iRobot otvorio novo prodajno mjesto u trgovačkom centru Mall of Split! Iskoristite super akcijske cijene

Svibanj
2024
 
 
    Produkti
 

iRobot s ponosom objavljuje otvorenje novog prodajnog mjesta u Splitu. Prodajno mjesto iz City centra One Split preselili smo u trgovački centar Mall of Split.
Smješten u prizemlju popularnog trgovačkog centra, naš novi iRobot kiosk nudi priliku svim entuzijastima za čistoću doma, da osobno iskuse našu široku paletu inovativnih proizvoda. Od najnovijih pametnih usisavača do praktičnih rezervnih dijelova, naš kiosk je opremljen svime što vam je potrebno za održavanje vašeg doma čistim i urednim.

Pozivamo vas da osobno dođete i istražite našu ponudu. Naš stručni tim bit će vam na raspolaganju kako bi vam pružio sve informacije koje su vam potrebne i pomogao vam odabrati proizvode koji najbolje odgovaraju vašim potrebama.

Kako bismo obilježili preseljenje i otvorenje našeg novog prodajnog mjesta, pripremili smo za vas super akcijsku ponudu na odabrane proizvode! Roomba Combo Essential Smoke sada je dostupna za samo 249,90 € umjesto 299,90 €, a Roomba Combo i8(i8176) možete nabaviti po fantastičnoj cijeni od 389,90 € umjesto 599,90 €.  Akcijske cijene vrijede ekskluzivno za ovo prodajno mjesto i vrijede od 23.5.2024 do 16.6.2024 ili do odprodaje zalihe. Ovo je savršena prilika da nadogradite svoju opremu za čišćenje doma i uživate u vrhunskoj tehnologiji po povoljnijim cijenama.

Kontaktirajte nas:
iRobot kiosk - Mall of Split
Adresa: Josipa Jovića 93, 21000 Split
Tel: (0)91 607 0006
Email: split@irobot.hr
Radno vrijeme:
PON - NED: 09.00 – 21.00

Očekujemo vaš dolazak i radujemo se što ćemo vam pomoći u stvaranju čišćeg i udobnijeg doma uz iRobot!
 

Tags

 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice