iRobot Braava jet m6

Srpanj
2019
 
 
    Produkti
 

Sasvim nova serija robota koji se brinu o Vašim podovima baš kao i vi.

Jeste li spremni na sasvim novo iskustvo usisavanja? Ovo je trenutak koji ste čekali, jer iRobot obitelj u početku kolovoza postati će bogatija. Poželite dobrodošlicu na hrvatsko tržište senzacionalnoj Braava jet m6, najboljem robotskom peraču podova današnjice.

Mislili ste da Vaši roboti ne mogu postati još bolji i pametniji?

Braava jet m6 Vam omogućuje čišćenje gdje god se nalazilli pomoću mobilne aplikacije, prilagodbu načina čišćenja prema vlastitim željama i mogućnost čišćenja ili programiranja čišćenja po pojedinim prostorijama. Uz pomoć tehnologije Imprint™, robotski brisač Braava jet m6, baš poput robotskih usisavača, upoznaje i prilagođava se vašem domu, te određuje najbolji način čišćenja. Aplikacija iRobot HOME omogućuje vam potpuni nadzor u određivanju rasporeda, prilagođavanju.

Najbolje od svega je to što komunicira sa robotskim usisavačima iz serije i7 i s9 te nakon što robotski usisavač obavi svoj posao, Braava započinje sa svojim.

Robotski brisač Braava jet® m6 promijenit će način na koji razmišljate o vlažnome brisanju. Precizni raspršivač odvaja prljavštinu i ljepljivu nečistoću a da pritom ne prska pokućstvo, sagove i zidove. Navlake za vlažno brisanje imaju isprepletena vlakna koja lakše razgrađuju ljepljivu nečistoću, tvrdokornu prljavštinu* i kuhinjsku masnoću. Navlake za suho brisanje uz pomoć mikrovlakana skuplja nečistoću, prašinu i životinjske dlake.

Pripremite se na još više slobodnog vremena. Zauvijek promijenite način na koji čistite, počevši od danas.


Braava jet m6
 

Tags

 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice