Ovlašteni prodavatelj iRobot

 
    Produkti
 

Službena distribucija proizvoda iRobot odvija se isključivo putem naše mreže ovlaštenih prodavatelja kod kojih osiguravamo pouzdanu distribuciju proizvoda iRobot. Kupujte na mjestima gdje će vam u pomoć priskočiti i onda kada će se pojaviti problem.


  • Pažljivo biramo naše prodavatelje. Prodavatelji moraju ispunjavati naša stroga mjerila koja uključuju pouzdanost, pouzdan pristup, jasne vlasničke odnose i uspješnu poslovnu povijest. Oni koji su mogli ispuniti te kriterije postali su naši ovlašteni prodavatelji iRobot.

  • Naša cjelokupna mreža ovlaštenih prodavatelja neprestano se obrazuje i revidira. Za iRobot je najvažnije da vam naši prodavatelji osiguraju 100 % servis. U slučaju da to nije tako, molimo Vas, da nas o tome obavijestite. Za provjeru prodavatelja potražite naš logotip iRobot ovlašteni prodavatelji.

  • Garancija 24 mjeseca: garancija od 24 mjeseca odnosi se na robu kupljenu u mreži iRobot ovlaštenih prodavatelja.

  • Garancija 100 % kvalitete: Za proizvode kupljene kod iRobot ovlaštenih prodavatelja, jamčimo, da je roba originalna i da je na robi izvršen završni pregled kvalitete.

  • Garancija nadstandardne usluge za stranke: Nadstandardne usluge za stranke odnose se na robu iRobot kupljenu u mreži iRobot ovlaštenih prodavatelja.

  • U maloprodajnom sustavu kupci mogu isprobati proizvod.

  • Mogućnost korištenja prijevoza do servisa i iz servisa besplatna je za stranku.

  • Garancija neometanog izvođenja prodaje: Prilikom kupnje robe nema rizika. Garantiramo vam nesmetani tijek kupnje kod naših ovlaštenih prodavatelja. Riješiti ćemo bilo kakav potencijalni problem, samo stupite u kontakt sa nama. Zainteresirani smo za suradnju s kvalitetnim i ozbiljnim partnerima.

Gore spomenuta jamstva možemo osiguravati samo u mreži iRobot ovlaštenih prodavatelja. Zbog provjere originalnosti proizvoda uvijek zahtijevamo dokaz o kupnji. Ako se utvrdi da se kupnja robe iRobot nije odvijala putem našeg ovlaštenog prodavatelja nismo u mogućnosti priznati garanciju. Prilikom kupnje vodite računa kod odabira pouzdanog i provjerenog prodavatelja. Nejasno podcjenjivanje ovih činjenica možda Vam se neće isplatiti u budućnosti.

 

 

Tags

 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice