Sve što trebate za udoban dom

Veljača
2022
 
 
    Produkti
 

Napredak i razvoj novih tehnologija uvijek je olakšavao neke poslove i funkcije ljudima. Primjerice, telefon je zauvijek revolucionarno promijenio našu sposobnost komunikacije. Automobili su u potpunosti promijenili način putovanja, kao i dizajn naših gradova. Avioni su zbližili svijet, omogućujući nam brzo putovanje na velike udaljenosti.Osobna računala i mobiteli uvelike su proširila ljudske mogućnosti, a internet je u potpunosti transformirao naše navike i način života. Iako je većina velikih izuma otkrivena prije mnogo godina, razdoblje u kojemu živimo ipak je razdoblje najvećih promjena i konstantnih prilagodbi.
Sve veći broj radnih aktivnosti je automatiziran i robotiziran, a umjetna inteligencija (AI) jedan je od najvećih tehnoloških trendova. Napredak novih tehnologija odražava se na gotovo sve sfere naših života olakšavajući nam svakodnevicu pa tako i održavanje higijene doma. Mnoge kućanske aktivnosti poput konstantnog pometanja, pranja te usisavanja podova i tepiha uvelike su zamijenili robotski pomagači. Osim higijene podova, bitna je i higijena zraka u prostoriji, odnosno prikaz temperature i vlage zraka u prostoriji.

DiagramDescription automatically generated

Ovog ožujka iRobot je kao vodeći svjetski proizvođač robota za kućnu uporabu pripremio posebnu akcijsku kombinaciju. Uz kupovinu određenih modela Roomba robotskih usisavača na akciji na poklon posve besplatno dobivate vrhunski higrometar Selina. Omogućite si savršenu kombinaciju za vaš dom koja će vam olakšati svakodnevne aktivnosti. Više o Selini i uređajima na akciji pročitajte u nastavku.
TextDescription automatically generated

Higrometar Selina
Je li soba prevlažna, suha, topla ili hladna? Odgovor na ta pitanja pruža Selina. Ovaj higrometar je opremljen vrhunskom tehnologijom i vrlo točno mjeri vlagu u zraku i temperaturu. Ekran s prikazom sata može se uključiti ili isključiti. Selina kontrolira klimatsko stanje prostorije te vizualno pristaje svakoj okolini.
 
 

Roomba 694
Roomba 694 Vaš je partner u osiguravanju čistoće Vašeg doma. Opremljen nizom inteligentnih senzora i moćnim sustavom čišćenja, robotski usisavač Roomba uspješno se nosi sa svakodnevnom prljavštinom, prašinom i dlakama kućnih ljubimaca tako da se možete usredotočiti na sebe i svoje slobodne aktivnosti. Roomba 694 robotski usisavač s WiFi vezom kombinira troslojni sustav čišćenja s dvjema višeslojnim četkicama, te ima posebno dizajniranu bočnu četkicu za čišćenje uglova i rubova i snagu usisavanja tako da može očistiti sve, od najmanjih čestica do veće prljavštine s Vašeg poda. Uz proljetni popust, Roomba 694 može biti Vaša za 1.999 kn (redovna cijena je 2.698 Kn).
 
 
 
 
Roomba i7(i7158)
Roomba i7158 iz premium serije robotskih usisavača može se pohvaliti Smart Mapping tehnologijom. Naime, ova vrhunska tehnologija omogućuje joj pamćenje rasporeda Vašeg doma i čišćenje po prostoriji ili katu. Za čišćenje većeg broja različitih površina Roomba i7158 ima i poboljšane dvojne gumene četke. Uz premium trostupanjski sustav čišćenja, one su tajna njenog moćnog čišćenja. Ako tome dodamo kontrolu s Vašeg pametnog telefona čišćenje doista postaje prilagođeno Vama. Uz proljetni popust, Roomba i7(i7158) može biti Vaša za 3.999 kn (redovna cijena je 5.198 kn).
 
Roomba Combo
Roomba Combo je 2 u 1 robotski usisavač i perač podova. Umjesto vas usisava prašinu, prljavštinu i ostatke s glatkih podova i sagova služeći se četkom u obliku slova V i snažnim usisom. Četke za brisanje rubova skupljaju ostatke uz zidove i iz kutova. Sustav pranja vlažnom krpom služi se tkaninom od mikrovlakana posebne rebraste teksture. Možete prilagoditi čišćenje uz pomoć tri načina pranja. Kad je podloga za mokro pranje skinuta uređaj samo usisava. Kad je podloga postavljena i tank je napunjen vodom uređaj može usisavati i prati glatke površine. Iskoristite blagdanski popust te kupite Roombu Combo po akcijskoj cijeni od 2.399 kn (redovna cijena 3.098 kn).
 
 


Uz prethodno navedene uređaje na akcijskim cijenama pronađite i Roombu i3(i3158) za samo 2.899 kn (redovna cijena iznosi 3.499 kn), Roombu i7+(i7558) uz koju također na poklon dobijete i Higrometar Selina, za samo 5.499 kn (redovna cijena iznosi 7.198 kn) te robotski perač Braava jet m6138 za samo 3.999 kn (redovna cijena iznosi 4.999 kn).
 
Omogućite si savršenu kombinaciju Roombe i higrometra Seline za vaš dom koja će vam olakšati svakodnevne aktivnost. Iskoristite poseban proljetni popust za kupovinu jednog od modela Roombe na popustu. Roombe su dostupne po akcijskim cijenama na iRobot web trgovini, iRobot kiosk - Arena Centar Zagreb, iRobot kiosk – City Center One te kod ovlaštenih prodavatelja:  Sancta DomenicaLinksHarvey NormanEmmezetaeKupiSvijet MedijaBazzarCentar Tehnike. Akcija traje do kraja travnja ili do isteka zaliha.
 

Tags

 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice