iRobot predstavlja najnapredniji 2u1 robotski pomagač na svijetu

Listopad
2022
 
 
    Produkti
 

U skladu s inovacijom na koju smo navikli, iRobot je sada predstavio prvi pravi hands-free 2u1 robotski kućni usisavač koji sadrži i vlažnu krpu s ručicom za podizanje. Roomba Combo j7+ usisava i pere istovremeno te pazi kako ne bi smočila vaš tepih. Ovaj novi robot također ima novi operativni sustav iRobot OS 5.0, koji omogućuje usisavačima serije j7 da izbjegnu više predmeta i čiste više specifičnih mjesta. Ovaj operativni sustav pruža veću glasovnu kontrolu i personalizaciju u cijeloj liniji proizvoda.Najnapredniji robotski 2u1 usisavač
Roomba Combo j7+ najnapredniji je robotski 2u1 usisivač i perač na svijetu. Dizajniran za domove raznih podova u kojima se izmjenjuju tepisi, prostirke i tvrdi podovi te za one koji žele usisavač koji također pere pod. Roomba Combo j7+ ističe se od ostalih 2u1 robota po tome što usisava i pere istovremeno, čime štedi vaše vrijeme dok vaš pod ostaje čist i svjež.
Napredni operativni sustav iRobot OS 5.0 također predstavlja nove značajke i digitalna iskustva koja poboljšavaju inteligenciju i personalizaciju, pružajući još relevantnija ažuriranja za vlasnike kućnih ljubimaca, zaposlene obitelji i one koji traže veću kontrolu nad načinom na koji čiste. Premium Roomba Combo j7+ serija se sastoji od Roomba Combo j7(c7158) i Roomba Combo j7+(c7558). Roomba Combo j7 uključuje robotski usisavač dok Roomba Combo j7+ uključuje dodatno i bazu za automatsko pražnjenje spremnika.
 
Roomba Combo serije j7 točno zna što treba izbjeći


Koristeći napredne senzore, robot može detektirati različite vrste podova. Kada se Roomba Combo j7+ približi tepisima, potpuno podižuće ručicu koja sadrži mokru krpu do vrha robota – kao da se radi o kabrioletu koji preklopi gornji dio – izbjegavajući vlaženje tepiha.
Drugi 2u1 robotski pomagači podižu krpu za pranje se samo nekoliko milimetara (neki uopće ne) pa kao rezultat toga mogu smočiti tepihe. Roomba Combo j 7+ jedini je 2u1 s krpom koja se potpuno podiže do vrha robota i udaljava od tepiha. Dvije izdržljive, potpuno podignute metalne ručice podižu krpu kada robot otkrije tepihe, sprječavajući neželjene mokre nezgode.
Uz iRobot operativni sustav i robotov navigacijski sustav PrecisionVision, korisnici ne moraju brinuti o pospremanju prije nego što ono počne. Roomba Combo j7+ prepoznaje više od 80 uobičajenih predmeta, omogućujući robotu da čisti više specifičnih lokacija, kao što su mrvice ispod stola, područje ispred kauča itd. Također omogućuje robotu da otkrije i izbjegne opasnosti na podu poput odjeće, cipela, čarapa, ruksaka, zdjela za kućne ljubimce, igračka za kućne ljubimce i izmeta od kućnih ljubimaca.
  
S Roombom Combo j7+ zaboravite na usisavanje mjesecima
 
A picture containing cameraDescription automatically generatedUpotreba Roombe Combo j7+ izrazito je jednostavna. Robot detektira kada je krpa pričvršćena i kada je spremnik s otopinom za čišćenje pun i zatim automatski ulazi u mod pranja. Drugi 2u1 sadrže krpu za pranje podova koju je potrebno ručno namjestiti nakon usisavanja, što zahtijeva dodatni rad i vrijeme. S Roomba Combo j7+, krpa za brisanje već je pričvršćena i spremna za korištenje.
Za usisavanje, Roomba također dolazi sa Clean Base sustavom za automatsko pražnjenje prljavštine tako da ne morate razmišljati o usisavanju mjesecima. Baza sadrži spremnik koji omogućuje Roombi Combo j7+ da isprazni svu sakupljenu prljavštinu I prašinu u zatvorenu vrećicu koju nije potrebno mijenjati do 60 dana.
 
 
 
Prilagođava se vašoj dnevnoj rutini

Operativni sustav Roombe Combo j7 nudi vrhunsko i prilagođeno iskustvo svim kupcima, uključujući vlasnike kućnih ljubimaca, zaposlene obitelji i svakoga tko traži više kontrole nad načinom čišćenja.Stvari ne idu uvijek po planu, uključujući rutine čišćenja. Korisnici sada mogu narediti Roombi da preskoči sobu tijekom čišćenja kako bi izbjegli neželjene prekide. Jednostavno pritisnite gumb Ignore u aplikaciji iRobot Home ili upotrijebite glasovnu naredbu putem Alexe kako biste natjerali robota da preskoči sobu ili prostor koji trenutno čisti i prijeđe u sljedeću prostoriju, dopuštajući korisniku da nastavi svoj dan bez prekida.
Korisnici iOS-a sada mogu kreirati Siri prečace za usmjereno čišćenje sobe i stvoriti spremljene "favorite" u aplikaciji iRobot Home. Sada korisnik može svojim glasom zatražiti od Siri da Roomba očisti prostore poput dnevne sobe ili blagovaonice. Možete čak započeti zadatak čišćenja koristeći svoj glas i favorite spremljene u aplikaciji iRobot Home. Na primjer, možete reći "Siri, neka Roomba pospremi nakon večere" i Roomba će usisati i prebrisati prostorije koje ste odabrali.
 

Neka Vaš dom bude čist, a vaši podaci sigurni

iRobot proizvodi usklađeni su s angažmanom tvrtke za potpunu privatnost korisnika i sigurnost podataka. Svi se podaci čuvaju na sigurnom od početka do kraja, uključujući više slojeva zaštite putem robota, oblaka i poslovnih aplikacija. iRobot postupa s korisničkim podacima prema najvišim standardima zaštite privatnosti i zaslužio je globalno priznati TRUSTe Certified Privacy Seal.
Korisnici mogu ažurirati svoje postavke u aplikaciji u bilo kojem trenutku i odrediti kojim informacijama iRobot može pristupiti. iRobot ne prodaje i neće prodavati korisničke podatke.

 
 Roomba Combo j7(c7158) dostupna je po maloprodajnoj cijeni od 799,90 € te Roomba Combo j7+(c7558) koja sadrži dodatnu bazu za automatsko pražnjenje spremnika dostupna je sada po akcijskoj cijeni od 939,90 € (Redovna maloprodajna cijena je 1.049,90 €).

Roombe su dostupne po akcijskim cijenama na iRobot Hrvatska  web trgovini, iRobot kiosk - Arena Centar ZagrebiRobot kiosk – City Center One Split.

 

Tags

 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice