Roomba koja je revolucionizirala čišćenje

Svibanj
2022
 
 
    Produkti
 

Roomba serije j7 napravljena je kako bi mogla identificirati potencijalne prepreke tijekom čišćenja. Kablovi, čarape, dječje igračke pa čak i pseći izmet pojedinim robotskim usisavačima predstavljaju izazov, no ne i Roombi serije j7 koja spretno navigira prostorom i izbjegava prepreke.iRobot je s Roombom serije j7 na tržište plasirao najinteligentnijeg robotskog usisavača ikad proizvedenog! S Roombom serije j7 nećete morati niti povremeno nadgledati svog pomagača u procesu čišćenja te se brinuti hoće li zapeti za nešto na podu jer ako naiđe na nepoznatu prepreku on će vam poslati sliku putem aplikacije te pričekati vašu uputu. Ovog mjeseca iRobot je pripremio poseban akcijski popust za kupovinu ovog fantastičnog uređaja.
 
Robotski usisavači bi trebali očistiti vaš dom točno onako kako želite, razumijevajući vaše posebne upute i jedinstvene preferencije. Serija j7 daje korisnicima još veću kontrolu nad njihovim čišćenjem s robotskim usisavačima i novim značajkama koje pokreće sustav iRobot Genius ™ 3.0 Home Intelligence i PrecisionVision Navigation navigacijom.

iRobot Roomba serije j7 reagira u vašem domu u stvarnom vremenu. PrecisionVision navigacija identificira i izbjegava prepreke poput izmeta kućnih ljubimaca ili kablova od punjača kako bi savršeno odradila cijeli posao. Zvuči kao daleka budućnost, ali uz iRobot snovi postaju stvarnost.

 
  A picture containing indoor, electronics, black, darkDescription automatically generated

Roomba j7158
 
Već prvim pogledom na ovaj čudesni robotski pomagač primijetite koliko se razlikuje od svojih prethodnika. Dizajniran da se bez problema uklopi u vaš dom, iRobot Roomba j7158 promišljen je suradnik za čišćenje koji pruža vrhunske performanse čišćenja u svakoj misiji. Pokreće ga iRobot Genius 3.0, a zahvaljujući PrecisionVision Navigation, Roomba j7158 postaje pametniji svakom upotrebom. Robot uči kako se najbolje kretati vašim podovima, sjećajući se određenih prostorija i određenog namještaja, kako bi očistio tamo gdje je najpotrebnije. Također može početi s čišćenjem automatski kad izađete iz kuće i zaustaviti se po povratku.
 
  Graphical user interfaceDescription automatically generated

Roombi j7158 treba vremena da shvati vaše preferencije čišćenja, nauči vaše navike čišćenja, zatraži povratne informacije i odgovori na njih te se sjeti kako reagirati u budućnosti. Čak prepoznaje i izbjegava kabele i otpad kućnih ljubimaca, dajući vam mir da će posao biti besprijekorno obavljen. Roomba j7158 s iRobot Geniusom nudi veću razinu personalizacije, novu kućnu automatizaciju i mogućnost da s vremenom postaju pametniji, dopuštajući robotu da pruža intuitivnije iskustvo čišćenja kako bi ljudi imali više vremena učiniti ono što im je najvažnije.

A couple of people stand in a kitchenDescription automatically generated with medium confidence

 
Mnogi detalji Vašeg doma zaslužuju posebna svojstva čišćenja namijenjena samo njima. Možete održavati svoj dom savršeno čistim pomoću trostupanjskog sustava čišćenja koji koristi dvostruke višenamjenske gumene četke za uklanjanje prašine, prljavštine i dlake kućnih ljubimaca na različitim vrstama podova, četku za brisanje rubova i kutova te 10 puta veću snagu usisavanja*, koja upija tvrdokornu prljavštinu i mrlje. A za dodatnu razinu čistoće, tehnologija Imprint Link dostupna je samo na iRobotu, koja govori robotu Braava jet m6 da počne s čišćenjem nakon što je robotski usisavač Roomba® j7158 završio s usisavanjem.

 

Roomba serije j7 može se pohvaliti i Smart Mapping tehnologijom. Naime , ova vrhunska tehnologija omogućuje joj pamćenje rasporeda Vašeg doma i čišćenje po prostoriji ili katu. Bez obzira radi li se o kuhinji, dnevnom boravku ili spavaćoj sobi ili čak prvom, drugom ili trećem katu, omogućuje Vam čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja. Također, nova Roomba serije j7 također će prepoznati kada niste u prostoru putem usluga lokacije Vašeg telefona te može čistiti kada ste odsutni i stati kada se vratite u stan. Roomba serije j7 konstantno uči i napreduje, analizirajući vaše životne navike i prilagođavajući se istima kako bi Vam se maksimalno olakšalo iskustvo čišćenja.
* U usporedbi sa sustavom za čišćenje Roomba® serije 600.
 
U videu pogledajte kako se Roomba serije j7 prilagođava vašem domu u stvarnom vremenu.

 
LogoDescription automatically generated
Jeste li znali da iRobot posluje već preko 30 godina?  iRobot je lider u razvoju kartiranja i navigacijskih tehnologija, interakciji čovjeka i robota i nudi fizička rješenja. S ponosom dijelimo s vama informaciju kako je iRobot protekle godine uz odlične prodajne rezultate ostvario i jubilarnu prodaju. Brojka robotskih pomagača u kućanstvima diljem svijeta prešla je preko 40 000 000! Ponosni smo što smo prebacili ovu magičnu brojku iRobot proizvoda u domovima te još jednom dokazali kako smo predvodnik u području robota za kućnu uporabu.
 

Tags

 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice