Nova vruća serija e6 iz iRobota!

Srpanj
2020
 
 
    Produkti
 

Stigla nam je nova, još naprednija serija robotskih usisavača! Uz novog člana iRobot obitelji sa snagom dubinskog čišćenja koje pruža nova e6 serija, vi ćete se neometano moći opustiti i prepustiti sve prljave poslove novom robotskom pomagaču. Roomba serije e6 posjeduje sve karakteristike serije e5, ali naprednije i poboljšane.Ono što e6 serija donosi na tržište u odnosu na seriju e5 su jedan dodatni virtualni zid Dual Mode, 3 dodatna filtera, te senzor koji javlja kad je spremnik pun.


Nova Roomba e6918 posebna je zbog snažnog pick-up sistema za dublje čišćenje koji ima i do 5 puta jaču snagu usisavanja, zbog čega pokupi svu prljavštinu, mrvice i dlake kućnih ljubimaca s vaših podova. Potpuni paket inteligentnih senzora vodi robota ispod i oko namještaja kako bi temeljito očistio vaše podove. Dirt Detect™ senzori prepoznaju područja kojima se mora posvetiti veća pozornost i nalažu robotu da ih temeljitije očisti. A da bi cijeli proces bio još jednostavniji, robotski usisavač možete kontrolirati upravljati njime putem vašeg pametnog telefona. Zakažite čišćenje na vašem Wi-Fi® povezanom robotskom usisavaču Roomba® pomoću iRobot HOME aplikacije. Možete pratiti aktivnosti čišćenja, pregledavati povijest čišćenja i gledati videozapise o održavanju.


Glavne karakteristike Roombe e6198


Poboljšane AeroForce gumene četke prodiru dublje u podne površine. Revolucionarna AeroForce tehnologija čišćenja očisti i do 50% više smeća, prašine i kose sa svih vrsta podova.

5x snažniji usis* za čišćenje tvrdokorne nečistoće, ostataka i dlake ljubimaca s Vaših podova.

Osim što čisti umjesto Vas, ovom se Roombom upravlja pomoću iRobot HOME mobilne aplikacije kojom možete zakazati raspored čišćenja bez obzira gdje se nalazili.

Ovakva pametna tehnologija omogućuje Vam da se fokusirate na ono što je zaista bitno i iskoristite svoje vrijeme na najbolji način, bez žrtvovanja čistoće Vašeg doma. Serija e6 ima mogućnost perivog spremnika, kako bi urednost i ugodnost čišćenja bila još veća.

S 30 godina stručnosti na području robotike i sa stalnim inovacijama iRobot® je usavršio naš robotski usisavač Roomba® kako bi pomogao temeljito očistiti podove u domovima diljem svijeta.*U usporedbi sa sustavom Roomba® Serija 600 AeroVacTM.

Iskoristite priliku i uvjerite se u snagu dubinskog čišćenja. Nova serija e6, iRobot Roomba e6198 je dostupna sada po akcijskoj cijeni od 3.199 kn.
 

Tags

 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice