Revolucionarni način čišćenja počinje već danas - na tržište je došao 2u1 robotski usisavač i perač podova iz iRobota

Prosinac
2020
 
 
    Produkti
 

Još od pojave prvoga robotskog usisavača i perača podova maštamo o danu kada će na naše tržište doći uređaj koji će biti dva u jednom. Tako bi se mogli u potpunosti opustiti i prepustiti uživanju, jer bi imali jedan uređaj koji bi i čistio i prao podove.

O tome danu više ne moramo maštati jer taj je dan napokon došao i od sada možemo slobodno dići sve četiri u zrak jer samo je jedan klik na aplikaciji dovoljan da imamo apsolutno čiste podove.  Naš novi revolucionarni pomagač je Roomba COMBO, 2u1 robotski usisavač i perač podova i sigurni smo da će postati omiljeni član i vaše obitelji jer umjesto vas usisava prašinu, prljavštinu i ostatke s glatkih podova i sagova!iRobot Roomba Combo je 2u1 robotski usisavač i perač podova. Umjesto vas usisava prašinu,  prljavštinu i ostatke s glatkih podova i sagova služeći se četkom u obliku slova V i snažnim usisom. Četke za brisanje rubova skupljaju ostatke uza zidove i iz kutova. Sustav pranja vlažnom krpom služi se tkaninom od mikrovlakana posebne rebraste teksture. Možete prilagoditi čišćenje uz pomoć tri načina pranja. Roomba Combo je WiFi vezom poveziv s vašim mobitelom te uči vaše navike čišćenja i predlaže raspored prilagođen vašim potrebama. Predlaže i stvari koje vam možda uopće ne bi pale na pamet — poput dodatnog čišćenja u vrijeme sezone alergija — i daje vam korisne prijedloge.
Vodi računa o učinkovitom usisavanju i brisanju u jednom potezu, tako da vaš dom može  svakodnevno imati čisti, svježi osjećaj koji želite. Možete zakazati i čišćenje u trenucima koji vam najviše odgovaraju.


Ako vas do sada nismo uvjerili da je ovaj robotski pomagač kao stvoren za vas i vaše potrebe, u nastavku smo za vas izdvojili njegove karakteristike.

Karakteristike proizvoda Roomba Combo

RoombaCombo_Photo_InSitu_Alexa_hr-HR.jpgSnažno usisavanje
Umjesto vas usisava prašinu, prljavštinu
i ostatke s glatkih podova i sagova služeći
se četkom u obliku slova V i snažnim usisom.
Četke za brisanje rubova skupljaju ostatke
uza zidove i iz kutova.


RoombaCombo_Photo_InSitu_Vacuuming_Tile.jpgUvijek korak ispred nereda
Uz pomoć aplikacije iRobot Home,
uči vaše navike čišćenja i predlaže
raspored prilagođen vašim potrebama.
Predlaže i stvari koje vam možda uopće
ne bi pale na pamet poput dodatnog
čišćenja u vrijeme sezone alergija.
Čistite, a da ne pomaknete ni mali prst.
 

 
RoombaCombo_Photo_InSitu_Mopping_Tile2_1733x800.tifČisti i svježi podovi svaki dan
Zahvaljujući tome što postoje tri načina
pranja, čišćenje možete prilagoditi
vlastitim potrebama. Električna crpka
upravlja dovodom vode tako da je navlaka
za pranje tijekom čišćenja ravnomjerno
vlažna.RoombaCombo_Photo_InSitu_IntelligentNavigation_Overlay.jpgEkonomična i logična navigacija
Ekonomično i logično čisti u pravilnim
redovima i služi se najsuvremenijim
senzorima za praćenje poda, te tako
čisti i sagove i glatke podove.
Pogledajte vi video o Roomba Combo:

Usisavanje i pranje podova u jednom potezu, revolucionarni način čišćenja više nije stvar mašte, možete ga već danas imati u vašem domu. Ostvarite sve svoje snove o čistom domu ovoga Božića i kupite najnoviju Roombu Combo, 2u1 robotski usisavač i perač podova po promotivnoj cijeni od 2.499 kn. Provjerite i ostale modele iz iRobot ponude ovdje. Akcija traje od 1.12.2020. do 31.12.2020., ali požurite jer količine su ograničene!
 

Tags

 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice