Najniža cijena Roomba 980

Kolovoz
2018
 
 
    Produkti
 

Najniža cijena Roomba 980 za najmoćnije usisavanje/temeljito čišćenje! Godišnji odmori su završili, nova školska godina počinje, a vi opet upadate u klasičnu rutinu. Posao, obitelj, djeca, čišćenje, kuhanje, pranje, peglanje ili druge obaveze stalno su na vašem dnevnom popisu. A gdje je na tom popisu moje vrijeme za odmor?

Ono što vam stvarno može pomoći su moderni kućanski aparati koji štede vrijeme jer obavljaju poslove umjesto vas. Roomba 980 tehnološki je najusavršeniji robotski usisavač tvrtke iRobot vodeće u proizvodnji robotike. Zašto uopće robotski usisavač i zašto Roomba 980? Zato što revolucionarna navigacija iAdapt 2.0 dopušta da Roomba efikasno čist te s lakoćom prolazi ispod namještaja i okolo različitih predmeta. Ono zbog čega je još totalno mrak je AeroForce tehnologija čišćenja sa CarpetBoost funkcijom koja omogućava do 10 puta veću usisnu snagu tako da automatski povećava učinkovitost motora 3.generacije na tepisima. Osim što se može pokrenuti pritiskom na gumb CLEAN, moguće je njime upravljati i putem iRobot HOME mobilne aplikacije bez obzira gdje se nalazili, a dostupne su  Android i iOS mobilne verzije. Pomoću aplikacije moguće je zakazati i raspored čišćenja, ali i prilagoditi način rada čišćenja. Možete izabrati između jednog ili dvostrukog prolaska čišćenja, rubnog čišćenja ili CarpetBoost funkcije za dubinsko čišćenje. Ono što je još savršeno kod ovog robotskog usisavača jest da u stvarnom vremenu možete pratiti ažuriranja o statusu čišćenja, a nakon samog čišćenja moguće je pristupiti mapi očišćenih prostorija. I dok se vi opuštate na bazenima ili na kavi s prijateljima, Roomba šalje na vaš mobilni telefon notifikaciju da je završio s poslom. Nova 3300 mAh litij-ionska baterija omogućuje da marljivo radi do 2h, nakon čega samostalno odlazi na punjenje i ako posao nije završen vraća se dovršiti ga. Može očistiti do 185m2 te uspješno svladava pragove i tepihe do visine od 1,5 cm. Plus to Roomba 980 dovoljno je pametan da pomoću DirtDetect funkcije prepoznaje mjesta na kojima ima najviše prašine i prljavštine koja onda nestaje u trenu. Održavanje robota izuzetno je jednostavno jer vas Roomba automatski obavještava kada je koš za otpad pun. Dodatna čar ovog robotskog usisavača je i funkcija virtualnog zida koji omogućuje da se Roomba zadrži u jednoj prostoriji dok ona ne bude potpuno očišćena ili mogućnost da usisa striktno određeni dio prema vašoj želji.

Roomba 980 stvarno jest čudo koje će promijeniti vaš pogled na čišćenje! Evo kako izgledaju svakodnevni zadaci Roomba 980.
Roomba 980 tehnički je najusavršeniji robotski usisavač tvrtke iRobot specijalizirane za robotiku s 25 godina iskustva.  Doživite stvarno čist dom pomoću tehnologije koja će vam omogućiti čišćenje najsitnije prašine bez vašeg napora. Zaboravite na dlake, kosu, prašinu, prljavštinu ispod namještaja i teška zaprljanja. Dodatna čar ovog robotskog usisavača jest upravljanje putem mobilne aplikacije. Iskusite napredak moderne tehnologije u svom domu jer garantiramo vam da ćete se zaljubiti. Osjećaj usisavanja spavaće sobe ili kuhinje dok ste na kavi s prijateljicama može biti pravi užitak. Neka tehnologija čisti umjesto vas, a vi konačno malo odmorite.

Za to smo vam osigurali apsolutno najnižu akcijsku cijenu najnaprednijeg robotskog usisavača Roomba 980 IKAD, a iznosi 6. 299,00 Kn.  Uštedite 1.700,00 kn! Akcija traje do 31.12.2018 ili do isteka zaliha. Količine su ograničene.
 

Tags

 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice