagić: „Prošlo je pet dana od kako imamo novog sustanara iRobota. Nazvali smo ga Mali. Iako se tek upoznajemo sa svim njegovim mogućnostima, već sam ga jako zavoljela te se pitam: Kako sam do sada mogla biti bez njega??? Moja Nao (shiba inu) je prekrasan japanski pas, najstarija vrsta psa na svijetu, pametan, brz, karakteran, ali ima jednu manu: Dva puta godišnje (kod promijene temperature) se linja. Ali to nije obično linjanje. To je abnormalno. Dok prolazi, dlake lete... Očajna sam zbog toga jer dlaka ima svugdje, čak i na gornjem kata gdje Nao uopće ne ide. Ali spas je došao u idealan čas! U vrijeme linjanja. Inače sam običavala svako jutro pomesti, jednom tjedno usisati kuću, a sada samo uključim Malog i sve se blista! Savršeno! Iskreno sam oduševljena. Nao je prvi dan lajala na Malog, gledala ga u čudu, jeli živo ili nije, šta se dešava... Bježala od njega i bojala ga se. Drugi dan isto. Treći dan manje i manje... Danas kao da ga kontrolira i gleda što Mali radi i kako čisti. Već i ona kuži da joj Mali postaje najbolji prijatelj!“ Od sada se ne morate svakodnevno boriti s metlom, usisavačem i dlakama. Dovoljno je uključiti Roombu 876, a ona će posao odraditi za vas. Odlični AeroForce™ sustav čišćenja istjerat će svu prašinu iz prostora, a navigacija iAdapt® pobrinut ću se da ni najmanji kutak vašeg doma ne ostane neočišćen.
Stoga nas do 30.06. posjetite u Arena centru Zagreb na našem iRobot prodajnom mjestu ili na web stranici iRobot i uštedite čak 1.000 kn na Roomba 876 robotski usisivač i sačuvajte vrijeme za važnije stvari.
 

Tags

 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice