Ana Zibar Više ne može zamisliti niti jedan svoj dan bez Roombe

Travanj
2022
 
 
    Produkti
 

Od kada je u njezin dom stigla Roomba, koju od milja zove Roombica, Ana Zibar ne skriva oduševljenje. Poznata youtuberica i poduzetnica, svakodnevno u svom domu koristi pomoć svog novog Premium robotskog usisavača – iRobot Roomba iz serije i7 u čije se karakteristike zaljubila na prvi pogled. Svaka zaposlena majka pa tako i Ana, kroz dan ima mnoštvo obaveza, a kada se u taj raspored pridodaju i četveronožni članovi obitelji – psić i mace, onda je Roomba obavezan dio svakog kućanstva i s tim se Ana – u potpunosti slaže.Svatko tko ima ljubimce , zna koliko dlake mogu biti problem. One jednostavno lete posvuda i radi njih je bitno svakodnevno održavati dom čistim jer se u protivnom, zavuku i tamo gdje se najmanje nadamo. Po tom je pitanju Ana zaista perfekcionist, a kako bi sve blistalo – tu u pomoć priskače Roomba te životinjske dlake, drži pod kontrolom svakodnevno.
Od kolike joj je pomoći najbolje govori činjenica da sama puno više slobodnog vremena provodi neopterećena u prirodi, družeći se s obitelji i prijateljima jer svoju Roombu može „aktivirati“ uz pomoć pametnog telefona, gdje god se nalazila.
Nije bitno o kojoj prostoriji unutar doma je riječ, jer je tehnologija koja krasi Roombu toliko snažna i inovativna da omogućava čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja.Roombica joj je postala još draža kada je uvidjela sve prednosti svog novog kućnog pomoćnika. Smart Mapping tehnologija nešto je što Roombu i7(i7158) čini jedinstvenom. O čemu je točno riječ? Roomba pamti raspored Vašeg doma i čišćenje po prostoriji ili katu. Nebitno o kojoj se prostoriji radi, ova vrhunska tehnologija omogućava čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja. Nove i poboljšane dvojne gumene četke, također su vrlo bitan dio nove Roombe. Uz premium trofazni sustav čišćenja, upravo su one tajna njenog moćnog čišćenja. Ono u čemu će zasigurno uživati svaki vlasnik iRobota je kontrola s vlastitog pametnog telefona.
Kad bi Vam netko rekao da više nikada ne morate sami usisavati, kakva bi bila Vaša reakcija? Znamo kakva je bila Anina – ona je oduševljena! Doslovno je tom kućanskom poslu rekla zbogom i od trenutka kada je Roomba stigla u njezin dom, ona je zaboravila što znači – usisavati i održavati podove čistima jer to sve za nju sada radi vrhunski iRobot na tržištu.
Proljeće je na vratima i vrijeme je da što više svojih slobodnih trenutaka provedemo u prirodi, na svježem zraku i ne razmišljajući o usisavanju, a Ana itekako zna što joj je i dalje činiti kako bi mogla uživati sa svojom obitelji i ljubimcima. Jedan „klik“ iz najljepše šume ili iz automobila, dijeli je od besprijekorno čistih podova i svoje vrijeme, više nikada neće trošiti na dosadno usisavanje. Zvuči bajkovito, zar ne?

 
 

Nakon što je Roomba uspješno položila test u njezinom domu nakon proljetnog čišćenja koje često svima zadaje glavobolje, upitali smo Anu što joj se najviše sviđa kod Roombe.

 
 

„Najviše mi se sviđa što Roomba može čistiti dok me nema doma te se zaustaviti s čišćenjem kada se vratim. Ta mogućnost mi je definitivno najdraža. Uz 4 životinje u domu i još nas četveročlanu obitelj, Roomba je definitivni spas jer me spašava svakodnevnog držanja usisavača u rukama te gubitka vremena prilikom usisavanja, a uz sve nabrojene članove obitelji ima se što usisavati svaki dan, ovako sam u potpunosti pošteđena barem jednog kućanskog posla. Jednostavno više dan ne mogu zamisliti bez Roombe.“
 
 
Pogledajte si video kako je kod okučana u vrijeme čišćenja:

 

Tags

 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice