Nova iRobot premium i serija

Veljača
2019
 
 
    Produkti
 

Dugoiščekivana nova premium i serija iRobot Roombe napokon je stigla na hrvatsko tržište i donijela niz inovacija u robotskoj industriji. Nova premium i serija se sastoji od Roomba i7 i Roomba i7+. Roomba i7 uključuje robotski usisavač, dok Roomba i7+ uključuje dodatno i bazu za automatsko pražnjenje spremnika.


Zaboravite na usisavanje tjednima

Kod Roomba i7+, uz robotski usisavač, inovacija je i CleanBase baza za automatsko pražnjenje spremnika. Nakon što odradi posao, Roomba i7 vraća se do svoje baze, gdje ona pomoću svoje moćne usisne funkcije prazni Roombin spremnik. Međutim, ni tu nije kraj – umjesto dosadašnjeg jednog, Roomba i7+ čuva čak 30 spremnika prljavštine. Za Vas to znači 30 puta bezbrižnije iskustvo usisavanja. Zaboravite na usisavanje tjednima.
 
 
i7 _Charcoal_Photo_InSitu_CleanBase_Evacuation_Overlay.jpg
 
 
Premium i serija može se pohvaliti i novom Smart Mapping tehnologijom. Naime, ova vrhunska tehnologija omogućuje joj pamćenje rasporeda Vašeg doma i čišćenje po prostoriji ili katu. Bez obzira radi li se o kuhinji, dnevnom boravku ili spavaćoj sobi ili čak prvom, drugom ili trećem katu, omogućuje Vam čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja
 
i7_i7 _Charcoal_Photo_InSitu_Imprint_Smart_Map_Corner_Simplified.jpg
 
 
Koja je tajna čistih podova? Nova Roomba i serije može se pohvaliti dosad najpametnijim sustavom čišćenja i navigacije iAdapt® 3.0, novom tehnologijom vSLAM®, a novost su i dvojne gumene četke za čišćenje više površina. Dok jedna četka odvaja, a druga podiže prljavštinu, zajedničkim snagama one trajno uklanjaju manje nerede i one veće. Prilagođavaju se i savijaju kako bi počistile sve vaše podove, za sobom ne ostavljajući ni mrvicu.
Roomba_Photo_Feature_3-Stage_MultiSurfaceRubberBrushes_Cropped.jpg
 
Ne kaže se uzalud da nova Roomba i serije dovodi prašinu do ruba. Četka za brisanje rubova posebno je dizajnirana pod kutem od 27 stupnjeva kako bi odvojila nečistoću od rubova i kuteva i uspješno je usisala s Vaših podova.
 
 
i7_i7 _Charcoal_Photo_InSitu_EdgeSweeping_PetHair.jpg
 
Roomba i serije neće razočarati ni vlasnike kućnih ljubimaca. Zahvaljujući 10x jačoj usisnoj snazi i još učinkovitijem filteru, imamo loše vijesti za životinjske dlake. Pred novim iRobotom čak 99% mačjih i psećih alergena neće ostati pošteđeno.
i7_i7 _Charcoal_Photo_Feature_DirtDetect_Overlay_de_CH.jpg
 
Održavanje Vašeg Roomba® robotskog usisavača nikad nije bilo lakše. S perivim spremnikom, jednostavno isperite zaostalu prašinu i prljavštinu s Vaše Roombe.
 
e5_e6_i7_i7 _Photo_In-situ_Washing_Bin.jpg
 
Prepustite novoj Roombi prljavi posao usisavanja. Pripremite se ostati iznenađeni i zaboravite na usisavanje tjednima. Zauvijek promijenite način na koji čistite, počevši od danas.

Nova premium i serija – Zaboravite na usisavanje tjednima
 

Tags

 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice