Zašto baš Roomba?

Ožujak
2017
 
 
    Produkti
 

Roomba robotski usisavači već neko su vrijeme prisutni na tržištu, no u zadnje vrijeme pojavljuju se i mnogi naizgled više manje slični proizvodi. Roomba ipak dokazano odskače od svojih konkurenata na tržištu, a to su nam potvrdili i naši klijenti koji nam se stalno vraćaju. Neki od njih uvijek žele kupiti najnoviji model, dok se neki od njih odlučuju Roombu pokloniti te tako pojednostavniti život svojim najdražima.

Roomba robotski usisavači spoj su suvremene tehnologije, preciznog rada i vrhunskog dizajna. Roomba je opremljena trostupanjskim sustav za čišćenje AeroForce, koji kombinira nekoliko elemenata koji pridonose povećanju učinkovitosti usisavanja i do 50%. Osim toga krasi ga i inteligentni sustav za navigaciju iAdapt. Ovim jedinstvenim sustavom i tehnologijom Roomba preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi, koristeći niz senzora i 40 različitih načina prilagođavanja specifičnom području. Prilagodljiva glava s gumenom četkom AeroForce omogućit će vam kvalitetno čišćenje bilo podnih obloga, tepiha, linoleuma i pločica.

Jedna od prednosti je i ta da Roomba pamti umjesto vas, programiranjem vremena za čišćenje birate dan i sat početka čišćenja robota, ili je jednostavno možete pokrenuti putem aplikacije s vašeg pametnog telefona. Na taj način Roomba može automatski bez vaše pomoći i svaki dan u različito vrijeme očistiti vaš prostor. Roombu također možete i ograničiti, pa ćete tako uz pomoć virtualnog zida biti u mogućnost narediti Roombi usisavanje samo pola ili četvrt sobe, u kombinaciji s 2 ili 3 virtualna zida možete odrediti da Roomba striktno čisti određeni dio vašeg stana ili sobe.
 

Tags

 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice