Roomba 960

Travanj
2018
 
 
    Produkti
 

Pametno čišćenje doma Možete li zamisliti jedan dan bez svog smartphonea? Ubrzani način života naveo nas je da razmišljamo praktično, a svoje slobodno vrijeme rasporedimo pametno i kvalitetno. Posao, obitelj, obaveze, a onda još k tome i čišćenje doma. Naporno, zar ne?

Idealno rješenje bi bilo kada bi Vas dom dočekao uredan i očišćen, spreman da u njemu uživate i odmarate. Takav način čišćenja više nije san. Inovatori iz tvrtke iRobot dosjetili su se kako poboljšati kvalitetu života putem revolucionarne tehnologije čišćenja.

Robotski usisavač iRobot Roomba® 960 iz najnaprednije 900 serije pametno je rješenje za čišćenje Vašeg doma.  Roomba 960 za razliku od drugih robota ima već novu navigaciju iAdapt 2.0 s vizualnim prepoznavanjem prostora. Nova navigacija i nova 2.130mAh litij-ionska baterija omogućuje joj da se u slučaju većih površina može sama napuniti i nastaviti s čišćenjem u preostalim prostorima. Upravo zato može očistiti površinu do 150 m2. Za navigaciju po prostoru i iz sobe u sobu ne treba svjetionik ni druga pomagala. Za ograničavanje područja možete koristiti novi virtualni zid s dvostrukim djelovanjem (kao zid s dometom do 3 m ili kao krug s promjerom 60 cm). Za razliku od prethodnih serija, ne čisti više po spiralnim i dijagonalnim uzorcima, već se kreće kvadrat po kvadrat po ravnoj crti. Novom Roombom se upravlja i preko mobilne aplikacije iRobot HOME za pametne telefone i tablete.  Možete postaviti raspored čišćenja ili aktivirati Roombu jednostavno sa svog radnog mjesta, a kada stignete kući Vaš dom je već očišćen. Za njeno funkcioniranje potrebna je bežična mreža. Preko pametne aplikacije cijelo vrijeme ste upućeni u rad Roombe i njene potrebe, npr. ili treba isprazniti koš, zamijeniti filtar, koliko sati je radila. Tijekom čišćenja znate u kojoj je fazi usisavanja je, uređivati raspored, pogledati mapu očišćenih podova ili pristupiti drugim korisnim informacijama videopodrškom. Ima ugrađen 3-stupanjski sustav čišćenja AeroForce. U paketu osim Roombe i postaje za punjenje dobit ćete 1x virtualni zid s dvostrukim djelovanjem, 1x dodatni HEPA filtar i 1x dodatnu bočnu četku.
 

 
http://www.irobot.hr/images/products/original/roomba-960-1_copy.jpgPosebne značajke Roombe® 960:
Adapt® Navigacija
• Kretanje ispod namještaja i oko nereda
• Niskoprofilni dizajn
• Izbjegava stepenice i ostala potencijalna mjesta gdje može pasti
• Ovim jedinstvenim sustavom i tehnologijom Roomba preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi, koristeći niz senzora i 40 različitih načina prilagođavanja specifičnom području

iRobot HOME App:
• Čistite i zakažite raspored čišćenja gdje god se nalazili putem iRobot HOME mobilne aplikacije te pregledajte mapu očišćenih površina
• Pohranjivanje rasporeda čišćenja, do 7x tjedno
• Pristupite savjetima i podršci, uključite obavijesti  kako biste primali ažuriranja u stvarnom vremenu o statusu čišćenja i još mnogo toga – sve s vašeg pametnog telefona
 
Patentirani trostupanjski sustav čišćenja AeroForce:
• koristi kombinaciju odvajanja, četkanja i usisavanja
• revolucionarni sustav za čišćenje AeroForce koji kombinira nekoliko elemenata koji pridonose povećanju učinkovitosti usisavanja i do 50%.
• Usisava uz rubove i kutove
 
Dopustite tehnologiji da vam pomogne u kućanskim poslovima, a svoje slobodno vrijeme posvetite svojim hobijima ili se jednostavno odmorite. Od 1.4. do 9.5.2018. (ili do isteka zaliha) iskoristite uštedu od 900 kuna. Redovna cijena proizvoda je 6.699 Kn, a sada iRobot Roombu 960  možete pronaći po akcijskoj maloprodajnoj cijeni od 5.799,00 kn.  Akcija vrijedi na iRobot prodajnim mjestima (iRobot web trgovina, iRobot štand u Arena Centru u Zagrebu i iRobot štand u City Centeru One u Splitu) te na Elipso prodajnim mjestima. Detalje o proizvodu potražite ovdje.
 

Tags

 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice