Ovlašteni prodavatelj iRobot

Svibanj
2015
 
 
    Produkti
 

Službena distribucija proizvoda iRobot odvija se isključivo putem naše mreže ovlaštenih prodavatelja kod kojih osiguravamo pouzdanu distribuciju proizvoda iRobot. Kupujte na mjestima gdje će vam u pomoć priskočiti i onda kada će se pojaviti problem.


  • Pažljivo biramo naše prodavatelje. Prodavatelji moraju ispunjavati naša stroga mjerila koja uključuju pouzdanost, pouzdan pristup, jasne vlasničke odnose i uspješnu poslovnu povijest. Oni koji su mogli ispuniti te kriterije postali su naši ovlašteni prodavatelji iRobot.

  • Naša cjelokupna mreža ovlaštenih prodavatelja neprestano se obrazuje i revidira. Za iRobot je najvažnije da vam naši prodavatelji osiguraju 100 % servis. U slučaju da to nije tako, molimo Vas, da nas o tome obavijestite. Za provjeru prodavatelja potražite naš logotip iRobot ovlašteni prodavatelji.

  • Garancija 24 mjeseca: garancija od 24 mjeseca odnosi se na robu kupljenu u mreži iRobot ovlaštenih prodavatelja.

  • Garancija 100 % kvalitete: Za proizvode kupljene kod iRobot ovlaštenih prodavatelja, jamčimo, da je roba originalna i da je na robi izvršen završni pregled kvalitete.

  • Garancija nadstandardne usluge za stranke: Nadstandardne usluge za stranke odnose se na robu iRobot kupljenu u mreži iRobot ovlaštenih prodavatelja.

  • U maloprodajnom sustavu kupci mogu isprobati proizvod.

  • Mogućnost korištenja prijevoza do servisa i iz servisa besplatna je za stranku.

  • Garancija neometanog izvođenja prodaje: Prilikom kupnje robe nema rizika. Garantiramo vam nesmetani tijek kupnje kod naših ovlaštenih prodavatelja. Riješiti ćemo bilo kakav potencijalni problem, samo stupite u kontakt sa nama. Zainteresirani smo za suradnju s kvalitetnim i ozbiljnim partnerima.

Gore spomenuta jamstva možemo osiguravati samo u mreži iRobot ovlaštenih prodavatelja. Zbog provjere originalnosti proizvoda uvijek zahtijevamo dokaz o kupnji. Ako se utvrdi da se kupnja robe iRobot nije odvijala putem našeg ovlaštenog prodavatelja nismo u mogućnosti priznati garanciju. Prilikom kupnje vodite računa kod odabira pouzdanog i provjerenog prodavatelja. Nejasno podcjenjivanje ovih činjenica možda Vam se neće isplatiti u budućnosti.

 

 

Tags

 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice