Novo ruho iRobot prodajnog mjesta u Arena Centru Zagreb

Lipanj
2016
 
 
    Produkti
 

iRobot prodajno mjesto u Arena Centru dobio je svoj novi redizajnirani izgled...
 
Da bi vaš san posao java, inovatori iz tvrtke iRobot dosjetili su se kako poboljšati kvalitetu života svih nas putem revolucionarne tehnologije čišćenja, a na vama je da se posvetite važnijim svakodnevnim obavezama i svoje slobodno vrijeme rasporedite pametno i kvalitetno ili jednostavno bezbrižno uživate u trenucima sa svojim najmilijima. Neka vaš dom služi vama, a ne vi njemu.
 
Upravo je robotski usisavač Roomba 870 pametno rješenje za čišćenje vašeg doma. Osim već poznate tehnologije iAdapt® i trostupanjskog sustava čišćenja AeroForce™, inovatori tvrtke iRobot ističu kako je Roomba 870 nadopunjena i novom baterijom Xlife koja traje 2x dulje. Ono što je divno što ima Antitangle sustav koji sprečava zapetljavanje žica i resica tepiha i što ga jednostavno možete programirati kada da očisti vaš prostor, neovisno o tome kakvu standardnu podnu površinu imate. I da, idealan je za domove s kućnim ljubimcima, što znači da nema više dlaka vašeg kućnog ljubimca posvuda po podnim površinama u vašem domu.
Usisavač može očistiti i do 120 metara kvadratnih svih vrsta podloga, a kada mu se isprazni baterija sam odlazi do postolja za punjenje, te nakon punjenja nastavlja s čišćenjem tamo gdje je i stao, skupljajući nečistoće u svoj Aerovac spremnik za skupljanje smeća visokog kapaciteta koristeći svoj virtualni zid tako da se ne morate strepiti za svoje krhke predmete na njegovom putu. Osim toga, Roomba 870 ima tiši rad te udvostručen vijek baterije i kapacitet za rasute nečistoće i prašinu.
Stvarno nam je iRobot maksimalno olakšao život, zar ne!? Iskoristite priliku koju vam iRobot nudi ka kvalitetnijem životu i slobodnom vremenu i nabavite ovog izvrsnog robotskog ljubimca, ne samo da ćete uštedjeti svoje vrijeme, nego i novac!
 

Tags

 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice