Roomba 980

Kolovoz
2016
 
 
    Produkti
 

Pametno čišćenje doma, revolucija u kućanstvu!

Možete li zamisliti jedan dan bez svog smartphonea? Ubrzani način života, naveo nas je da razmišljamo praktično, a svoje slobodno vrijeme rasporedimo pametno i kvalitetno. Posao, obitelj, obaveze, a onda još k tome i čišćenje doma. Naporno, zar ne?

Idealno rješenje bi bilo kada bi vas dom dočekao uredan i očišćen, spreman da u njemu uživate i odmarate. Takav način čišćenja više nije san. Inovatori iz tvrtke iRobot dosjetili su se kako poboljšati kvalitetu života putem revolucionarne tehnologije čišćenja.

Robotski usisavač iRobot ROOMBA 980 pametno je rješenje  za čišćenje Vašeg doma. Osim već poznate tehnologije iAdapt®, za orijentaciju u prostoru zadužena je i nova tehnologija vSLAM® koja prostor prepoznaje vizualno. Novost je i korisniku prilagođena aplikacija za pametne telefone i tablete, kojom možete postaviti raspored čišćenja ili aktivirati Roombu jednostavno sa svog radnog mjesta, a kada stignete kući Vaš dom je već očišćen.

 

iRobot misli na obično kućanstvo i zato je dizajnirao tehnologiju ANTITANGLE koja sprječava zapletanje i zarobljavanje među kablove ili resice tepiha. Kada četke prepoznaju prepreku, okreću smjer okretanja. Na taj način robot se oslobađa i može nastaviti s čišćenjem.

Inovatori tvrtke iRobot  ističu kako je ROOMBA 980 nadopunjena i novom litij-ionskom baterijom. AeroForce™ sustav čišćenja ima novu, tzv. CarpetBoost funkciju koja omogućuje da se snaga usisavanja motora poveća 10 puta tijekom usisavanja tepiha. Usisavač može očistiti i do 185 metara kvadratnih svih vrsta podloga, a kada mu se isprazni baterija sam odlazi do postolja za punjenje, te nakon punjenja nastavlja s čišćenjem tamo gdje je i stao.

Ovakav mali kućni pomagač uvijek je dobro došao,a nas je posebno osvojila opcija usklađivanja s pametnim telefonom.  Roomba 980 idealna je za vlasnike većih ili manjih stanova, i osobama koje ne pristaju na kompromise. Odlični AeroForce™ sustav čišćenja istjerat će svu prašinu iz prostora, a navigacija iAdapt® u kombinaciji s funkcijom vSlam® za vizualizaciju prostora pobrinut će se da ni najmanji kutak vašeg doma ne ostane neočišćen.

Više o iRobot Roomba 980 proizvodu saznajte na www.irobot.hr/roomba-980
 

Tags

 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice