Zatvorili smo poslovnice, ali dalje smo uz vas.

Ožujak
2020
 
 
    Produkti
 

Dragi naši, zbog novonastale situacije s COVID-19 virusom, u iRobotu smo cijelu situaciju shvatili krajnje ozbiljno i uveli određene mjere opreza za suzbijanje širenja virusa. Tako naši zaposlenici rade od doma, te koriste sve telefonske i digitalne kanale za komunikaciju s kupcima i poslovnim partnerima.Naša prodajna mjesta kao i prodajna mjesta naših partnera su privremeno zatvorena u skladu sa službenim smjernicama, no naša web trgovina i dostava i dalje neometano radi.

Čistoća je pola zdravlja, kaže poslovica, a redovito održavanje osobne higijene i higijene Vaših prostorija je preduvijet za sprječavanje širenja bolesti. Sigurni smo da ćete u ovim vremenima više nego ikad težiti za maksimalnom čistoćom Vašeg doma te da će Vam Roomba biti jedan od najboljih pomagača.

Ukoliko ćete u narednom razdoblju imati potrebu za našim servisom, oni će također biti dostupni, ali isključivo putem dostavne službe. Kako bismo osigurali sigurnost zaposlenika u servisnom centru kao i ostalih korisnika servisa, molimo Vas da najprije kontaktirate naše djelatnike putem telefona  01/552 5552 ili emaila info@irobot.hr kako bi se dogovorili oko pojedinosti.

Istovremeno želimo pozvati sve naše kupce da ostanu s nama u digitalnom kontaktu putem društvenih medija, web stranica i telefona. Javljajte nam kako provodite vrijeme #ostanidoma #budimoodgovorni

Pazimo jedni na druge!

Vaš iRobot
 

Tags

 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice