Novi iRobot prodajno - promotivni štand u Splitu!

Kolovoz
2017
 
 
    Produkti
 

Poduzeće Eurorobot d. o. o., koji je generalni uvoznik robotskih usisavača iRobot® za Hrvatsku, 1.9.2017 otvara novi prodajno-prezentacijski štand u City center One u Splitu (na 1. katu).

Unatoč tome što iRobot robotske usisavače možete pronaći na policama više priznatih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, pokazala se potreba za još jednim vlastitim prodajno - prezentacijskom mjestu i u Splitu. Namijenjen je najviše onim kupcima koji žele vidjeti kako robotski usisavači rade i birati model koji im najviše odgovara između svih robotskih usisavača u asortimanu u Hrvatskoj. Na štandu možete pronaći više od 10 modela robotskih usisavača, robota za čišćenje bazena,..


Na prodajnom mjestu se nalazi i demonstracijski dio, gdje će kupci moći pogledati rad robota uživo. Stručno osoblje će prezentirati robote i objasniti sve razlike između pojedinačnih serija i modela. Na prodajnom mjestu su raspoloživi i potrošni materijali za sve serije. Naravno, iRobot nije zaboravio ni posebnu akciju putem otvaranja novog prodajnog mjesta.
Na novom prodajnom mjestu možete kupiti Roomba 680 po akcijskoj maloprodajnoj cijeni od 2.899 kn (uz ovaj model, moći ćete pronaći i druge modele po sniženim cijenama kao što su Roomba 866 i Roomba 966).

Dođite i posjetite nas!

Vaš iRobot
 

Tags

 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice