Nova serija Roombe, Roomba e5!

Rujan
2018
 
 
    Produkti
 

Nakon velikog iščekivanja konačno je izašla nova i još bolja serija Roomba e5! Radi se o seriji robotskih usisavača koji posjeduju sve karakteristike serije 800, ali s još naprednijim i poboljšanim karakteristikama. Unutar serije nalaze se tri modela: e5158, e5154 i e5152.


Robotski usisavač Roomba e5154 posjeduje revolucionarnu AeroForce tehnologiju koja očisti i do 50% više smeća, prašine i kose sa svih vrsta podova. Također, AeroForce trostupanjski sustav čišćenja koristi kombinaciju odvajanja, četkanja i usisavanja za učinkovito čišćenje. Wifi veza omogućuje da se robotom može upravljati pomoću iRobot HOME mobilne aplikacije i kada se nalazite izvan doma. Započnite čišćenje ili zakažite raspored čišćenja pomoću iRobot HOME aplikacije dostupne za Android i iOS. Inteligentni sustav za navigaciju iAdapt omogućuje robotskom usisavaču da preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi koristeći niz senzora i 40 različitih načina prilagođavanja specifičnom području, ispod i oko namještaja, stolova, stolica ili posudica za hranu vaših ljubimaca bez oštećenja ili prevrtanja. Idealan je za stanove i kuće s površinom do 120m2. Također, Roomba e5154 nema problema s prelaženjem na različite podloge jer uspješno savladava prepreke do 1.5cm, a pomoću bočnog sustava bez problema usisava i uz zidove i kuteve. Ugrađena je i nova 1800 mAh litij-ionska baterija s kojom Roomba e5154 može raditi do 90 minuta nakon čega se sama vraća na punjenje. Uređaj uključuje i virtualni zid koji se koristi kao nevidljivi zid razdvajanja u prostoru čime se može efikasno ograničiti kretanje Roombe, primjerice možete usisati samo određenu sobu, dio sobe ili pak ograničiti gdje da ne usisava kako bi zaštitili namještaj ili hranu vaših kućnih ljubimaca.
Osim svih navedenih karakteristika Roomba e5154 obogaćena je dodatnim karakteristikama koje su detaljnije prikazane u nastavku.
 
 
Poboljšanja serije e5 u odnosu na seriju robota Roomba® 800:

         
                                                                                                                                         
POBOLJŠANE ČETKICE
Poboljšane AeroForce četkice uklanjaju prljavštinu, prašinu i ostatke   mrvica s vaših podova, zadržavajući optimalno čišćenje pomoću TBC pick-up sustava koji sprječava zapetljanja.


http://www.irobotweb.com/-/media/Images/Product-Pages/Roomba-Learn/Feature-Slideshow/Hepa-Filter_Nav.jpg?h=200&la=en&w=200
PERIVI SPREMNIK
Novi perivi spremnik omogućuje najlakše održavanje.
Motor se nalazi unutar robotske jezgre, a sve što je
potrebno jest odvojiti spremnik, skinuti filter uložak, a
spremnik isprati vodom.


BATERIJA.jpg
POBOLJŠANI FILTER
Novi visokoučinkoviti filter s poboljšanim kapacitetom filtriranja hvata prašinu i alergene kako bi zrak vašeg doma održao čistim, idealno za domove s alergetičarima i malom djecom.


http://www.irobotweb.com/-/media/Images/Product-Pages/Roomba-Learn/Feature-Slideshow/Roomba-App-Clean-Button_Nav.jpg?h=200&la=en&w=200
DUGOTRAJNIJA BATERIJA        
Roomba e5 obogaćena je i novom Litij-ionskom baterijom
koja omogućuje veće dohvaćanje što rezultira temeljitijim
čišćenjem do 90min.
 
 
 
iRobot HOME APLIKACIJA
Roombom se možete upravljati i putem iRobot
HOME mobilne aplikacije pomoću koje se može čistiti ili
zakazati raspored čišćenja bez obzira gdje se nalazili.
 

  • Sposobnost za čišćenje do 120m2
  • Funkcija virtualnog zida HALO sa dvostrukim djelovanjem
  • Visina prepreke (pragovi, tepisi…) do 1,5cm

     
  • Indikator punog koša
  • Nova Litij-ionska baterija 1 800 mAh
  • Novi dizajn robotskog usisavača
  • iRobot Home mobilna aplikacija e5154 za iOS ili Android

Vrijeme je da zauvijek zaboravite na borbe koje svakodnevno imate s klasičnim usisavačima. Izvlačenje usisavača, nedovoljno dugi kablovi i vaš umor mogu nestati zauvijek. Ovaj robotski usisavač postat će vaša desna ruka i apsolutno će promijeniti vaš pogled na čišćenje. Roomba e5 prilagođena je vama i u potpunosti prati vaš životni stil. Odaberite pametno čišćenje doma uz Roomba e5 model robotskih usisavača po promotivnoj cijeni od 3.999kn.
 

Tags

 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice