Prijava

Ovog Valentinova, pravi poklon je Roomba 886

 
    Produkti
 

Valentinovo je sve bliže, a vi još uvijek nemate idealan poklon za svoju bolju polovicu? Mislimo da je slobodno vrijeme najdragocjeniji poklon od svih. Ovog Valentinova sebi i svojoj voljenoj osobi poklonite slobodno vrijeme i posvetite se jedno drugome.

Naš dragi kupac Đorđe učinio je to za svoju prošlu godišnjicu braka, uložio je u Roomba robotski usisavač, i svojoj ženi i sebi poklonio slobodno vrijeme i ugodan brak, a nama je priču prenio na šaljiv način.

„Kupnja kućanskog pomagala za godišnjicu braka učinkovit je put do razvoda. Tko nije pokušao - neka pokuša svojoj dragoj kupiti metlu i kantu, glačalo ili, najgore od svega, usisavač prašine. Mirisi i krpice su bolji darovi. Još bolji bi bio leteći tanjur - da se može pobjeći kad treba usisavati. Taj tren, kad sam pomislio na leteći tanjur, u trgovini u koju ni slučajno ne bih ušao zato što sam tražio dar za godišnjicu braka, zuji pravi pravcati leteći tanjur. Doduše, išao je po pisti, vrtio se, veselio, igrao, plesao... Koji bi to zavodljivi ples mogao biti. Rumba, sjetio sam se. Nevjerojatno ali istinito, kaže prodavačica da se i zove Roomba, a preziva iRobot. Divne li igračke - kupujem sve i ako ne služi ničemu. Ali, strah je strah. Za svaki slučaj, parfem kakav sam već kupovao, uvijek pali i s njim se ne može pogriješiti. Nastupio i taj trenutak. Poljupci, cvijeće, sretna moja draga, djeca i unuka. Otvara parfem i zahvaljuje se cmok-cmok, ali nekako, protokolarno. A što je ono? - pita naše zlato, unuka, i pokazuje još jednu neotvorenu kutiju. je li to nešto za mene? - Jest - odgovaram i otvaram. Što se s ovim radi? - pita unuka. - pritisni na Clean pa ćeš vidjeti. Pritisnu ona, a dnevnim boravkom otpočne rumba. Pleše i Robot, unuka ciči od radosti, viče "Ovo mi je najbolja igračka dosad"... Kad je Roomba nestala ispod stola u dnevnom kojeg je trebalo micati da bi se usisavalo, prohujala na drugu stranu, cmoknu me moja draga. Ovaj put nije bilo protokolarno. Sretna i djeca. Svi plešu, ali Roombu nitko ne može stići. Ona se vrti u latino ritmu oko stola, ispod stola, lijevo, desno... Napokon si mi kupio predivan dar, a ne stalno isti parfem koji mi je više“   Đorđe Obradović.

iRobot Roomba 886 pronađite po akcijskoj cijeni sniženoj čak 1.000kn.
Akcija vrijedi na prodajnom mjestu Arena Zagreb te na www.irobot.hr do 14.02.2017. , 
a svakog kupca razveseliti ćemo i jednom crvenom ružom. Sretno Valentinovo!
 

Tags

 
 
 

Novo u iRobot Roomba

Novi modeli iz 800 serije imaju pored AeroForce tehnologije sada i WiFi vezu. Roombom možete upravljati putem mobilne aplikacije iRobot HOME za vaš pametni telefon ili tablet. Ugrađena baterija ima novu litij-ionsku bateriju koja se inače nalazi samo u seriji 900. Također ima funkciju postavljanja rasporeda čišćenja. Pored samog uređaja Roombe, u paketu dobivate i novu integriranu stanicu za punjenje, virtualni zid s dvostupanjskim djelovanjem i zamjenski filtar.

15.02.2018
sve novosti


Roomba 960

Roomba 960Novi revolucionarni model, Roomba 960.


6699,00 Kn
AKCIJA!

svi proizvodi
 
AKCIJA!
Roomba 960
cijena 5.799,00 KN
 
više o akciji
 
 

iRobot Hrvatska trgovine:

iRobot kiosk – ARENA Centar, Zagreb
Arena centar, Ulica Vice Vukova 6, 10020 Zagreb

Tel: (0)92 266 0654
Email: arena@eurorobot.hr

Radno vrijeme:
PON - PET: 10:00 - 21:00
SUB - NED: 09:00 - 21:00

iRobot Hrvatska trgovine:

iRobot kiosk – City Center One, Split
City Center One, Vukovarska 207, 21000 Split

Tel: (0)91 607 0006
Email: split@irobot.hr

Radno vrijeme:
PON - NED: 09:00 - 22:00

iRobot Hrvatska trgovine:

Internet trgovina:
www.irobot.hriRobot katalog:
Kliknite ovdje za katalog!

 
Načini plaćanja
VISA logo MasterCard logo Maestro logo American Express logo Dinners Club INTERNATIONAL logo  
Sigurtnost kupnje garantiraju
MasterCard SecureCode logo Verified by VISA logo Ammerican express secure logo CorvusPay logo Dinners club secure logo  
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice