Evolucija čišćenja – stigla je još jača i inteligentnija Roomba!

Veljača
2024
 
 
    Produkti
 

Robotski usisavači trebali bi biti dovoljno inteligentni da izbjegnu stvaranje vlastitog nereda, da završe svoj posao bez prekidanja i očiste prostoriju onako kako žele. iRobot, vodeći svjetski proizvođač robota za kućnu uporabu predstavio je svoj najpametniji i najsnažniji model koji lako savladava prepreke s kojima se suočavaju konkurentni roboti na tržištu.

Roomba Combo® j9+ robotski usisavač i perač podiže automatizaciju i performanse čišćenja na novu razinu.

Kroz mnogobrojna detaljna i sveobuhvatna testiranja usmjerena na ono što je najvažnije kada je u pitanju robotski 2u1 usisavač i perač podova (učinkovitost čišćenja, pouzdanost čišćenja, automatska kontrola čišćenja i umijeće izrade), iRobot je otkrio uobičajene izazove konkurentskih robota u svakodnevnom čišćenju. Najučestalije bile su prelazak mokre krpe preko tepiha koja ga istodobno smoči i dodatno prlja, zaglavljivanje zbog neadekvatnog izbjegavanja prepreka i hardverskih nedostataka te nemogućnost robota da postane pametniji učeći iz prethodnih iskustava čišćenja i putem ažuriranja softvera. Kombinirajući lijepo dizajnirani hardver i inteligentni softver, iRobot se nosi s ovim izazovima iz stvarnog života, pružajući kupcima vrhunsko iskustvo čišćenja.

„Mi u iRobotu razumijemo da kupci trebaju vjerovati da će robot ispuniti obećanje automatiziranog čišćenja. Ako se robot stalno zaglavi, izgubi na putu, nepotrebno moči površine tepiha itd., tada pada povjerenje kupaca u taj proizvod,” rekao je Colin Angle, predsjednik i izvršni direktor iRobota. „Novi Roomba Combo j9+ izravno se bori s nedostacima konkurentskih proizvoda uz pomoć vrhunskog inženjeringa, iRobot OS inteligencije i promišljenih digitalnih iskustava. Dizajnirani su tako da možete vjerovati da će vaš robot obaviti posao kako treba.”

iRobot OS (operativni sustav) 7.0 – čisti vaš dom točno onako kako biste vi to činili


Na temelju navika korisnika, doma, pa čak i godišnjih doba, iRobot OS procesuira informacije okoline i adaptira se kako bi stvorio personalizirano iskustvo čišćenja prilagođeno njihovim jedinstvenim potrebama i preferencijama – dok im također daje kontrolu, izravno iz aplikacije iRobot Home. S iRobot OS 7.0, iRobot predstavlja nove digitalne tehnologije Dirt Detective i SmartScrub za Roomba Combo j9+.


„Otkad smo predstavili iRobot OS, nastavili smo donositi nove značajke i iskustva čišćenja korisnicima, pružajući im mogućnosti za inteligentno i neumarajuće čišćenje na način na koji žele,” nastavio je Angle. “S Dirt Detectiveom, iRobot izdvaja svoje proizvode od konkurencije uvođenjem jedinstvenog iskustva čišćenja. Dirt Detective dopušta našim najmoćnijim i najinteligentnijim robotima da znaju gdje su najprljaviji dijelovi doma – i najbolji način za čišćenje tih područja. Ova razina inteligencije omogućuje kupcima da potpuno zaborave na planiranje čišćenja, znajući da će njihov robot čistiti točno onako kako bi oni čistili.”


Dirt detective: planira, predviđa i pokreće vrhunsko iskustvo čišćenja


Robotski čistač podova trebao bi biti pametan i učinkovit, prvi stići do najprljavijih prostorija i dovoljno promišljen da zna, npr., da čišćenje poda u kupaonici krpom za brisanje treba biti posljednje. Dirt detective, kojega pokreće iRobot OS, omogućuje Roombi Combo j9+ da automatizira gdje čisti na temelju svoje povijesti čišćenja, tako da korisnici ne moraju razmišljati o tome. Uči iz prošlih misija čišćenja kako automatski odrediti prioritete prljavijih soba i prilagoditi postavke poput usisavanja, prolaza čišćenja i brisanja.

Dirt Detective donosi:

-Cleanliness Assessment Map: korisnici Roomba Combo j9+ sada mogu vidjeti kroz svoju iRobot Home aplikacijuprocjenu čistoće svog doma za svaku prostoriju. iRobot OS prati prošla čišćenja i količinu prljavštine kako bi dao procjenu o tome koje sobe trebaju najviše pažnje tijekom sljedećeg čišćenja.

-Dirty Room Prioritization: Uz Dirt Detective, Roomba Combo j9+ sada može odrediti prioritete gdje treba usisati i obrisati ili samo usisati. Na temelju toga koje su sobe zadnje očišćene i učestalo prljave, Dirt Detective će automatski očistiti najprljavije sobe – one koje nisu očišćene tako nedavno i kojima je potrebno više pažnje. Dirt Detective također omogućuje robotskom usisavaču i peraču Roomba Combo j9+ da kupaonicu čisti posljednju kako se nered ne bi širio po kući.

- Smart Cleaning Preferences: Dirt Detective stvara prilagođeni plan čišćenja na temelju vrste prostorije i poda, automatski pružajući klijentima dublje čišćenje u prostorijama s većim prometom i blaže čišćenje u manje zahtjevnim područjima. Daje Roombi Combo j9+ do znanja da treba napraviti dva prolaza čišćenja u kuhinji, povećati svoju snagu usisavanja na tepisima i primijeniti nježnije usisavanje na podovima hodnika. Također omogućuje Roomba Combo j9+ da automatski više briše područja gdje je potrebno, a manje područja gdje nije.

U videu pogledajte na koji način Dirt Detective upoznaje vaš dom.SmartScrub – snaga i pritisak za besprijekorno čišćenje


Neki dijelovi doma trebaju dublje čišćenje - poput verande pune otisaka šapa ili kuhinjskih pločica. S ažuriranim iRobot OS 7.0, novi Roomba Combo j9+ korisnici moći će omogućiti SmartScrub u ciljanim sobama, a njihov će robot ribati naprijed-natrag s dosljednim pritiskom prema dolje kako bi iskorijenio nered. SmartScrub rješava tvrdokorne nečistoće poput prljavštine s 2x dubljim ribanjem.
„Osim jedinstvene inteligencije koju pruža iRobot OS 7.0, također smo zadovoljni što proširujemo našu ponudu proizvoda dodatkom novih 2u1 robota za svakoga i naše najsnažnije i najpametnije Roombe dosad ”, rekao je Barry Schliesmann, direktor proizvodnje u iRobotu. “Roomba Combo j9+ oslanja se na niz vlastitih tehnologija čišćenja kako bi osigurali da je najbolja u klasi u skupljanju svega, od sitne prašine do tvrdokorne prljavštine i dlaka duboko uvučenih u tepihe i podove bez zapinjanja. Također izgleda lijepo i besprijekorno se uklapa u domove ljudi.”

 
Roomba Combo j9+ robotski usisavač i perač – više snage i inteligencije nego ikad


Roomba Combo j9+ robotski usisavač i perač najbolji je u svojoj klasi, dizajniran da se uhvati u koštac s prljavštinom, dlakama kućnih ljubimaca i prašinom s neusporedivom preciznošću. Njegov 4-stupanjski sustav čišćenja i jedinstvene dvostruke gumene četke pružaju 100% snažnije usisavanje i ribanje pod pritiskom. Za razliku od konkurentskih 2u1 robotskih usisavača i perača koje jedva podižu svoje krpe, iRobot D.R.I. (Dry Rug Intelligence) znači da kupci mogu vjerovati da će njihov Roomba Combo j9+ čak i raščupane tepihe satkane od dugačkih niti održavati čistima i suhima. To je omogućeno zahvaljujući jedinstvenom sustavu brisanja s automatskim uvlačenjem koji podiže krpu sve do vrha robota kada detektira tepih, sprječavajući močenje tepiha.
Napredna iRobot OS tehnologija snima točnu kartu doma 7x brže i automatski imenuje sobe. Također omogućuje Roomba Combo j9+ da prepozna i manevrira oko nereda poput cipela, žica, ruksaka, odjeće, kućnih ljubimaca, pa čak i krutog otpada kućnih ljubimaca, dajući kupcima više povjerenja da će dovršiti posao.
Uz Dirt Detective, Roomba Combo j9+ predviđa potrebe čišćenja za svaku prostoriju u domu, automatski prilagođava postavke i prvo čisti najprljavije prostorije na temelju prošlih čišćenja, tako da korisnici nikada ne moraju planirati gdje će čistiti. Za rješavanje mrlja na tvrdim podovima, SmartScrub pojačava napor te radi veći broj prolaza prostorijom dok vrši pritisak prema dolje.
„Kupci žele temeljito prebrisan pod i da im tepisi ostanu čisti i suhi. Kombinirajući SmartScrub s našim ekskluzivnim sustavom brisanja s automatskim uvlačenjem, iRobot je jedini brand na tržištu koji može učiniti oboje. Podižući krpu do vrha, robot služi kao štitnik od kapanja, odvaja krpu od poda kada se ne koristi i sprječava da mokru prljavštinu prenese na tepihe i prostirke”, zaključio je Schliesmann.
 
 

Roomba Combo j9+ robotski usisavač i perač broj 1 za sakupljanje prljavštine i prašine 
iRobotov najsnažniji i najpametniji robot usisavač, Roomba Combo j9+ dizajniran je za temeljito čišćenje i osvježavanje većih domova i onih s kućnim ljubimcima. Na temelju godina istraživanja čišćenja, dizajniran je i opremljen sa 100% većom snagom usisavanja i dugotrajnijom baterijom, te mnogobrojnim značajkama za kućne ljubimce što ga izdvaja od bilo kojeg drugog robotskog usisavača. S Carpet Boost tehnologijom, 3-stupanjskim sustavom čišćenja i dvostrukim gumenim četkama, Roomba Combo j9+ automatski detektira vrstu poda i prilagođava svoju snagu čišćenja kako bi učinila sve, od pometanja prašine do podizanja i uklanjanja dlake kućnih ljubimaca iz dubokih tepiha. Kada završi s čišćenjem, Roomba Combo j9+ se vraća na mali i elegantni Clean Base Automatic Dirt Disposal, gdje se automatski prazni do puna dva mjeseca. Dirt Detective omogućuje Roombi Combo j9+ analizu prošlih postavki čišćenja, obrazaca i vremena, tako da može automatski odrediti prioritete prostorija kojima je potrebno najviše pažnje i prilagoditi postavke kao što su usisavanje i broj prolaza čišćenja od sobe do sobe.


Pokreću ga iRobot OS i tehnologija Imprint Smart Mapping, Roomba Combo j9+ razumije više glasovnih naredbi od drugih marki robotskih usisavača. Kupci mogu upariti svog robota s Alexom, Google Assistantom ili Siri i reći svom robotu da čisti određene prostorije ili blizu određenih objekata poput kauča, šanka, stola ili štednjaka. S PrecisionVision navigacijom, Roomba Combo j9+ također može točno identificirati što je ispred nje, a ako postoji objekt koji bi trebao izbjegavati, kloni se. To uključuje kabele, zdjelice i igračke kućnih ljubimaca, kutije za pijesak, mačke, pse i izmet kućnih ljubimaca.
 

Predanost iRobota korisničkim podacima, privatnosti i sigurnosti


iRobot proizvodi i iRobot OS koriste najviše standarde enkripcije podataka kako bi osigurali privatnost i sigurnost korisničkih podataka. Podaci o korisnicima koriste se samo za poboljšanje njihovog iskustva i performansi njihovog robota. Korisnici mogu ažurirati svoje postavke u aplikaciji u bilo kojem trenutku, što im omogućuje da odrede kojim informacijama iRobot može pristupiti. iRobot ne prodaje i neće prodavati korisničke podatke.

Predanost iRobota sigurnosti podataka priskrbila mu je značajan TÜV SÜD Cyber ​​Security Mark, prva tvrtka u svijetu koja je dobila ovu razinu certifikacije.

Ukupnu ponudu iRobot Roomba robotskih usisavača provjerite na iRobot Hrvatska web trgovini. Roombe su dostupne na: iRobot Hrvatska web trgoviniiRobot kiosk - Arena Centar ZagrebiRobot kiosk – City Center One Split te kod ovlaštenih prodavatelja:  Sancta DomenicaHarvey NormanSvijet medijaElipsoEmmezetaCentar TehnikeBazzar i eKupi.
 

Tags

 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice