Predstavljamo najnoviji usisavač i perač (1 i 2u1): Roomba Combo serija i8!

Srpanj
2023
 
 
    Produkti
 

U skladu s inovacijom na kakvu smo navikli, iRobot ponosno predstavlja svoj najnoviji proizvod – Roomba Combo serije i8! Roomba Combo serije i8 robotski usisavač + perač dizajniran je za suho ili istovremeno suho i mokro čišćenje podova, uz jednostavno mijenjanje spremnika.

Ovisno o tome koji Roomba Combo spremnik ubacite vaš će robot automatski otkriti je li vrijeme za usisavanje ili istovremeno usisavanje i brisanje podova. Roomba Combo i8 robotski usisavač i perač ne samo da ima 10x veću snagu usisavanja od Roomba serije 600, već i jedinstvenu inteligenciju koju pruža operativni sustav iRobot OS koji uči vaš dom i prilagođava se vašim rutinama kako bi vam omogućio iskustvo čišćenja potpuno prilagođeno vama i vašim navikama.



Koristi krpe za višekratnu upotrebu koje se mogu prati u perilici. Bočnom četkom za čišćenje čisti zidove i kutove te s automatskom glavom za čišćenje podesivom po visini prilagođava se različitim vrstama podova, a s dvostrukim gumenim valjcima za sve vrste površina sprječava da se dlake i dlake kućnih ljubimaca zapetljaju oko valjaka te koristi sustav pranja koji održava podove sjajnima i čistima. Visoko učinkoviti filtri koji zadržavaju do 99% prašine veličine do 1 mikrona osiguravaju manje prašine čak i na namještaju.

 

 

 



Roomba Combo i8+ je prošireni model koji dolazi s Clean Base® sustavom za automatsko pražnjenje spremnika koji do 60 dana pohranjuje usisanu prljavštinu i ostatke u AllergenLock™ vrećice, što znači da ne morate razmišljati o usisavanju mjesecima.

 

 

 

 



Pametniji način čišćenja: Za inteligentno čišćenje koje pokreće operativni sustav iRobot OS, robotski usisavač i perač Roomba Combo i8 uči raspored vašeg doma zahvaljujući Imprint® mapping tehnologiji pametnog mapiranja prostora. Čišćenje možete započeti putem aplikacije iRobot Home ili jednostavnom naredbom svom glasovnom asistentu (Alexa i Siri), a vaš će robot intuitivno i precizno čistiti gdje i kako želite. Korisnici također mogu postaviti "Zone bez pranja" kako bi izbjegli područja koja ne žele prati, čistiti određene prostorije po imenu i ciljati određena područja poput "oko kauča" ili „ispod stola“.

 

 

Pogledajte si video o modelu Roomba Combo i8+(i8578)

Nicolas Meurger, potpredsjednik prodaje iRobota izjavio je: “Roomba Combo serije i8 predstavlja proširenje naše linije Combo robota za usisavanje i pranje. Znamo da su potrebe svakog potrošača jedinstvene. Roomba Combo i8+ nudi im robotski usisavač i perač s izvrsnim učinkom čišćenja, vrijednošću i personalizacijom koji vam omogućuje da čistite kada, gdje i kako želite.”

U rad robota uvjerila se i fotografkinja te majka troje prekasne dječice – Rajna Raguž

Roomba Combo i8(i8178) dostupna je sada po akcijskoj maloprodajnoj cijeni od 579,90 €* te Roomba Combo i8+(i8578) koja sadrži dodatnu bazu za automatsko pražnjenje spremnika dostupna je po akcijskoj cijeni od 749,90 €*.
 
Roombe se može kupiti na iRobot Hrvatska web trgovini, iRobot kiosk - Arena Centar ZagrebiRobot kiosk – City Center One Split, te kod ovlaštenih prodavatelja: ElipsoEmmezetaSancta DomenicaSvijet medijaeKupiBazzar.
 
*Istaknute cijene su preporučene akcijske maloprodajne cijene, dok stvarne cijene mogu biti različite ovisno o prodavatelju i mjestu prodaje.
 

 

Tags

 
 
 
Proizvod je dodan u košaricu
pregled košarice