Imprint™ tehnologija

Travanj
2020
 
 
    Produkti
 

Zamislite dom koji se sam održava i magično čini pravu stvar prema očekivanjima korisnika. Ovaj pametni dom izgrađen na ekosustavu povezanih i koordiniranih robota, senzora i uređaja korisnicima pruža visoku kvalitetu života tako što jednostavno reagira na potrebe svakodnevnog života - od udobnosti do praktičnosti, sigurnosti do učinkovitosti.

Nama u iRobotu nije cilj stvoriti samo pametniji dom, cilj nam je stvoriti dom koji brine o sebi. Upravo iz tog razloga već dugi niz godina predstavljamo nove revolucionarne  tehnologije na području mapiranja i navigacije, interakcije s čovjekom i ostalih fizičkih rješenja kako bismo vam olakšali svakodnevne kućanske poslove.
iRobot Roomba, robotski usisavač, svakodnevno će umjesto vas preuzeti prljavi dio posla i usisati vaš dom. S druge strane tu je i iRobot Braaava, robotski perač podova koji će vas pak zamijeniti u brisanju podova. Odličan duo iz iRobota, neizostavan u svim pametnim kućama, ali i u svim kućanstvima koja žele više slobodnog vremena.
 

Zamislite sada da vaš duo može komunicirati međusobno?
DA, moguće je!

Imprint ™ Link tehnologija omogućava automatizaciju čišćenja između robotskih usisavača  Roomba® modela 976 i modela iz serije i7 i s9 te Braavaa jet® m serije, robotskog perača poda. Imprint ™ Link čišćenje je značajka koja omogućuje vašem robotskom peraču podova, Braavi da započne brisanje nakon što robotski usisavač Roomba završi usisavanje.
Na koji način ova dva robota komuniciraju? iRobot Roomba po završetku svog rada, suhog čišćenja podova odnosno usisavanja se vraća na svoju baznu stanicu i tada šalje signal iRobot Braavi jet m6, robotskom peraču podova da može započeti i mokro pranje podova. Njihova komunikacija je savršeno usklađena, Braava neće započeti svoj posao dok Roomba ne završi svoj dio, naravno samo ako ste vi to tako tražili.

Kako to sve u praksi izgleda pogledajte u sljedećem videu:


 
Vlasnicima kompatibilnih modela, iRobot HOME aplikacija nudi povezano čišćenje. Potrebno je samo dodati drugi robot koji će završiti željeni posao. Nakon toga, odaberite pojedinačne ili sve prostorije koje želite očistiti.
Tko ne bi volio samo jednim klikom očistiti svoje podove u domu? Pod čišćenjem jednim klikom ovaj put mislimo i na usisavanje i na brisanje podova.
Savršena čistoća!
 

Tags

 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice