Prijava

Najlakši način čišćenja bazena – MIRRA 530

 
    Produkti
 

Konačno, nakon promjenjivih proljetnih dana, dolazi nam divno, toplo ljeto. A tko se u tim ljetnim mjesecim ne voli okupati, ne samo u vlastitom znoju, kadi, ispod tuša, već se i malo brčkati u moru ili bazenu.

Kada je more u pitanju, njega, naravno ne treba čistiti (iako to možda i nije najlošija ideja), ali to ne vrijedi i za bazene. Kako bi se održala potrebna higijena, bazene je nužno čistiti. To zahtijeva vrijeme, trud i novac, a, tu je uvijek i opasnost da ne očistimo sve kako treba, da možda stavimo previše ili premalo klora i ostalih sredstava za održavanje bazena i bazenske vode. A, kako bi bilo kada bismo sve te brige prepustili nekom drugom, a mi se samo smjestili na omiljenu ležaljku, ne brinući o čišćenju bazena, već samo o kupanju, sunčanju – uživanju?

E, pa iRobot, svjetski poznati proizvođač robotskih usisavača i čistača u svojoj ponudi ima i poseban Mirra 530 čistač bazena.
Mirra 530 ponosi se iAdaptNautiq sustavom čišćenja zahvaljujući kojem prvo izmjeri dimenzije bazena, a zatim odabire najbolji program čišćenja, reagirajući na trenutne okolnoti kako bi postigla savršene rezultate. Zahvaljujući kotačićima od posebnog materijala koji omogućuje lagano prianjanje jednostavno se kreće po dnu i zidovima bazena. Posebna četkica uklanja bakterije, usisava ih i pohranjuje u posude filtra. Uz to, Mirra ima i svoju pumpu i sustav filtriranja koji filtrira iznimnu količinu vode, a zahvaljujući kruženju vode, pomaže ugrađenom sustavu filtriranja u vašem bazenu.

Ne brinite o veličini, Mirra čisti bazene do čak 80 m2!
A korištenje je zaista jednostavno. Dovoljno je ubaciti Mirru u bazen i pritisnuti jednu jedinu tipku. Nakon čišćenja samo maknite posude filtra, ispraznite ih i Mirricu isperite pod vodom.
Stoga ne brinite. Uživajte u ljetnim vrućinama, a čišćenje bazena ostavite njoj. Svoju Mirru 530 samo ubacite u bazen i pustite je da ga vrhunski očisti, a vi se opustite na omiljenoj ležaljci uz omiljeni koktel, upijajući toplinu i postižući savršenu boju.

Za više informacija posjetite internetske stranice, prodajna mjesta. MIRRA 530 može se kupiti u trgovinama: ElipsoeKupiiRobot Hrvatska internet trgovina i iRobot kiosk – ARENA Centar (Zagreb).

 

Tags

 
 
 

Novo u iRobot Roomba

Novi modeli iz 800 serije imaju pored AeroForce tehnologije sada i WiFi vezu. Roombom možete upravljati putem mobilne aplikacije iRobot HOME za vaš pametni telefon ili tablet. Ugrađena baterija ima novu litij-ionsku bateriju koja se inače nalazi samo u seriji 900. Također ima funkciju postavljanja rasporeda čišćenja. Pored samog uređaja Roombe, u paketu dobivate i novu integriranu stanicu za punjenje, virtualni zid s dvostupanjskim djelovanjem i zamjenski filtar.

15.02.2018
sve novosti


Roomba 960

Roomba 960Novi revolucionarni model, Roomba 960.


6699,00 Kn
AKCIJA!

svi proizvodi
 
AKCIJA!
Roomba 960
cijena 5.799,00 KN
 
više o akciji
 
 

iRobot Hrvatska trgovine:

iRobot kiosk – ARENA Centar, Zagreb
Arena centar, Ulica Vice Vukova 6, 10020 Zagreb

Tel: (0)92 266 0654
Email: arena@eurorobot.hr

Radno vrijeme:
PON - PET: 10:00 - 21:00
SUB - NED: 09:00 - 21:00

iRobot Hrvatska trgovine:

iRobot kiosk – City Center One, Split
City Center One, Vukovarska 207, 21000 Split

Tel: (0)91 607 0006
Email: split@irobot.hr

Radno vrijeme:
PON - NED: 09:00 - 22:00

iRobot Hrvatska trgovine:

Internet trgovina:
www.irobot.hriRobot katalog:
Kliknite ovdje za katalog!

 
Načini plaćanja
VISA logo MasterCard logo Maestro logo American Express logo Dinners Club INTERNATIONAL logo  
Sigurtnost kupnje garantiraju
MasterCard SecureCode logo Verified by VISA logo Ammerican express secure logo CorvusPay logo Dinners club secure logo  
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice