iRobot slavi 20 godina inovacije robotskih usisavača!

Rujan
2022
 
 
    Produkti
 

iRobot slavi 20 godina inovacije robotskih usisavača! 2002. iRobot je predstavio Roomba robotski usisavač i promijenio čišćenje zauvijek. U posljednjih 20 godina lansirali smo nove i poboljšane modele Roombe s jednom misijom na umu: lakše čišćenje za milijune ljudi diljem svijeta. I nastavit ćemo s inovacijama u desetljećima koja tek dolaze.Roomba je omiljeni pomagač brojnim korisnicima diljem svijeta već 20 godina jer im omogućuje odvajanje malo više vremena za svoju obitelj, prijatelje, kavu, knjigu… Umjesto njih očisti svaki kutak stana, zavuče se ispod namještaja pa očisti i ono nevidljivo, a korisnici se u miru posvete važnijim stvarima od čišćenja.
    
 
 
U rujnu 2002. iRobot je proizveo prvu Roombu – samostalni robotski usisavač. Do 2004., prodano je preko milijun Roomba. 2008. iRobot je na tržište izbacio modificiranu verziju Roombe, a YouTube i društvene mreže preplavile su tisuće videa kućnih ljubimaca koje se voze na Roombama. 2011. predstavljena je Roomba serije 700, a već 2013. Stigla je Roomba serije 800 s revolucionarnom AeroForce tehnologijom koja je omogućila sakupljanje 50 % više prašine, alergena te dlaka za razliku od svojih prethodnika. Roomba serije 980 predstavljena je 2015., kombinirajući inteligentniju navigaciju i bolju povezanost s korisnikom putem aplikacije. 2018. iRobot je predstavio prvu Roombu koja sadrži bazu za automatsko pražnjenje spremnika (Roomba serije i7+), što je omogućilo korisnicima da mjesecima ne misle o usisavanju. 2019. Predstavljen je robotski usisavač najsnažnije usisne snage, Roomba serije s9+. Prošle godine predstavljena je Roomba serije j7, Roomba jedinstvene inteligencije za izbjegavanje prepreka.
LogoDescription automatically generated
Jeste li znali da iRobot posluje već preko 30 godina?  iRobot je lider u razvoju kartiranja i navigacijskih tehnologija, interakciji čovjeka i robota i nudi fizička rješenja. S ponosom dijelimo s vama informaciju kako je iRobot protekle godine uz odlične prodajne rezultate ostvario i jubilarnu prodaju. Brojka robotskih pomagača u kućanstvima diljem svijeta prešla je preko 40 000 000! Ponosni smo što smo prebacili ovu magičnu brojku iRobot proizvoda u domovima te još jednom dokazali kako smo predvodnik u području robota za kućnu uporabu.
Povodom 20. rođendana Roombe, iRobot je ovaj slavljenički tjedan (26.09.-02.10.2022.) pripremio za vas posebne popuste. Pronađite na popustu sljedeće proizvode: Roomba 694, Roomba i3(i3152), Roomba 976, Roomba i7+(i7558), Roomba j7158, Roomba s9+(s9558), Roomba s9+(s9558) & Braava jet m6138, Roomba Combo 1138 & SELINA little.
Uz široki asortiman robotskih usisavača, Roomba Vas povodom svog rođendana časti i s 20% popusta na sav potrošni materijal.*
Detalje o uređajima te ostale uređaje na popustu možete saznati ovdje.
Roombe su dostupne po akcijskim cijenama na iRobot Hrvatska web trgovini, iRobot kiosk - Arena Centar Zagreb, iRobot kiosk – City Center One Split. Iskoristite Roombin slavljenički tjedan te kupite jednog od vrhunskih kućnih pomagača po sniženim cijenama.
 
 
* popust na potrošni materijal možete ostvariti samo na iRobot prodajnim mjestima (iRobot kiosk - Arena Centar Zagreb, iRobot kiosk – City Center One Split)
 

Tags

 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice