Prijava

Novo ruho iRobot prodajnog mjesta u Arena Centru Zagreb

 
    Produkti
 

iRobot prodajno mjesto u Arena Centru dobio je svoj novi redizajnirani izgled...
 
Da bi vaš san posao java, inovatori iz tvrtke iRobot dosjetili su se kako poboljšati kvalitetu života svih nas putem revolucionarne tehnologije čišćenja, a na vama je da se posvetite važnijim svakodnevnim obavezama i svoje slobodno vrijeme rasporedite pametno i kvalitetno ili jednostavno bezbrižno uživate u trenucima sa svojim najmilijima. Neka vaš dom služi vama, a ne vi njemu.
 
Upravo je robotski usisavač Roomba 870 pametno rješenje za čišćenje vašeg doma. Osim već poznate tehnologije iAdapt® i trostupanjskog sustava čišćenja AeroForce™, inovatori tvrtke iRobot ističu kako je Roomba 870 nadopunjena i novom baterijom Xlife koja traje 2x dulje. Ono što je divno što ima Antitangle sustav koji sprečava zapetljavanje žica i resica tepiha i što ga jednostavno možete programirati kada da očisti vaš prostor, neovisno o tome kakvu standardnu podnu površinu imate. I da, idealan je za domove s kućnim ljubimcima, što znači da nema više dlaka vašeg kućnog ljubimca posvuda po podnim površinama u vašem domu.
Usisavač može očistiti i do 120 metara kvadratnih svih vrsta podloga, a kada mu se isprazni baterija sam odlazi do postolja za punjenje, te nakon punjenja nastavlja s čišćenjem tamo gdje je i stao, skupljajući nečistoće u svoj Aerovac spremnik za skupljanje smeća visokog kapaciteta koristeći svoj virtualni zid tako da se ne morate strepiti za svoje krhke predmete na njegovom putu. Osim toga, Roomba 870 ima tiši rad te udvostručen vijek baterije i kapacitet za rasute nečistoće i prašinu.
Stvarno nam je iRobot maksimalno olakšao život, zar ne!? Iskoristite priliku koju vam iRobot nudi ka kvalitetnijem životu i slobodnom vremenu i nabavite ovog izvrsnog robotskog ljubimca, ne samo da ćete uštedjeti svoje vrijeme, nego i novac!
 

Tags

 
 
 

Novo u iRobot Roomba

Novi modeli iz 800 serije imaju pored AeroForce tehnologije sada i WiFi vezu. Roombom možete upravljati putem mobilne aplikacije iRobot HOME za vaš pametni telefon ili tablet. Ugrađena baterija ima novu litij-ionsku bateriju koja se inače nalazi samo u seriji 900. Također ima funkciju postavljanja rasporeda čišćenja. Pored samog uređaja Roombe, u paketu dobivate i novu integriranu stanicu za punjenje, virtualni zid s dvostupanjskim djelovanjem i zamjenski filtar.

15.02.2018
sve novosti


Roomba 960

Roomba 960Novi revolucionarni model, Roomba 960.


6699,00 Kn
AKCIJA!

svi proizvodi
 
AKCIJA!
Roomba 960
cijena 5.799,00 KN
 
više o akciji
 
 

iRobot Hrvatska trgovine:

iRobot kiosk – ARENA Centar, Zagreb
Arena centar, Ulica Vice Vukova 6, 10020 Zagreb

Tel: (0)92 266 0654
Email: arena@eurorobot.hr

Radno vrijeme:
PON - PET: 10:00 - 21:00
SUB - NED: 09:00 - 21:00

iRobot Hrvatska trgovine:

iRobot kiosk – City Center One, Split
City Center One, Vukovarska 207, 21000 Split

Tel: (0)91 607 0006
Email: split@irobot.hr

Radno vrijeme:
PON - NED: 09:00 - 22:00

iRobot Hrvatska trgovine:

Internet trgovina:
www.irobot.hriRobot katalog:
Kliknite ovdje za katalog!

 
Načini plaćanja
VISA logo MasterCard logo Maestro logo American Express logo Dinners Club INTERNATIONAL logo  
Sigurtnost kupnje garantiraju
MasterCard SecureCode logo Verified by VISA logo Ammerican express secure logo CorvusPay logo Dinners club secure logo  
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice